Evo nas iz setnje,dan je prekrasan a sad rucak kuhat pasta bolognese njam njam
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sretna bas ti je lijepo 😊
Maslacak kakvu pec imate? Mi imamo plamen pec, zar propada dole, nije kao kod amiti gdje zar ostaje. I sad u dnevnoj gdje nam je pec dode do 24 a dalje je izmedu 21 i 19 stupnjeva. A cijeli dan lozimo skoro i cijelu noc, mozda 4h ne lozimo to pred jutro. I opet mi nekak ne ugrije sve. Dobro, mi i ne lozimo da mi aad bude 28 u dnevnoj kao sto je bilo na pocetku jeseni jer onda budem doslovno u majici na bretele, ovako sam u dugoj majici i nije vruce. A svako malo otvaram prozor, ne volim miris kuhanja, onda kad stavljamo u pec, svaki put obavezno zracim.
Sinoc je Leon od 22-24h zezao sa spavanjem i onda zaspao i jutros do 10:30h spavao, i 4 puta je sisao onako u snu jos 😊
Cure moram se pojvaliti - skuhala sam "konkretni" rucak! 😂 Ovo je prvi put od kad sam rodila, do sad bi ubacila nesto u vodu i to bi bio doseg, a danas sam radila rizoto s plodovima mora! ZNAM da nije cudo od hrane al trebalo je to sjeckati, mijesati i tak😂👍🏻 Mali je bio budan u lezaljki i gledao me. Pred kraj je vec poceo plakati al uspjela sam utrpati u sebe.
Bili smo i u setnji, divno je, samo me zivcira sto ne mogu s kolicima ici 🙄🙄🙄🙄🙄
Sad malog pokusavam uspavati s dudom varalicom - nije odusevljen. 😐😑
Kod mene vlada bozicno raspolozenje 😊
Ajme kako ljepo😍😍😍😍
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Njegovi imaju kuću i u produžetku dodatno napravljena kuhinja i jedna soba koju je mm sebi napravio jer nije imao di bit (odgovorni roditelji) tak da mi imamo svoju sobu ali oni ne puse u svojoj kuci nego dođu u kuhinju dolje tak da mi nikad mira nemamo i jos uz to tri cucka koja su totalno neodgojena pa stalno laju! Sad mi sebi dorađujemo jos jednu sobu koja ce nam bit kao dnevni! Jer šaš u ovoj spavamo i boravimo, sve nam je tu, zamislite zivot u 15 kvadrata! Uzas! Muz radi za 3500 u državnoj firmi ali na kredit ode 1500 sto znaci da nam ostane 2000 kn pa ta gradnja sporo ide! Sad je malo lakse kako imam porodiljnu pa nam je ostao laminat, planiramo jos dvosjed kupiti i neki stol cisto da imamo gdje biti pa cemo kasnije dovršavati polako! Sveki je jako živčana osoba pa se stalno dere tu po kuci na sve zivo, lupa svime i svačim, svekar opet sve zivo pojede po kuci ne smijem nista ni kupiti jer ili baci cuckima ili on pojede tak da i tu vodim borbu! Ulaze u sobu tko kako hoce vec sam im rekla da ovo nije kolodvor! Nemres mi 50 puta ući u sobu i pitat jel cica?jel spava? Kak stalno cica? 😤😤😤😤 evo sam se malo ispuhala
Sretna prekrasno je, ja oduvijek imam želju tako si dnevni urediti ali do iduce godine ce valjda biti gotov 😊
Aurora uf teska situacija, ja bih vec odletila davnih dana 😐 Jesi ti trazila posao? Jeste dugo vas dvoje, jesi znala u kakvu kucu ulazis? Mislim puno je tu cimbenika. Ja sam znala gdje idem pa samo zato i u roku 2mj sve sebi posebno napravilo jer realno radije bih jela mrvice nego zivjela s njegovila i da mi njegovi stalno smetaju. Uglavnom tesko je zivjeti s nekim, jos si u tudoj kuci, iako i oni bi se trebalo malo sredit, ako nisu htjeli da svi skupa zivite sta nisu rekli odmah. Tako ja kazem muzu, nikad nisam glumila od prvog dana sam ja ista kao i danas i sad da mi njegovi pametuju seru ili da mi se uplicu, dosaduju, ko ih sljivi, i ja hocu da se mene postuje. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji