Ma znam,V, da batine nisu za dobivati tj davati.
al takvo ponasanje... uuufffff.. Pa da... ti popricaj s njom, a ako te poslusa, oooodlicno, a ako ne - sta ces... i popricaj s necakinjom... drugo nije na tebi nazalost...
Danas su od muza nonici uzeli Diega i setali se u dvoristu i ja sam na miru obavila sto sam trrbala po kuci... eto ga, jos spava u kosari... nisam ga ni htjela vaditi.. nekoliko pa jesam i odmah bi se razbudio...
Da li netko pije HIPPov caj za dojilje?
Sretna bas ti je divan ambijent
Kiki i ja sam danas rizoto s plodovima mora uspjela skuhati
Aurora mom malenom su izbile tockice crvene po obrascicima. A znam i zasto... rekla sam ono da sam zabunom mernula zutu majicu s tetricama i djecjom robicom i tad mi se sve u toj masini pofarbalo. Otad perem tetrice malo s djecjom robicom malo s bijelim da se cim prije izbijele, tak da je sigurno od praska obicnog. I ja sam pocela svoje majice i pidjame, ali cak i plahte na kojima lezi prati s onim baby deterdjentom
Da, nekako mi to ni nije pretjerano smetalo prije jer sam rekla ro je njihova kuca i oni žele raditi ono sto im se radi, žele svoju slobodu koliko i ja svoju! Za to su se izborili!
No sad kako imam bebu, koju sveki obožava i uzasno je posesivna sve ona hoce oko nje kao da joj ja mater nisam, sad mi vise smeta! Jedva dočekam da Una zaspe i onda se ova nađe derati, lupati kuhinjskim elementima, jucer se derala nenormalno jer nije iz prve nasla nož koji je htjela! Misim joj reci vi da volite to dijete onda bi barem malo poštivali njezin mir! A i jedva cekam da pitaju sta ce joj kupiti za Božić opet cu reci da ne trebaju nista samo da joj poklone mir
Treca sreca citam zaostatke i jedino mi ostalo u sijecanju da si jela teletinu i puru za prilog??? Jel pura i kod vas ono sto i kod nas (zivotinja)?🤔🤔
url=https://lilypie.com]
Marijana poslije toga sam ju brisala sa krpom koja je prana kad i ta i nije se vratilo zato mi bas i nije jasno od cega je tako naglo! Sad cu bas testirati po malo da vidim od cega je!
Joj cujem sad sveki kako govori da ce krecit sad i cistot frižider opet lupanjeee 🤬🤬
Mamisita, da li ti se od tog caja proizvodi vise mlijeka? 😂
Dena, mozda je mislila na PIRE KRUMPIR? 😂
Barbs ja ne pijem nista ali me zanima dali pit il ne, nisam pametna.
Aurora uf zeznita svekrva. Jos to oko male sto kao stalno je i to je meni previse, mozda je zena dosta nezadovoljna i nervozna pa se tako dere ili je u menopauzi. Takva je moja mama, ali kad je s Leonom tako je mirna, jedino sto gladno prica skoro da se dere pa ju ja utisavam i napokon je urodilo plodom moje konstantno ponavljanje. I za njen rodendan kad su dosle sestra i nacakinje odmah na vratima im je rekla da idu ruke oprat pa kod Leona, jer sam mami ocitala bukvicu za ruke pa je odmah primila na znanje 😊
Pura je po dalmatinski palenta a izgovara se s dugim u. Puuura 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji