Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 03. Prosinac 2017. 00:33

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

03. Prosinac 2017. 00:41

Barbi13

I ja sam se u pocetku bojala kad bi je tata uzeo u ruke uvijek sam vikala da pazi kako je drzi a bome sam ju znala iuzet mu iz ruke….sad vise ne jer ko ce je cuvat kad budem isla frizeru😂😂😂😂😂

Ovakva sam ja bila. Svima sam ga uzimala a ak sam ga dala tati ili nekad mojoj mami to je bilo uzas, nitko ga nije dobro uzeo, dobro drzao, preblizu je godao stoku od vrata itd. Bolesno!.
    Sanjchi, to u 1.mj ides na pregled kod endokrinologa u Vinigradsku? Ja sam ti 5 min od bolnice pa ak ce ti trebat parking ili neka pomoc, javi se! 😘

[OBRISANO] 03. Prosinac 2017. 00:47

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

03. Prosinac 2017. 01:04

moj mail:marijarogic1706@gmail.com. Pa tam mozes poslat kad budes dolazila ak nis da popijemo kaficu ;) I upoznas cupavca:)😘

• Dena1009
    03. Prosinac 2017. 04:47

Mamisita a ja si bas mislim  "vidi zene, odjednom poludila" 😂😂 Ma super, vjerujem da se super osijecas kad malo izadjes, a Karlo je u dobrim rukama kod tate ne moras brinuti🙂

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    03. Prosinac 2017. 04:58

Sanjchi,poklon za kumu je super,nadam se nakon cicanja da ce jos malo odspavat jer jedva gledam😴😴😴😴

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

03. Prosinac 2017. 05:18

Dena1009

Mamisita a ja si bas mislim "vidi zene, odjednom poludila" 😂😂 Ma super, vjerujem da se super osijecas kad malo izadjes, a Karlo je u dobrim rukama kod tate ne moras brinuti🙂

Poludila ja od hormona al sad sam si stavila u glavu neke stvari i nastojin gledati da se opustim i da Karlo ina veselu i opustenu mamu. Nije ni cudo da zene puknu i obole od postoporodajbe depresije. Vecinom ga cuva moja mama😁

03. Prosinac 2017. 05:21

Barbi, jel se tebi Petra pokakila nakon kamilice? Ja sam K dala dns al nis ( 2.dan bez kake). Ne znan sta da radim... Da nastavim s komoracem ili je previse da opet dam kamilicu?

• Barbi13
    03. Prosinac 2017. 05:34

mamisita27

Barbi, jel se tebi Petra pokakila nakon kamilice? Ja sam K dala dns al nis ( 2.dan bez kake). Ne znan sta da radim… Da nastavim s komoracem ili je previse da opet dam kamilicu?

Popila je oko podne i navecer se pokakala,tu sam procitala da je neko svaki dan davao kamilicu za kakicu,ne bi smjela naskodit.Jesi stavila malo secera?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    03. Prosinac 2017. 06:40

Sanjchi nisam stigla prije komentirati ovo za kumu, prelijepo je. Lijepa ideja, javi kako je prošlo. :) a i pravila su mi zakon :)
    Barbi  - baš sam se nasmijala, pa da pa kak ćeš kod frizera ako nemreš ostaviti mužu dijete XD XD XD 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI