Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    05. Prosinac 2017. 19:05

mamisita27

Barbi, kako ste Petra i ti? Mi smo kakili jucer jednom i danas jednom. Danas smo bili u duzoj setnji, bilo je lijepo suncano i toplo vrijeme.

Dobro smo mamisita😘i mi smo bili u setnji i sad spava dva puta je cicala samo da ne najeb.....nocas😆😆😆😆😆mi nismo jos kakili😓sutra dolazi patronazna da je vaze

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    05. Prosinac 2017. 19:07

mamisita27

Barbi13

barbs

Ja sam jucer pila kompot od jabuka al nisam to primjetilaMada kako kada..Sise su mi mekane vec par dana…
    Evo mene kod frizerkeee… i pitam ja muza ako je jeo… i pojeo je skoro sveeeenadam se da cu biti brzo gotovaaaaaaa

A joooooj…..sad kad citam ne znam kako cu ja na pramenove😭😭😭ja cu morat litru izdojit😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😀kraljica!

Da iznajmim dojilju dok me nema😂😂😂😂😂😂😂

Leptirica.com

• Barbi13
    05. Prosinac 2017. 19:15

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Barbi, kako ste Petra i ti? Mi smo kakili jucer jednom i danas jednom. Danas smo bili u duzoj setnji, bilo je lijepo suncano i toplo vrijeme.

Dobro smo mamisita😘i mi smo bili u setnji i sad spava dva puta je cicala samo da ne najeb…..nocas😆😆😆😆😆mi nismo jos kakili😓sutra dolazi patronazna da je vaze

Ajoooj, al bitno da ste se malo nasetali. Moj je sad na sisi j u planu mi je malo poslije kad mu se slrgne okupat ga. I nama bi patroza ovih dana trebala doci za vaganje. Ali vidim po robici da je sve veci.Koliko dana sad nije kakala?

Dva dana al prdi stalno,samo da je ne grci jer to je takav bolan jauk da mi se srce para kad joj vidim stisnute sakice...i ja vidim po robici da je narasla

Leptirica.com

Barkleys
    05. Prosinac 2017. 19:34

mamisita27

Hedgehog

mamisita27

Hedgehog

Široko povijanje - moram priznat za to sam prvi put čula na forumu. Niti na tečaju niti u bolnici nitko to nije spominjao… A vidim da vama u Splitu to je kao obavezno? Fascinantno kako se pravila razlikuju od grada do grada… Ja sam iz Zagreba inače.

I ja sam iz Zga, pa mi je receno da siroko povijam.

Gdje si ti rodila ono?

U Vinogradskoj.

Sad baš čitam vijesti, lažna dojava, ali netko je dojavio kao da je bomba u vinogradskoj... O bože. Daj zamisli scenu. Rađaš na parkiralištu jer su morali evakuirati bolnicu. Mislim nisu, odmah su skužili da je lažna,  ali ono. Kojoj budali tak nešto padne na pamet?! Em trudnice, em bebe... Baš sam sad ljuta. 

A što se tiče širokog pobijanja,  onda nije čak ni od grada do grada nego od bolnice do bolnice... 

• Barbi13
    05. Prosinac 2017. 19:47

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Dobro smo mamisita😘i mi smo bili u setnji i sad spava dva puta je cicala samo da ne najeb…..nocas😆😆😆😆😆mi nismo jos kakili😓sutra dolazi patronazna da je vaze

Ajoooj, al bitno da ste se malo nasetali. Moj je sad na sisi j u planu mi je malo poslije kad mu se slrgne okupat ga. I nama bi patroza ovih dana trebala doci za vaganje. Ali vidim po robici da je sve veci.Koliko dana sad nije kakala?

Dva dana al prdi stalno,samo da je ne grci jer to je takav bolan jauk da mi se srce para kad joj vidim stisnute sakice…i ja vidim po robici da je narasla

Znam taj gec i vrisak doslovno srce para😣drzim fige da kaki sta prije. hoce li joj opet dati kamilicu?

Sutra cu vidjet kakvo bude stanje,dat cu ako ne moze kakit......iskreno ni ja nisam dva dana pa mi je muka

Leptirica.com

violeta1
    05. Prosinac 2017. 19:48

Maslacak super odlicna cijena 😊 i pec izgleda u dobrom stanju 😊
    Barbs kako je bilo kod frizerke, sto si radila?

violeta1
    05. Prosinac 2017. 19:50

Barbi13

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Dva dana al prdi stalno,samo da je ne grci jer to je takav bolan jauk da mi se srce para kad joj vidim stisnute sakice…i ja vidim po robici da je narasla

Znam taj gec i vrisak doslovno srce para😣drzim fige da kaki sta prije. hoce li joj opet dati kamilicu?

Sutra cu vidjet kakvo bude stanje,dat cu ako ne moze kakit……iskreno ni ja nisam dva dana pa mi je muka

Moj kaka svaki drugi dan, jucer nije i danas do podne nije i ja stavila prokuhat vodu i reko dat cu mu hippov caj od komoraca kad nije proslo 2 min mali kako 🤣 nakon toga tokom popodneva jos 2 puta, pa se zezam mali se uplasio caja i ne zeli pa se brze ukako 😂

• Barbi13
    05. Prosinac 2017. 20:21

violeta1

Barbi13

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Sutra cu vidjet kakvo bude stanje,dat cu ako ne moze kakit……iskreno ni ja nisam dva dana pa mi je muka

Moj kaka svaki drugi dan, jucer nije i danas do podne nije i ja stavila prokuhat vodu i reko dat cu mu hippov caj od komoraca kad nije proslo 2 min mali kako 🤣 nakon toga tokom popodneva jos 2 puta, pa se zezam mali se uplasio caja i ne zeli pa se brze ukako 😂

😂😂😂😂

Leptirica.com

• Dena1009
    05. Prosinac 2017. 20:52

Ajme koji naporan dan, gledala sam na sat kad cu na spavanje ko na poslu za kraj smjene😥 Stalno sam nesta radila da ne zaspim, sreca pa je V bio dobar. Sad me strah noci, da se ne ponovi ova prosla😣
    Hvala za objasnjenju, iako vecinu dalmatinskih rijexi skuzim il povezem sa necim, al ovu puuuuru nikamo nisam mogla svrstati 😅 

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    05. Prosinac 2017. 21:34

Dena1009

Ajme koji naporan dan, gledala sam na sat kad cu na spavanje ko na poslu za kraj smjene😥 Stalno sam nesta radila da ne zaspim, sreca pa je V bio dobar. Sad me strah noci, da se ne ponovi ova prosla😣
    Hvala za objasnjenju, iako vecinu dalmatinskih rijexi skuzim il povezem sa necim, al ovu puuuuru nikamo nisam mogla svrstati 😅

I ja se bojim noci jer je spavala od tri do sedam s tim da je dva put cicala.....tjesit cemo jedna drugu😂😂😂😂

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.