Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    06. Prosinac 2017. 00:07

Laku noc i ljepo spavajte😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    06. Prosinac 2017. 04:46

Sta forum nije radio ili smo uspjeli odspavat dobar dio noci😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    06. Prosinac 2017. 04:49

Moja sovica je spavala od pola 9 do pola 11, pa onda je zaspala tek! u pola 2, i evo sad oko 4 sisa i sad spava... Idem brzo i ja dalje... 

Aurora1611
    06. Prosinac 2017. 07:47

Jutro curke, mi smo spavale od 1 do 3, pa onda do 6 i evo sad smo se malo igrale pa papamo nadam se da ce i zaspati jer mi se jos spava 😂
    Yel joj kao da gledam Unu, ja sam ti imala taj problem s njom prva dva tjedna kad smo došle iz bolnice ne svaki dan ali bas bas cesto! Jednom mi je cak bila budna do 8 u jutro! Pocelo se prorijeđivati s vremenom, sad se tu i tamo dogodi da bude budna do 2 maksimalno! 
    Ahh sto se tice njih skuzili su da se ne družim s njima ako ne moram i da se ne smijemo kao prije, nekad sam ih znala obraniti od muza ako on nije bio u pravu sad se ni ne petljam, vec dva dana ju nije uspjela vidjeti pa si je sva jadna, mislim si ako ti nije bio bed 3 tjedna ne vidjet ju zbog svoje gluposti sta ti je problem dva dana 🤬 
    Ma meni ti moj m kaze da se ja opterećujem glupostima! Kakva je situacija kod tebe? Kako je Adrian? 

barbs
    06. Prosinac 2017. 07:53

juuuutroooo 🤗😍😍😘😘😘
    A vidite, ja bih puru asocirala na pire krumpir ahahahah 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Ja nisam povijala i eto, super su mi kukovi... a nama nisu nista ni u bolnici rekli niti su oni siroko povijali...

barbs
    06. Prosinac 2017. 07:56

Violeta, farbala sam se i sisala al sam bila nemirna jer sam izdojola 120ml.. SRECOM pa mu je to bilo dovoljno dok nisam dosla.. A tati je i spavao sat vremena i poceo se buditi bas kad sam se ja vracala doma... Neka se Leon pokakao ehehehw 😊😊😊😊😊 i D jucer cijeli dan 

barbs
    06. Prosinac 2017. 07:59

*Jucer D skoro cijeli dan nije kakao ali srecom je 2x pred vecer 😊😊😊😊
    Hedgehog, omggggg za dovaju!!! 😯😯😯😯😯
    D je zaspao oko 21h... opet smo ga samo u krevetic stavili i sam od sebe je zaspao pa sam ja oprala sudje i gledali smo seriju. Cak sam pogledala cijelu heheheh... ne znam kad se probudio po noci... ugl sve sam o

barbs
    06. Prosinac 2017. 08:00

*Ugl, sve sam obavljala u polu snu  I sad spava na meniii 

Maja 3
    06. Prosinac 2017. 08:08

Jutro cure! Kavica! Jao,da ste vidjele veselja za sv. Nikolu
    Mala sjedi na krevetu,i nezna od uzbudjenja sto bi otvorila! Nesto prekrasno..a bas smo joj samo sitnicu uzeli i malo slatkisa. Micica moja mala..

Maja 3
    06. Prosinac 2017. 08:08

Svim Nikolama,i Nikolinama sretan imendan!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.