Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    06. Prosinac 2017. 14:07

Dena Una uopce nije imala reakciju na cjepivo, tak da misli pozitivno 😊 
    Suncokretica Una je glavu okretala stalno na desnu stranu pa se tako ponašala i kod pedice iako zna i moze okrenuti na lijevu jednostavno ne zeli! Kad ju staviš da legne nije bila u ravnoj liniji nego u luku u desno njezino desno da se razumijemo ! 29.12 idemo fizijatru da se to vidi ali evo uz pomoć muza i Seke sveznalice sad okreće glavu di god.. nadam se da ce fizijatar reci da ne moramo na vježbe! Samo svaki dan Forsaj drugu stranu 

treca_sreca
    06. Prosinac 2017. 14:11

panica

:"Gdine Karlo, recite vi nama, jeste li bili iskljucivo dojeni? Nama je zao, ali mi primamo iskljucivo dojene osobs u radni odnos!"😂😂Ali , velim, to je nas slucaj, moje dijete moja procjena i odgovornost. Svako dijete je prica za sebe, makar od iste majke.

mamisita ti mene nasmiješ do suza
    inače slažem se s boldanim 100 %
    moji svi troji od iste majke (a i ćaće bogme ) pa nit su jednako napredovali, nit su karakterno isti uostalom.
    evo Mila na zadnjem mjerenju 5.7kg a brat joj je na sistematskom s 3mj imao 7.800 ....dakle na istim sisama, od iste majke - s jednakom voljom za dojenje "na upit"....puno ovisi i o samom djetetu hoće li dojit ili ne, manje ili više..

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    06. Prosinac 2017. 14:14

distoni/distonija.....ja bih rekla da je to sve ista stvar...uglavnom u ta doba tak su etiketirali više-manje sve probleme koje bebica može imat u motoričkom razvoju (a da nisu neki veći problemi, neg se običnim vježbicama mogu riješit)
    ne sjećam se točno što je sve išlo u tu definiciju, ali jako širok spektar tegoba, moj D je imao hipotone mišiće i sav je mlohav bio, niš nije htio radit ni odizat glavu ni ništa što je išlo po redu, a bila je jedna susjeda kojoj je mala imala hipertoniju i izvijala se sva i tak

žena-majka-carica:)

barbs
    06. Prosinac 2017. 14:22

Mi se setamo pa upadam ko padobranac...
    Kako ste sve napisale, svako je dijete drugacije... i na kraju krajeva, nije bitno doji li se ili ne... najbitnije je da dijete nije gladno 😉 😉😉 Ja sam se vagala da znam da on napreduje jer mi je to teror... 

• sretna
    06. Prosinac 2017. 14:27

Citam vas kasnije. Nis ne stignem, bor sam kitila 4 sata 😂

Marijana12345
    06. Prosinac 2017. 14:42

Kuzim tr skroz Mamasita… mi smo svega 5-6 puta ono na pocetku dali AD kad je imao napadaje placa i ja prejaki refleks otpustanja mlijeka... vidim da napreduje, i nije nervozno dijete ali brate mili svakih sat vremena na sisi... nit mozes kog pozvat nit mozes kud otic... a ista stvar cice su mi pune, imam dosta mlijeka. Ne kuzim zasto se ne najede ko covjek pa da je 2.5-3h mir... 😩😩😩
    Sretna bor ti je kao iz filma 😍😍😍😍

I_me
    06. Prosinac 2017. 14:43

Evo i mene. Placem vec 2h. Bili smo na uvz-u kukova i mora nositi pavlikove remencice. Lijevi kuk nije dobar. Pa sam zvala Rijeku da mi to posalju pa na hzzo da ovjere.. uzas!! 😢😢😢 
    Oko 3 mj cemo ih nosit minimun..

Suncokretica
    06. Prosinac 2017. 14:43

Znači bit će plača na drugom pregledu zbog cijepljenja. Uf, ko da ga nema dovoljno zbog grčeva 
    Znači procjenit će i motoriku bebe. Meni moja sumnjivo predobro drži glavu pa si mislim da nije hipertonus u pitanju. Al vidjet ćemo što kaže pedijatrica, neću dizati paniku unaprijed 

Suncokretica
    06. Prosinac 2017. 14:47

Sretna, bor je prekrasan, svaka čast na trudu! 
    I me, znam da ti je šok, ali znam jednu bebu koja je to nosila i sve super. Nije to ništa strašno, ispravit će se, bitno da je otkriveno na vrijeme! 

barbs
    06. Prosinac 2017. 14:49

i me, ah jooojjj  sve ce biti u redu 😘  proci ce i to... nazalost, ne znam sto da ti drugo kazem... 
    Sretna, wwwwwwwaaaaaaaaaewwww 😍😍😍😍😍😍 dodji i meni stropni kitit 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.