Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Prosinac 2017. 11:50

Buba mara, ahahahhaha, osjecam.se ko kreten ahahahhahhhaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Mi imami Shaker 😍😍😍😍 Dugo si nisam napravila nista u njemu. Ne brini. Simun ce sad koooo veliki dobiti kg😊😊😊😍😍😍 Hmmm ,nisam se s time susrela... na kojoj ti strani najvise spava?

Suncokretica
    06. Prosinac 2017. 11:50

Uskoro imamo drugi pregled kod pedijatrice, što nas čeka? 

barbs
    06. Prosinac 2017. 11:53

Suncokretice, mjerit ce vas 100% i cijepljenje. To i nas ceka 15.12. To nam je rekla prosli put.😊

barbs
    06. Prosinac 2017. 11:54

Hm, cekaj, tvoja je mladja od Diega al I me je isto bilo nedavno i cijepilo su Emu... a Diega ce sa nepunih 3mj...

treca_sreca
    06. Prosinac 2017. 12:04

a daaaajte 30 STRANA!!!!!
    zaključujem da je jučer dan bio loš (vremenske prilike) a bebe su očito puno spavale:))
    idem čitat koliko stignem

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    06. Prosinac 2017. 12:08

samo da prokomentiram cjepivo - mi smo bili nekidan na sistematski
    prvo smo trebali ići s točno 2mj ali je dr bila na G.O.
    pa nam je rekla da dođemo kad će Mila bit 2ipol mj stara
    međutim mala se toliko drečala (zaspala na putu do dr, i kad se tamo probudila bila je full neuračunljiva, samo je vriskala, inače nije takva bila prvi put ni približno) da je dr rekla da ne može zaključit o motorici niš i da joj dođem drugi dan kad mala bude naspavana a ne da taj čas spava....i da prije tog NEĆE dati cjepivo
    (za slučaj da imamo distoni pretpostavljam....to mi je D imao i njemu su sva cjepiva bila malo odgađana u odnosu na vršnjake)
    tako da eto
    mi ćemo se cjepit tko zna kad
    jer tek idući tjedan ću imat vremena opet ju odvest pedijatrici
    pa ako procijeni da je ok, bit će skoro puna 3mj stara za to 1.cjepivo!
    a možda čak kaže da ju neće cjepit ak vidi motorički neki zez

žena-majka-carica:)

barbs
    06. Prosinac 2017. 12:13

Treca sreca, sta je DISTONI?

od sutra u kauflandu, ako netko koristi 😊
    od sutra u kauflandu, ako netko koristi 😊

• Dena1009
    06. Prosinac 2017. 12:49

Buba mara ma ne brini i moj je mrvica naspram drugim bebama, a meni izgleda taaaako velik 🙃
    Sta se tice okretanja i V se zadnje vrijeme okretal na desno pa sam mislila da nesta ne stima, dok nisam skuzila da se frajer odgurava sa nogom i pokusava okrenuti😅 mozda i kod vas to?
    Mamisita hahaha koji frajer, dizanje glave mu previse dosadno pa je preskocil 😅
    Savjet ako kupujete robicu u c&a morate dosta vece jer su manji kalupi i krci se. Kupila sam pidzamice 62, oprala na 40 i tolko su male da mu necu ni moci obuci.

url=https://lilypie.com]

barbs
    06. Prosinac 2017. 12:56

Mamisita, probala sam jedan uzorak br 2... Veće su od BL... BL imaju manji kalup očito... Npr Violetine br 4 su nam glomazne, a BL 4 super.. E za te nuspojave ne znam točno. Sigurna sam da će nam druge mame objasniti bolje :) 
    Dena, ooo, da (za c&a robicu!) ! Ja sam to već mali milijun puta napisala  Zato ja tamo kupujemo puno veće brojeve da iznosi... Ne isplati se kupovati manje. Eto, kako sam već napisala, Diegu je Lidlova robica kao i ona iz Kika br 62 glomazna, a iz C&A-a br 62 mu je premala... Mi imamo jednu tutu br 68(danas je dobio za Sv. Nikolu hahahaha) i br 74... Bodiće sam kupila puno veće brojeve pa će i to iznosati. Naravno, ne sada, ali za cca mjesec dana već da... 

panica
    06. Prosinac 2017. 12:58

Bok curke, mi evo vani na suncu, pa da se malo javimo
    Mamasita, mi smo se u pon cijepili, u bedro se cijepi, pa preporucam da obucete jednodijelno odijelo koje se moze obuci pa da se poslije cjepiva samo treba zakopcati moja je jako plakala i poslije je vecinu dama prespavala, ali nije dobila temp, a moguca je temp, otok na mjestu uboda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.