Meni je dns odlican dan! Mm otisao na put. Ja bila s mamom cijeli dan predobro je bilo.Jos mi dosla vjencana kuma i imale smo zensko druzenje. I k tome mi mama sve zivo po kuci pomogla tak da sam cijeli dan provela u dojenju i za promjenu uzivala😁😍😍

Ja sumnjam da cu nes pec od kolaca , mozda sitno. Ja sam vise tip za kupit nes gotivo, skluocat se na kaucu i gledat tv. Lijena sam, znam. A mozda se natjeram. Mozda😆
Nekad napravim koji kolac i ja

Sanjchi ruksak je mrak!😍Ja planiram sutra malog mami ostavit i otic na misu. Dns cijeli dan smisljam kako cu se sredit.Veseli me prosetat novu jaknu. A iduci vikend cu brijem u soping kupit si lijepih stvarcica, robe i mozda ruz neki...

Ja sumnjam da cu nes pec od kolaca , mozda sitno. Ja sam vise tip za kupit nes gotivo, skluocat se na kaucu i gledat tv. Lijena sam, znam. A mozda se natjeram. Mozda😆
Nekad napravim koji kolac i ja
I ja planiram tako ovih blagdana…😄 al kremsnite morahu bit..obozavamo ih i ja i dragi…pogotovo kad mi ispadnu za prste polizat😊 onda smazemo pleh onaj veliki u dva dana😂😂😂
Ja ne znam radit kremsnite al znali smo otic u Samobor na kremsnitice

Ja bi soping…al neznam da cu skoro…kod nas u SK nemas postenog ducana 😒 mislim, nisu to losi ducani al vec sam ih sve obisla milijun puta…kad cu ic endokrinologu, onda cu malo poharat ducane, mala ce ionako bit sa sveki pa cu imat vremena..al samo da mi ne pada snijeg tad😓 vozit po ZG, po snijegu😣😣
Vjerujem ti! Ni menu se ne bi dalo! Ja moram obnovit voznju, nisam vec god dana sjela za volan a i prije toga sam slabo vozila. Dosta sam panicar za vokanom al taman se opustim i onda opet ne vozim duze i strah me. A i kupili smo prije pol hod novi auto pa ne jos vise strah😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji