Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    05. Prosinac 2017. 15:06

i platim... i ispricam se  Aaajmeeeeeeee, nije mi palo na pamet vise to raditi... nije to  svijesno bilo aaaaliiii...
    sramota ugl...

barbs
    05. Prosinac 2017. 15:09

Ja se sjecam da u osnovnoj su cure krale iz DM-a... aaajmeeeee, kako me bilo sram ici s njima... Bas sraaaam.... ja sam si sve kupovala a one krale i smijale mi se sta uopce kupujem... i na kraju je ovi jednu uhvatio onaj koji hoda za tobom 😂😂😂😂 al nije zvao mamu njenu nego

violeta1
    05. Prosinac 2017. 15:09

Necakinji sestrina svekrva govori kad ona umre da ce njoj sve ostavit, mala vidi mog tatu da ulazi u kucu i vice eno ide klaun, ja kad sam to cula sam ss zgrozila. Da moje djete sutra bez razloga mog oca naziva klaunom to ne bih nikad dopustila. Nepostivanje pravo, ok kad se zezaju i igraju medusobo ali ovako ne. Mala je bas dosta samo ona ona. I sad joj sestra rekla da ne smije ic na nastup sa kudom, da ju kazni i ona njoj hladno odgovori e pa kad mi branis nastup ja necu vise ni ic na kud. Kud radi probleme jos se i bahati i inati

barbs
    05. Prosinac 2017. 15:10

Da li jos nekome steka tipkanje s moba ili je do mog mobitela? Mada nista drugo osim foruma mi ne steka...
    Ugl... upozorio ju je...
    Treba to srezati na vrijeme!
    Violeta, ti popricaj sa sestrom, a ako ona ne prihvati - njena stvar i sramota...

violeta1
    05. Prosinac 2017. 15:11

barbs

Ja se sjecam da u osnovnoj su cure krale iz DM-a… aaajmeeeee, kako me bilo sram ici s njima… Bas sraaaam…. ja sam si sve kupovala a one krale i smijale mi se sta uopce kupujem… i na kraju je ovi jednu uhvatio onaj koji hoda za tobom 😂😂😂😂 al nije zvao mamu njenu nego

A jesi dobra...mislim svi mi grijesimo ali treba priznat i ispravit greske, ali moja necakinja ne priznaje, ona laze i stalno krade i jos je drska i bahata

barbs
    05. Prosinac 2017. 15:12

Violeta, takvu zlepu bi dobila da bi zapamtila za cijeli zivot!!

violeta1
    05. Prosinac 2017. 15:13

barbs

Da li jos nekome steka tipkanje s moba ili je do mog mobitela? Mada nista drugo osim foruma mi ne steka…
    Ugl… upozorio ju je…
    Treba to srezati na vrijeme!
    Violeta, ti popricaj sa sestrom, a ako ona ne prihvati - njena stvar i sramota…

I meni nesto steka. Hocu sutra cemo bit same sa leonom i bas cu joj pokusat pomoc. I poslije cu ja pricat s necakinjama, a ako me ne zeli sestra poslusat, ne mogu ja nista vise.

barbs

V, ja sam bila puno mladja od nje i sta sam ja znala

violeta1

barbs

Violeta, takvu zlepu bi dobila da bi zapamtila za cijeli zivot!!

Ma joj dobila je ona batina ajmee. Ali ne pomaze ni to

barbs
    05. Prosinac 2017. 15:14

barbs

V, ja sam bila puno mladja od nje i sta sam ja znala

Ugl... ja sam vidjela da ljudi uzimaju na dug 😂😂😂😂😂 pa sam mislila da mogu i ja HAHHAAGGAHGAGAGGAGAGAGHA

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.