I me, meni se opcenito te pjesmice ne svidjaju a bome ni Diegu (ni iz gyma ni iz ljulje 😂😂😂😂)... ako predugo slusa postane nervozan aahhahaha
Mi smo za sada 2x isli kod frendic
barbs prerasli ste LIDLov 62 jel?
onda je malac baš dugonja, budući košarkaš! nama je i next i LIDL 62 još okej...
bila sam ju mjerila s građevinskim metrom ono nedavno i mislila sam da je tu negdi 61-62
a na kraju u pedice jučer izmjerila ju ona tek sad ima 61cm
(ok, to opet nije samo jer tek za 10ak dana puni 3mj a kao "školski" prosjek za 3mj je nekih 62cm)
ali Toma mi je toliko centimetara imao s točno 1mjesec....
žena-majka-carica:)
Glupi forum...
Ugl...
2x smo isli Diego i ja kod frendice i 2x kod mojih... i bio je super.. al da se razumijemo, to po danu 😂😂😂😂😂😂 da idemo navecer aaajmeeeee... isto bi bila deracinaaaaa 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Inace, D oooobooozaaavaaaaaaa vrecuuu... niega stavis u krevetic i sam se uspava... do kad ce to trajati, ne znam ,al do onda cu uzivati hahhahahahahahahahha
Netko je pisao o krvarenju?
Booomeeee i ja povremeno krvarim... pred 2tj cca menga... a sinoc neka sukrvica... ne znam da li je to bilo od keksa p
Treca sreca, mozda sam krivo napisla ahahaha br 62 iz c&a-a smo prerasli.. iz kika i lidla su nam jos glomazni 😊
I_me - baš me zanima šta će vam reć za kukove…..to nisi preventivno široko povijala? mi u ST u rodilištu dobijemo naputak da obvezno široko povijamo, ali unatoč tomu dr na uzv mi je rekla da produžim još mjesec dana povijanje zbog tog šta je mala bila na CR…a koliko znam vi u ZG niti u početku ne povijate široko "po defaultu"
Info o kornjaci na str 648.
Obavezno javim sto je bilo za kukove.
Ja sam u Porecu. I tu je obavezno (bar kod nas) siroko povijanje. Ja joj stavljam one debele pelene,mislim da i ti iste takve koristis.. one sto izgledaju kao jednokratna pelena. Na cicak.
Nadam se da ce sve biti ok jer znam da curicama na zadak rodjene carskim moze biti problem.
Široko povijanje - moram priznat za to sam prvi put čula na forumu. Niti na tečaju niti u bolnici nitko to nije spominjao... A vidim da vama u Splitu to je kao obavezno? Fascinantno kako se pravila razlikuju od grada do grada... Ja sam iz Zagreba inače.
Treca sreca, mrvicaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍 Mi smo s gradjevinskim mjerili Diega.. 63cm ahgahahahahha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Toma, dugonjaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍
Ja sam tek sada doruckovala.... moram dovrsiti pripremu rucka + krevet napraviti... i jos se izdojiti jer sam.jutros uspjela samo 90ml 😪😪😪😪😪😫😫😫😫😫😲😲😲😲😲😲😲😲😲
I me, meni se opcenito te pjesmice ne svidjaju a bome ni Diegu (ni iz gyma ni iz ljulje 😂😂😂😂)… ako predugo slusa postane nervozan aahhahaha
Mi smo za sada 2x isli kod frendic
Ni Ema ih ne voli 😂😂 odmah zacvili 😂
I meni muz u subotu ide festat sa ekipom sa posla. Na veceru i advent . Vec vidim da ce u ned biti koma 😂😂😂😂
Jos ako nam se netko najavi 😂😂😂
Ja za rucak radim povrtnu juhicu,i svinjsko pecenke s krumpirom. Mala i ja se veselimo juhici,a muz ce odmah na meso..
Zbacala u lonac sve sto sam nasla od povrca
Popodne moram na sahranu,pa cu usput spezu obavit..i za sv. Nikolu poklone-jucer nisam stigla.
Sortiraj odgovore
Najstariji