ajme kakvu smo scenu sad imali zadnjih pola sata, usred dojenja ga uhvatili grcevi i valjda se jos muci da se pokaka.Takvu vrisku i urlikanje jos nisam cula. Sise sise i onda jadan izbaci sisu i pocne urlat i onda je opet halapljivo trazi 2sec da se utjesin i onda urlaona opet.Na kraju sam ga skinula i malo mu oslobodila guzu da se isprdi i je i ostao je kao trag drekeca na blazinici, ali mislim da je to vise od prdenja bilo.Na kraju sam ga obukla i stisnula uza sebe i ljubila i jos je prdio al se bio smirio. Opet cu mu napraviti kamilicu kad se probudi. Skoro sam se rasplakala koliko je urlao, bas se vidjelo da ga jako boli i kad je proslo da je odahnuo jadan.Cijeli se izmorio. ali opcenito mi je cudan jer se npr probudio jutro i nije plakao nego samo gledao i onda je proizveo neki cudan zvuk i to me probudilo i skuzim da je budan a ne place. A bio se popiskio i bio je gladan. Mozda je to sve povezano s nekakanjem?
Ajme…mozda ga je mucio zrak u crijevima..to boli uzasno ..a kazes da se isprdio i bilo je bolje?
Vjerojatno, jer danas je 2.dan kako nije imao stolicu. Da, bio je bolje kad se isprdio i gaspao je al jos ima stisnute sakice u snu. Jadnicak moj mali! Cijeli se bio zacrvenio i kosica mu je bila mokra od znoja. Ali sam ga brisala sam tetrom i ljubila i stisla sam mu trbuscic uza svoj i jadan je samo odahnuo i zaspao.

ajme kakvu smo scenu sad imali zadnjih pola sata, usred dojenja ga uhvatili grcevi i valjda se jos muci da se pokaka.Takvu vrisku i urlikanje jos nisam cula. Sise sise i onda jadan izbaci sisu i pocne urlat i onda je opet halapljivo trazi 2sec da se utjesin i onda urlaona opet.Na kraju sam ga skinula i malo mu oslobodila guzu da se isprdi i je i ostao je kao trag drekeca na blazinici, ali mislim da je to vise od prdenja bilo.Na kraju sam ga obukla i stisnula uza sebe i ljubila i jos je prdio al se bio smirio. Opet cu mu napraviti kamilicu kad se probudi. Skoro sam se rasplakala koliko je urlao, bas se vidjelo da ga jako boli i kad je proslo da je odahnuo jadan.Cijeli se izmorio. ali opcenito mi je cudan jer se npr probudio jutro i nije plakao nego samo gledao i onda je proizveo neki cudan zvuk i to me probudilo i skuzim da je budan a ne place. A bio se popiskio i bio je gladan. Mozda je to sve povezano s nekakanjem?
To je id grceva a jos jadnicak nije kakao😥😥😥

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Meni je grozno sta ne kaka. Znam da kazu da je to normalno al znam kak je meni kad ne kakam svaki dan, a kako je tek njemu. Uzas

Meni je grozno sta ne kaka. Znam da kazu da je to normalno al znam kak je meni kad ne kakam svaki dan, a kako je tek njemu. Uzas
Stavi malo secera

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I Sanjchi, super je ideja i slika za kumu! 😍Htjelasam te pitat,moram opet biti direktna neugodno ali me zanima:Jesu li vam u crkvi radili probleme za krstenje jer ste u izvanbracnoj zajednici?
Cula sam da je od zupe do zupe.
Nama ce kum biti muz od moje rodice, ona mi je ko sestra i mislim da cemo za sv.Tri kralja imati krstenje. Zato veceras medu ostalim idem na misu da prijavim krstenje za tada ako ce moci biti tada.
I muci me sta da si kupim a da je pristojno za krstenje a malo opet i fensi za svadbu. Sto ste vi obukle? I nakon sto god da obujem stikle😂

Kiki krstenje je proslo super, u crkvi je plako kod kuma malo pa sam ga ja uzela da ga smirim, u restoranu je dobio dudu i spavo je skoro cijelo vrijeme tek kad smo dosli doma je sisao. Znaci prije crkve je dobio jest i onda je izdrzao 5h bez jela i kad smo dosli doma dobio je. Spasila nas je duda. To vrijeme je dudu htjeo i onda poslije krstenja mu nismo vise ni davali i sad nece 🤔 a duda je spas za dosta situacija iako ja sam protiv dude, ali svjesna sam prednosti sa dudom.
Davanje da ga drze ja nemam problema, eto tko god dode poceo ga je drzati sad, jucer moja sestricna i svekrva, prekucer frendica, mama moja svaki put kad je s njim rado joj ga dam da ga drzim. U pocetku nisam bas davala da ga drze ali sad dam i to osobama koje su meni draze, a nekima ne dajem, tipa osobe koje dodu u babinje samo reda radi to ne dajem. I jedino mi smeta kad ga svekrva drzi 1.jer ja nju ne volim a 2.jer ona fakat ne zna pricat normalno! Jucer su bili svekar i svekrva i ona je cijelo vrijeme njemi tepala meni je doslo da ju pitam halllooo zeno jel ti znas normalno pricat!!!?? A i to cu ju pitat kad tad jer ne dam da se djetetu stalno prica sa tepanjem. I drago mi je od muza jer kad su njegovi bili onda je nakon nekog vremena uzeo malog od svekrve i stavio ga u viper, jer postuje moju odluku i osjecaje u vezi svekrve. I bilo mi je od nje jucer bas glupo sto svekrvu nije dala malog da drzi, a ja jos i rekla nek ga dida drzi i on kaze voli on drzat bebe a ova ne da. Cudna zena 😂
Kod nas je pao snijeeegggg 🤗☺☺ Zimaaa je bas -6

Stavi malo secera
Strah me, zvala sam kucnu prijateljicu pedijatricu i rekla mi je ne secer
:/

Sanjchi taman krstitke i svadba u jednom! Dosta parova tako radi, bas mi je fora to 😊
Pa da, u jednom trosku se obavi dvije stvari…al jos cemo vidjet, dal ce bit samo krstitke ili cemo 2u1….dragi nije tip da mu treba "papir" kako on kaze..a meni isto postalo svejedno nakon sto sam rodila…bilo mi je zbog prezimena al ja znam da je moja, za druge me briga😅 bumo jos vidli kaj bumo…😄
Joj da prezime malo nezgodno. U takvoj situaciji je sad frendica moja i rekla je decku ako se ne uzmu prije rodenja da beba ide na njeno prezime 🤣🤣 planiraju kod maticara prvo a kad se beba rodi onda crkveno vjencanje, iako jos je sve upitno, jer on je u njemackoj cijelo vrijeme u 2godine veze su oni mozdaaa 3mj sve skupa proveli. Sad ceka da dode za Bozic doma da se dogovore sta ce i kako.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji