Ja sam za nalaz kod jedne gin cekala mjesec dana a sad kod nove dva tjedna!
Treća sreća da, katastrofa dajem joj dvije noci za redom nema sanse kreveljila se sat vremena, dam treću noc strusi 120 ml bez problema, sinoc opet nista! Dama bi kako se njoj sprdne

e a di su sveznalice 50% off?
Ovaj vikend su u plodinama igracke 50%, e sad da li je i sveznalica ne znam

Aha... Meni je proslo mj dana od pregleda pa vjerujem da bi me vec zvali da je nesto...

Ne znam ni ja da li je u.Plodinama... vidjela sam na mama grupi na fb-u da pisu bas za Kaufland... i to negdje oko 1-2 sam vidjela... zaletile smo se oko 5 i ostala 4... Da smo cekali sutra ne bi siiiigurno nasli

Da li puštate bebe da vam spavaju kad hoće ili određujete neki ritam spavanja?
Moja navečer ima jače grčeve i plač pa ne zaspe do ponoći. Zato cijelo jutro prespava od umora jer ju grčevi bude stalno.
Razmišljam dal da ju držim budniju po danu pa bi možda prije zaspala po noći?
Al opet će mi onda biti umorna i nervozna. Ona bi trebala više spavati nego bit budna a kod nje je obrnuto

Nije da ne bi spavala, nije taj tip bebe. Mogla bi puno spavati samo joj grčevi ne daju i bude ju.
Dok nije imala grčeve spavala je jako puno i po danu i po noći...

Treca sreca ma s L ja nemam problema, uz njega mogu apsolutno sve radit bez lroblema. A P je spavao 😄 a kaj ti je kuglof, to samo smuckas i vec je gotovo 😄 ma da sad za bozic namjeravam svasta spec, valjda cu uspjet. Ali ha u time uzivam, zato se nadam da cu moc 😂

Cure kako ste, kako bebice? Mi jucer i danas u guzvi. Jucer bili kod moje mame na rodendanu pa bile dvije prijateljice u babinjama. Danas mislili ici na advent u Osijek ali je kod nas bas zahladilo i odustali smo. Imali smo babinje sad i tako...guzva ovih dana ☺

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji