Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    06. Prosinac 2017. 14:59

Mamisita odlohijala hahaha 😂 
    Sretna di živiš da dođem kod tebe za Božić😂😂, bor ti je kao uz bajke ❤️
    Suncokretica da, moja se zakocenila jaaaako jer ide u mišić i dosta boli cim je završila ja sam ju iste sekunde uzela na sebe i tješila pa se brzo smirila
    I_me bas mi je zao sto moras to prolaziti, ali jaka si za svog bebaca sve ❤️

I_me
    06. Prosinac 2017. 15:05

Kazu genetika i zadak tu igraju veliku ulogu. I sad mi mama kaze da ja nisam nosila remencice nego neke specijalne gacice mj dana.. 
    Al ok, sad sam isplakala i to je to. 
    Samo neka to sto prije dodje i nek joj namontiraju te remencice i sto prije se to ispravi.

Kiki156
    06. Prosinac 2017. 15:08

Joj ja se grozim tog cijepljenja, mi idemo 21.12. 😞 Znam koliko mi je bilo tesko kad je urlao kod pedice samo zbog pregleda sto ga je okretala a kako ce tek sad kad ce ga stvarno bolit 😭😭😭😭
    Mamisita pa koliko ja znam to je napredno 😃 Prvo pocnu dizati glavu i dizati se na ruke a onda se prebacuju na bok, pa se skroz rotiraju i tako... Jel ti lijepo digne glavu? 
    I me od moje sogorice mali je to nosio i evo ga sad sasvim zdrav trogodisnjak, bas se nedavno upisao na sport. Nikake razlike izmedu njega i drugih vrsnjaka tako da nis ne brini sve ce biti ok! 😘

I_me
    06. Prosinac 2017. 15:16

mamisita27

Kiki, sta je to dobro da se prebacuje na bok? Ja sam misla da od panike i ljenosti da ne dize glavu dugo se prebaci😂
    Barbs, i tko jos zna mi imamo dr.pregled i cijepljenje 4.1.Jel ima kakva reakcija poslije tih cijepiva? Kolko dobije cijepiva, jedno ili vise? U guzu ili?
    Barbs jel si prije probala te puffies? Ja sam kupila babylove 2 pelene i cine mi se dosta manje od pampers premium care br2.?

Nema reakcija. Moze biti eventualno temperatura. Al kaze pedica da se temp javlja kod 0.0001%. Dobiva se cjepivo 6u1. U nogicu. Ja sam stavljala hladne obloge i ema mi je cijeli dan bila uspavana pa sam ju budila svaka 3h za papat i mjerit temp za svaki slucaj. 
    Inace se cjepiva daju sa 2,4,6mj i god dana.

Kiki156
    06. Prosinac 2017. 15:20

Sretna predivan je bor! Da vidim negdje tu kolicinu ukrasa rekla bi da ce biti prekocasto ali ti si to jako lijepo i smisleno slozila, zbilja imas dara! 😃
    Ja opet skuhala rucak, piletina i krumpiri u pecnici. Al sad mi je gotovo, vise se ne mogu izvalcit da ne stignem 🙄😁

• Barbi13
    06. Prosinac 2017. 15:37

I me,ja sam kao beba nosila remencice i evo me ziva i zdrava,ne brini bit ce to sve ok😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    06. Prosinac 2017. 15:47

mamisita27

Barbi13

Cijelo jutro cekam patronaznu i sad zove da ce doc u petak a jeb…..a bar sam juhicu skuhala,pelene iz mullera su super a nisu skupe….mamisita super za Karla i okretanje😘😘😘

Hvala Barbi😚 Kako se zovu te pelene iz Mullera? Jel ti problem da ih slikas pa metnes tu?

Ove sam koristila i super su
    Ove sam koristila i super su

Leptirica.com

treca_sreca
    06. Prosinac 2017. 15:49

I_me baš mi je žao.......sigurno će sve bit okej, samo mi je žao što se moraš tramakati s tim....iskreno ne znam kak otočno izgleda, ali pepavo je sigurno :(
    meni je sada jako drago što nas u ST tjeraju na široko povijanje po defaultu
    tko zna bi li i nama bila ista stvar da nisam povijala....jer rekli su mi na uzv da je zadak zarfk za kukove!
    Sretna - neka si ti njega kitila 4 ure.....za sve šta valja, triba odvojit vrimena i energije....diiiivan vam je, sad guštajte u ugođaju....bar do valentinova ga nemoj raskitit:))

žena-majka-carica:)

• Barbi13
    06. Prosinac 2017. 15:49

Barbi13

mamisita27

Barbi13

Cijelo jutro cekam patronaznu i sad zove da ce doc u petak a jeb…..a bar sam juhicu skuhala,pelene iz mullera su super a nisu skupe….mamisita super za Karla i okretanje😘😘😘

Hvala Barbi😚 Kako se zovu te pelene iz Mullera? Jel ti problem da ih slikas pa metnes tu?

Ove nisam probala isto su dobre
    Ove nisam probala isto su dobre

Leptirica.com

treca_sreca
    06. Prosinac 2017. 15:51

te helen harper nisam nikad vidila....šta i to ima u mullera??
    ja kupujem beauty baby, na veličini 3 smo već par tjedana....ali mi čudno šta je gornja slika kao da su zelene, a meni je pakiranje (za veličinu br3) plavo
    da nije to neka druga podvrsta?? čudno…

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.