Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panica
    06. Prosinac 2017. 13:01

Kad je provjeravala dizanje glave, cvrsto joj je noge prema dolje drzala, pa evo mozda je to povezsno stim da se ne okrene na bok, moja nije niti jednom podigla i rekla je da ju 5 puta dnevno dtavljsmo na trbuh i da bude tak dok se ne naljuti i samo sa rukama naprijed i vec se vidi pomak

MY_life <3
    06. Prosinac 2017. 13:02

Inace spava na isto na toj strani iako ga pokisamo da spava na drugoj ne zeli....mislim da nije da se pokusava okreniti jer bas samo u desno gleda livo skorz manje al 16. idemo po cjepivo pa cu i za to pitat :) 

panica
    06. Prosinac 2017. 13:03

Dena, umirem od sđijeha na tvoje opise dogadaja, ja kad idem na wc, a ona loše volje, stavim ju u kolica i drmam kolicima dok ja obavljam😂

Aurora1611
    06. Prosinac 2017. 13:08

BUbamara isti slucaj kod Une poslani smo fizijatri da se utvrdi distonija! 
    Suncokretica mi smo na drugom pregledu, mjerenje, vaganje, pogledala joj fontanelu, vidjela kako drzi glavu i cijepljenje s dva mjeseca! U nogicu odnosno u bedro se cijepila! I sad nemamo s 3 mjeseca pregled nego sa 4 kad ide drugo cijepljenje 
    Yel napišem ti malo kasnije cijelu priču 💋

Marijana12345
    06. Prosinac 2017. 13:11

Barbs ajme preko 6kg??? I samo dojis?? Svaka cast 👌😊
    Mamasita pampers premium 2 je jednako velik kao Babylove 3. A pampers baby dry je izmedju Babylove 2 i 3. Totalno glupe velicine...mi smo dosad najzadovoljniji pampers premiumom. Kad potrosim sve ove druge marke koje sam dobila, samo cemo njih kupovati.
    Budjenje po noci mislila sam da je skok u razvoju gotov ali B se i dalje budi po noci svakih sat i pol. Jel ima netko takav slucaj? A i po danu cesce sisa nego prije... skuzim da ne isprazni skroz ciku ali jednostano stane...

MY_life <3
    06. Prosinac 2017. 13:12

Airora jel mi mozes malo vise napisat o tome...kako se to manifestiralo? I sto vam je sad dalje raditi

MY_life <3
    06. Prosinac 2017. 13:13

Airora jel mi mozes malo vise napisat o tome...kako se to manifestiralo? I sto vam je sad dalje raditi

panica
    06. Prosinac 2017. 13:41

:"Gdine Karlo, recite vi nama, jeste li bili iskljucivo dojeni? Nama je zao, ali mi primamo iskljucivo dojene osobs u radni odnos!"😂😂Ali , velim, to je nas slucaj, moje dijete moja procjena i odgovornost. Svako dijete je prica za sebe, makar od iste majke.

Mamasita, 😂😂😂, stoji sve sto si rekla, moja kolegica je imala mlijeka na izvoz, mali non stop cicao, a uopće nije napredovao, tako da sti god veliki zagovornivi dojenja govorili mislim da ipak postoji i slabo mlijeko i manjak mlijeka.

• Barbi13
    06. Prosinac 2017. 13:52

Cijelo jutro cekam patronaznu i sad zove da ce doc u petak a jeb.....a bar sam juhicu skuhala,pelene iz mullera su super a nisu skupe....mamisita super za Karla i okretanje😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Dena1009
    06. Prosinac 2017. 14:00

Panica nama su kotaci vani jer mi pretesko za nositi, samo kosaru uzimam al vjerojatno cu i to vani ostavljat jer je V sve veci i tezi, a imamo 2 kosare pa ce u drugoj spavat unutra. V je inace dobar, al kad se poklopi onda bufe sve odjedamput, cisti teatar😂😂
    Barbs nisam bila temeljita kod citanja pa sam se zaje...piiip😅, sreca pa sam  bodice kupila vece jer sam mjerila 62 i 68 i bila je mala razlika.
    Mamisita pa meni izgleda ko da je korak naprijed. Ima tu iskusnijih mama pa neka bolje one prokomentiraju.🙃
    Pelene cak je i zeleni pampers manji od zutog. Ja imam tolko pelena koje nije nosio, sad smo na pampers 4. A ove zu proslijediti .
    Steriliziranje bocica do kad je potrebno?
    Jel vaae bebe nose majice? Mi ih dobili puno a skroz su nam neprakticne.
    Mi sutra imamo pregled i cijepljenje pa cemo vidjeti. Vec se pripremam psihicki na nosanje i plakanje cijeli dan ako dobije temperaturu.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.