Barbi, jel se tebi Petra pokakila nakon kamilice? Ja sam K dala dns al nis ( 2.dan bez kake). Ne znan sta da radim… Da nastavim s komoracem ili je previse da opet dam kamilicu?
Popila je oko podne i navecer se pokakala,tu sam procitala da je neko svaki dan davao kamilicu za kakicu,ne bi smjela naskodit.Jesi stavila malo secera?
Nisam stavljala secer, mislim da je jos premali. Cudan mi je, miran. Valjda ce se uskiro pokakit. Dala sam mu jucer oko 4 tu negdje. Sad sam gledala pelenu i nis.al brat bratu sta ove pampers smrdeee

Dobro jutro! 😘
Barbi i ja sam se tome nasmijala! 😂
Sanjchi fora je! Pokazala sam muzu onaj original bas iz kuma, odusevljen je, a jos se nas sin zove Vito 😂 Mozda ti ukrademo ideju za kuma 😜
Kad planirate radit kratitke? Mislim da ne samo Violeta za sad imala. Mi smo milsili sad prije Bozica jer nam je lijepo ovo blagdansko vrijeme, ali nekako mi je jos mali a i kako dojimo ne znam kako bi to izvela...on po danu ne spava i bude nervozan a ne zelim da cijele krstitke urla i da samo cekamo kad cemo doma. Violeta kako si ti to izvela, dojenje i sve? Mislim da si pisala da je sve super proslo? Uglavnom, sad se mislim da ipak prebacimo za 3.mj, bit ce ljepse vrijeme i on ce biti veci. Znam da ce ga tamo svi nosat i natezat pa mi je lakse u glavi da onda bude kad jos malo ojaca.

Što mislite do kad beba može spavati na jastuku za bočno spavanje?

Ivana Ivica; beba je prelijepa.
Dobro jutro svima😘😘mamisita stavi malo secera to ce ga otvorit

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
*krstitke sam mislila 😅
Mamisita tako je i meni bilo u pocetku, iako sam muzu dala ali sam nadgledala i stalno ga ispitivala jesi ovo, jesi ono...onda mi je mama dosla i dala sam joj da drzi maloga ali isto sam bila malo ukocena u pocetku. Kasnije sam se opustila ali sam skuzila da sam opustena kad ga drzi jedino netko kome vjerujem. Iznenadila sam se kako je malo takvih ljudi 😂 Sad kad idem negdje ostavim ga muzu i budem mirna, bila bi mirna i da ostane s mojom mamom i to je to, ostalima ne vjerujem dovoljno da ga bas ostavim samog na cuvanju. Moj tata bi ga mogao cuvati ali on bi sam bio sretniji da je jos netko s njim 😁
Sto se ostavljanja bebe tice ja mislim da je zdravo i nuzno odvojit vrijeme za sebe iako je svima to tesko. Mene je pekla savjest kad sam isla na depilaciju, to je bilo prvo ostavljanje maloga zbog nekog mog gusta i osjecala sam se grozno, a to je bezveze. Bio je s tatom, imao je za jesti i ja sam za 2 sata bila natrag. Na kave jos nisam isla solo jer nemam potrebu, draze mi je da mi frendice dodu doma pa da budemo svi skupa, ali zato planiram u shopping i kod frizera i na manikuru 😃
Mi cemo danas na advent do grada ako bude ok vrijeme! Nadam se da hoce, jedva cekaaaam! 😍⛄️😍⛄️😍⛄️

Suncokretice kako mislis NA jastuku? Zar nije taj jastuk onako da izmedu ima platno a sa strane one valjke pa je beba izmedu na tom platnu ali na ravnoj povrsini. Ja mislim da ga tako mozes drzati do kad hoces, odnosno dok ne ojaca dovoljno da ne predstavlja opasnost da ce se recimo okrenuti na trbuh a nece se moci natrag izvrtiti. Ja ne koristim te jastuke nego malog stavim na bok ali ga kasnije okrenem na leda i tako onda spava noc. Citala sam da ih se treba ispravljati tako na leda (ako nemaju te jastuke) jer je opasno ako se prevrnu s boka na trbuh a ne mogu se okrenuti dalje samostalno.

Jutro! Kiki mi planiramo krajem 1.mj...ne znam kako cemo to izvesti sa dojenjem i plakanjem znam da su mame ako dijete jako place znale ici u neku pristostoriju (ne sakristiju) i tamo dojiti i smiriti bebu... tako cu i ja, valjda necemo cijelu misu provesti tamo
a i hladno ce biti tada

Barbi, jel se tebi Petra pokakila nakon kamilice? Ja sam K dala dns al nis ( 2.dan bez kake). Ne znan sta da radim… Da nastavim s komoracem ili je previse da opet dam kamilicu?
Jesi probala raditi mu vjezbe sa nogicama kad ga presvlacis...npr kao da bicikl vozi i oba dvije noge savinute u koljenu i prema trbuhu guras...
Nama je to isto znalo olaksati, moja se ne buni kad joj to radim pa sam svaki put kod presvlacenja.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji