Barbi, nikad nije kasno, tako je! 😘😌😘
Treca sreca, sreeeetnooooo!! 😘 Uzivaj sutra! 😘
Cure, super za setnjice! Mi smo bili kod frendice do 14h cca i dok sam dosla doma brze bolje kuhaj rucak, peri sudje, hrani Di
Nama je cak na tecaju patronazna rekla da se okanimo foruma jer je to sve puno zlonamjernih dezinformacija🤔, a ja sam bas puno naucila of vas i puno puta se utjesila i nikad nisam nista zlonamjerno primjetila i na tome vam hvala😘
violeta u vas je drugačije jer je mali grad
ja ne vadim svugdje bzvz
ali kad mi je dite gladno, uopće mi nije neugodno
neugodnije mi je npr ispred svekija dojit nego na splitskoj rivi (mada i tamo postoji šansa da ti taman tad prođe netko poznat al jbg…dosad bogu hvala nije nikad)
Slazem se... ☺😉
Klokanica rulz
Moj pojma nema o tome😂😂😂 njemu to sve bzvz😎
I moj isto tako 😂😂😂 iako kad mu ja komentiram nesto, poslusa i to je to 😁😁😁
Nama je cak na tecaju patronazna rekla da se okanimo foruma jer je to sve puno zlonamjernih dezinformacija🤔, a ja sam bas puno naucila of vas i puno puta se utjesila i nikad nisam nista zlonamjerno primjetila i na tome vam hvala😘
Moja patronazna je priznala mi da i ona cesto ode na internet i cita istrazuje gleda....i rekla mi je da je internet zakon za sve, iako napravno ne smije se panicarit
Joj mamee ja bila u gradu i na kavi, a kad sam dosla doma sat i pol sam ja L drzala samo, ljubila ga , mazila...a on se smijao i gugutao mi😊😊 Bas sam bila sretna sto sam s njim a i on hehe... ljubav mamina 😍😍
I moj pita za klokanicu 😀😀😀
Jucer npr kad smo saznali da ce ema morat nosit remencice pitao me jesi rekla klolanicama? Jel ima tko to jos? Kako barataju stime?? Milijun pitanja.. 😂
Tak i moj isto…Nekidan ja bila preumorna i reko probudit cu te nocas kad malog podojim i presvucem da ga ti nosis, drugi tate s Klokanice pomazu i tako.A onda kaze ma joj sta ti forumi tvoji, tamo svi muljaju itf.A onda kad je neki problem, kaze sta veli Klokanica😂😂😂😂
Umirem 😂😂😂😂
žena-majka-carica:)
Ja nalakirala nokte nakon sto godina i sad ne mogu nista 😋 mala se probudila i sad ju tatek nosa...nije happy ali ovo nam je zagrijavanje za sutra kad ce bit prepustena baki....ni mame ni tate 😞vec vidim da nece dobro proci...
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji