Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    06. Prosinac 2017. 08:22

Jutro cure😘kavica,svim Nikolama i Nikolinama sretan imendan😍😍😍😍😍imenjakinjo,super za frizuru i za Diegovu kakicu😆😆😆cekam patronaznu nadam se da nece rano doc.....maslacak mogu mislit veselja kad je vidjela darove😍😍😍😍😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    06. Prosinac 2017. 08:22

Također svim Nikolama i Nikolinama sretan imendan 💜 

Kiki156
    06. Prosinac 2017. 09:47

Mamisita pa to je super! S trbuha se prebacuje na bok? Pa bravo Karlo! 😃
    Dobro jutro svima! Yel, dugo nam nisi pisala, nisam skuzila sto je bilo doma, prijavila si svadu? Zao mi je zbog situacije, nadam se da cete ti i dragi naci zajednicki jezik i otici sami negdje. Aurora, bas je tesko tako zivjeti u zajednici. Rijetko se cuje da sve super funcionira...nazalost! Uzasno je sto svekrva nema obzira barem prema bebi nego buci okolo, ja bi na to poludila, bebi treba mir a ne njeno urlanje...

Kiki156
    06. Prosinac 2017. 10:06

Barbs super za frizuru! I ja jedva cekam da odem...

MY_life <3
    06. Prosinac 2017. 11:07

Pozdrav zene majke kraljice :) 
    Nadam se da ste dobro imam 60-ak stranica zaostatka koje ne stignen procitati xD 
    Nadam se da ste dobro, da bebe papaju, rastu i slusaju :) 
    Mi smo dobro, beba se samo smije, prica, spava i papa :) ja se jucer pocastila sa nutribuletom pa sad uzivam u svom zdravom napitku hahaha :*

barbs
    06. Prosinac 2017. 11:30

Sretan imendan svima cije ime je Nikolina i/ili Nikola 😂😂😂😂😂😂
    Kiki, sta si isla kod nutricijonista ili? A kad ides frizeru? 😊😊😊
    Mamasita, uuuu, bravo Karlooo!! 
    Barbi, sta kaze patronazna?
    Yel, samo ti uci i fokusiraj se na Adriana i sebe 😘😘 Vas dvoje ste najbitniji!!

barbs
    06. Prosinac 2017. 11:32

A vidim da je to bila Buba mara, a ne Kiki sa nutribuletom!!

barbs
    06. Prosinac 2017. 11:35

Buba mara, ma briga te za zaostatke 😂😂😂😂😂😂😂😂 Ni mi ne stignemo ponekad procitati a kamoli netko tko ima tooooliko str 😂😂😂😂 Samo nek je beba sretna, a i mama to je najbitnije 😘😘😘😘
    Maslacak, jooojjj, mogu zamisliti veseljaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 
    Diego se sve vise i vise poceo smijati 😍😍😍😍 Slatkis maliii... 😍😍😍😍
    Znaci, isla sam na foru vaganja prvo sebe pa s njime... ispalo je da ima 6,8kg 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ZAR JE MOGUCE?? hahahahha vidjet cemo 15.na sistematskom.. a ceka nas i cijepljenjeeee

MY_life <3
    06. Prosinac 2017. 11:42

Uuu super za diega :) mi tek vracamo zaostatke od proslog mj kad nije nista dobija tako da idemo polako s kilazom :) 
    Nutribullet nije preporuka nutricionista nego zelja dragog i mene a racunan da ce mi super doc i za kasice kasnije :)
    Nego primjetila san da simun dok se igra i lezi na ledima stalno glavu u desno drzi okrenutu slabo je bas u livo oce okrenit jel se koja mama susrela s tin?! 

barbs
    06. Prosinac 2017. 11:44

Ja sam usisala, obrisala prasinu, oprala sudje, napravila kompot.. sad cu kavu popit dok D spava.. pa onda cu ga nahraniti i promijeniti i doci ce kuma do nas pa cemo u setnjicu. Danas sam oslobodjena kuhanja hihhiihiihh 
    Bili su i moji tu... pa je tata otisao pilit drva sa rodjakom a mama je ostala... i ispegla robu hahahahhaaaa Doslovno SVE pegla 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ono sto ja izbjrgavam danima ahahahhaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.