Njegovi imaju kuću i u produžetku dodatno napravljena kuhinja i jedna soba koju je mm sebi napravio jer nije imao di bit (odgovorni roditelji) tak da mi imamo svoju sobu ali oni ne puse u svojoj kuci nego dođu u kuhinju dolje tak da mi nikad mira nemamo i jos uz to tri cucka koja su totalno neodgojena pa stalno laju! Sad mi sebi dorađujemo jos jednu sobu koja ce nam bit kao dnevni! Jer šaš u ovoj spavamo i boravimo, sve nam je tu, zamislite zivot u 15 kvadrata! Uzas! Muz radi za 3500 u državnoj firmi ali na kredit ode 1500 sto znaci da nam ostane 2000 kn pa ta gradnja sporo ide! Sad je malo lakse kako imam porodiljnu pa nam je ostao laminat, planiramo jos dvosjed kupiti i neki stol cisto da imamo gdje biti pa cemo kasnije dovršavati polako! Sveki je jako živčana osoba pa se stalno dere tu po kuci na sve zivo, lupa svime i svačim, svekar opet sve zivo pojede po kuci ne smijem nista ni kupiti jer ili baci cuckima ili on pojede tak da i tu vodim borbu! Ulaze u sobu tko kako hoce vec sam im rekla da ovo nije kolodvor! Nemres mi 50 puta ući u sobu i pitat jel cica?jel spava? Kak stalno cica? 😤😤😤😤 evo sam se malo ispuhala
Aurora,druge godine ces ti okitit svoj dnevni😘😘😘😘😘😘znam da nije lako al sve ce se to ljepo poslozit🤗
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
No htjela sam vam reci nesto sto me muci. Po meni moja sestra radi jako velike greske u odgoju starije kceri od prvog dana. Sad i imam djete i nema sanse da bih ga odgajala kao ona svoje, dobro ja i ona smo nebo i zemlja u svemu, kao da nismo sestre uopce nismo slicne. Uglavnom, njena kcer je pocela krasti, ukrala je kod bake lakove, ruzeve....kod mene 2 kista i 2 labela, u skoli 4 puta po 2 spicarice. Djete ima 3 kutije od cipela skolskog pribora SVOG ima hrpu kistova ruzeva lakova sminke...ja kad sam vidjela sta ona sve ima, samo sam pitala sestru jel to potrebno? Zasto ona mora imat 10 spicarica, 10 olovki, pa ja sam imala sve po 2, ako jedno zakaze da imam drugo odmah a ne ds cekam da tata ode kupit, i sta mi je falilo, a tako je i moja sestra odgajana. Al ona svojoj kupuje hrpetinu svega i kako joj djete vraca, tako sto krade. Sutra ja idem kod nje i razgovarat o tome jer ja mrzim lopove, to mi je najgroznije lopov i lazljivac! A moja necakinja je to postala. Vec 2 dana ja razmisljam sta da joj kazem i kako. I svakako cu sestri ocitat bukvicu, ima tu jos xy faktora koji nisu dobri u odgoju. Npr.kad je saznala za prvu ukradenu stvar odredila joj je kaznu koja ke trajala 2 dana i omda ju je ukinila sa rijecima: Moja kcer se promjenila! Ja sam joj samo na to rekla da se ni ja ne mogu u 2 dana promjenit a ne djete i da za sve treba vremenaaaa. Dali imate neko savjet kako i sta? Jer ne bih htjela da mi dode kod mene i opet nesta ukrade. Iako cu ju pregledavat svaki put kad bude odlazila. I u skoli svi znaju za to, jer i u skoli krade. I sestra ide vec 2 tjedna na razgovore u skolu.
Violeta nisam znala da su takvi, on i ja smo sad 6 godina zajedno a živimo skupa skoro 3! On je njih pitao da li se slažu da mi tu živimo oni su se složili i sve 5 je bilo prvih mjesec dana valjda su se suzdržavali! Ja sam bila na stazu, pa sam radila na ugovor o djelu par mjeseci a posao nema gdje nisam trazila! Nemamo jednostavno mogućnosti otici, mm ima kredit jer je morao kupiti zemljište da mu država da materijal kao za gradnju kuce no na kraju dosla druga vlast i to su ukinuli tak da od toga nista nije bilo! Sad otplaćuje kredit od kojeg nema nista, a nema na temelju cega dignuti drugi! Živimo u malom mjestu nema
stanova za najam a ni kuca i misim da nebismo mogli preživjeti s jednom placom da plaćamo najam!
Joooj jedva cekam u 15 kvadrata mi je cijeli zivot, sve stvari, i jos sad bebine, samo mi krevet zauzme vise od pola sobe, njezin krevetić, komoda jedna, druga i TV jedva imam gdje hodati
I me, joooj (za izdojeno mlijeko ) ... ja sam malo prije jedva uspjela jos 30ml izdojiti... bas nam se uspostavila ponuda i potraznja i sad mi je krivo sto sam u subotu cekala da se on probudi kad su mi cice nabujale umjesto sa se izdojim...
Aurora, mogu zamisliti kako ti je.... i mi smo po ljeti zivjeli s njegovim nonicima.. ali sam muzu rekla da poprica sa svojima vezano za apartman (cca 30kvadrata) jer ako se na ljeto opet moramo seliti ja i D idemo kod mojih (koji su se ponudili da idu zivjeti u kuci na selu!) a on neka radi sta hoce... i eto
Ajme Violeta meni je to isto najgore, imala sam frendici kleptomanku i samo da znas ako je ro u pitanju to se mora liječiti! Takvi ljudi kradu ne zato sto im nesto treba nego jer ih uzbuđuje krađa sam čin ! Ja bih joj osobno rekla da se postavi u tvoju situaciju i pogleda to sve iz drugog kuta! Da mora prihvatiti da joj kćer ima problem i ako zeli biti dobra majka da mora pomoci kćeri u korijenu problema a ne samo kaznama koje ni ne traju!
A ako ona na to zažmiri svaki put da onda ne dolazi k tebi jer se bojis za svoje stvari! Mislim da joj nebi bilo lijepo da ljudi upiru prstom u nju i izbjegavaju nju i kcer!
Moj stric je tako suptilno rekao bratu jednog kleptomana da ce ga natuc kao konja pokuša li ukrasti nesto kad dođe kod njega i ovaj se nije usudio hahah jer mu je brat prenijeo sta je stric rekao!
Violeta, ja ti mogu samo prepricat iskustvo jednih roditelja sa slicnim problemom, njih su zvali od njene frendice iz razreda jer je mala nesto ukrala u ducanu i jos se predstavila kao ta prijateljica...
Kad je dosla doma dobila batine, morala se ic ispricat u kucu toj curici i jos su jr u nedilju odveli do zupnika da se ispovidi
Od svega navedenog mislim da bi definitivno pomoglo da s njom obidju sve od kojih jenesto ukrala da se isprica i da vrati stvari...nakon takvog ponizenja i sramote nece joj vise past na pamet!
Kolko je stara?
Violeta nisam znala da su takvi, on i ja smo sad 6 godina zajedno a živimo skupa skoro 3! On je njih pitao da li se slažu da mi tu živimo oni su se složili i sve 5 je bilo prvih mjesec dana valjda su se suzdržavali! Ja sam bila na stazu, pa sam radila na ugovor o djelu par mjeseci a posao nema gdje nisam trazila! Nemamo jednostavno mogućnosti otici, mm ima kredit jer je morao kupiti zemljište da mu država da materijal kao za gradnju kuce no na kraju dosla druga vlast i to su ukinuli tak da od toga nista nije bilo! Sad otplaćuje kredit od kojeg nema nista, a nema na temelju cega dignuti drugi! Živimo u malom mjestu nema
stanova za najam a ni kuca i misim da nebismo mogli preživjeti s jednom placom da plaćamo najam!
Joooj jedva cekam u 15 kvadrata mi je cijeli zivot, sve stvari, i jos sad bebine, samo mi krevet zauzme vise od pola sobe, njezin krevetić, komoda jedna, druga i TV jedva imam gdje hodati
Razumijem te. Ako imas potpunu muzevu potporu, onda sto ti smeta to jasno i glasno reci. Normalno ne mozes njih mjenjati ali mozes u svojoj sobi imat svoja pravila! To je tvoj kutak i neka bude kako ti zelis. Zao mi je radi kuce, i ja bas gledam koliko ljudi sa boljim placama su napravili kucu na takav nacin, a mi sa manjim placama neka se snalazimo. Uzas!
Jeste cijelo vrijeme skupa zivjeli kod njegovih?
Violeta, ja ti mogu samo prepricat iskustvo jednih roditelja sa slicnim problemom, njih su zvali od njene frendice iz razreda jer je mala nesto ukrala u ducanu i jos se predstavila kao ta prijateljica…
Kad je dosla doma dobila batine, morala se ic ispricat u kucu toj curici i jos su jr u nedilju odveli do zupnika da se ispovidi
Od svega navedenog mislim da bi definitivno pomoglo da s njom obidju sve od kojih jenesto ukrala da se isprica i da vrati stvari…nakon takvog ponizenja i sramote nece joj vise past na pamet!
Kolko je stara?
Morala je vratit 2 spicarice jer su saznali od koga je i isla se nac mama i curica sa sestrom i necakinjom i mala je opet to napravila. I pocela je i sestri iz novcanika novce krast, a kad ju se pita zasto svakom prica drugu pricu. 10 i pol godina ima.
Sortiraj odgovore
Najstariji