I mi smo se mjerili metrom cca 58 cm..😂😆
Barbs- ja 90 ml izdojim u 2 dana .😥
Stigao mi teevvvveeeeeeeeee ..sad kad dodje muz mora ga montirat 😆☺
Jedna od sinoc!
Super slika.
Jedva cekam da i mi jedan dan navecer napravimo djir do grada da gledamo lampice i slikamo se.
Jel on u ASu ili u sportskom dijelu?
Joj treća ja sam bila gotova kad sam to vidjela haha vec sam se spremala za hitnu 😂😂
Ajmee ja obozavam tjesteninu, lazanje, pizzu, pohano bas sam skromna ali isto tako volim jako kupovne juhe to je jos najgore od svega toga ali sta cu kad su one meni tako fine 😂 a svekar vec tjedan dana radi ili grah ili zelje s kobasicama na 100 načina tak da je moj rucak sirni namaz ili nesto slicno 😪😪
Ja živim u malom mjestu pa kod nas ni nema bas nesto okićeno morala bih ici u drugi grad 30 km ili do Zg 80 km
Jedna od sinoc!
Super slika.
Jedva cekam da i mi jedan dan navecer napravimo djir do grada da gledamo lampice i slikamo se.
Jel on u ASu ili u sportskom dijelu?
Tu je u as-u,jer smo isli kod moje mame na imendan,a tamo ima druga kolica,pa mi se neda sve slagat u auto bezveze za pola sata,inace to nevolim prakticirat,ali za nesto brzinski ga pustim u jaju da bude.
I me,obavezno stavi slikicu,kad cete ic! Obozavam Istru u vrijeme Bozica! Sve je tako lijepo okiceno. Mislim da je ovo 1 godina da necemo ic tamo nakon vec 10-tak godina.
Aurora,sirni namaz? Joj zeno,neznam sto bi ti rekla..ja bi vec papke otegnula da mi je ro rucak.
i ja...bez kuvanog ručka ko luda.
mi smo ručali teletinu u toču (preteklo od jučer) pa samo samo puru za prilog i juhu sa grizom
pojedem po 2pjata svega
i tak jedva živa
pala sam na kilažu od prije djece … 56kg
bez da sam pokušavala
nadaam se da neću dalje ići dolje
ovo mi je granična kilaža, sve ispod tog je mršavost
žena-majka-carica:)
A sta da vam kazem, stalno zelje ili grah jer je sezona imam osjecaj da mu se neda kuhati pa zmrljavi to na brzinu. Kod njega je varivo gotovo za 15 min dok ja to puuuno duze kuham!
Neki dan sam jela ćevape za rucak, pa čvarke, pa sendvič jedan dan i tak valjda cu izdrzati dok se ne sjeti da ima i drugih stvari za kuhati! Mama kad skuha onda mi ona donese ali i ona radi pa bas ne stigne!
a živite u zajednici u istom stanu baš ili?
ja se ne bih bunila da mi netko kuha:))
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji