Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    05. Prosinac 2017. 11:44

Treca,imamo pec na drva,pred nekih mj dana smo ju stavili u funkciju,izbili zid od kupaone..i zazidali ju tako..sad je pola u hodniku,pola u kupaoni..u kupaoni je pakao koliko je vruce,cijeli dan mi je prozor otvoren..ali nemamo mi puno kvadrata..cca 70..pa pec lako ugrije i kuhinju,spavacu,dnevnu..

barbs
    05. Prosinac 2017. 11:45

Evo mene... zvao nas je danas GSL da nam donese onaj skafander na SOBA kojeg je imala i Treca sreca, pa nas je omeeeeo od omaranja i cicanjaaaaa... 😂😂😂😂😂😂😁
    Aurora, ocito cu si ih morati kupiti.. 😊😊😊😊 Pitat cu muza za Bozic/Rodjendan ahahahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ja imam klompe i bole me noge u njima... a po ljeti sam imala Futtice... suuuper su mi.
    Netko je pitao za kuhanje!? Spremam lazanje 😊

treca_sreca
    05. Prosinac 2017. 11:50

barbs, bar su vas omeli radi VAŠE pošiljke
    mi živimo u stambenoj zgradi i na moju nesreću prvi smo po redu na parlafonu
    tako da mi stalno zvone
    i za reklame (one reklamne letke od raznoraznih dućana npr pevec, muller itd)
    i za poštu (ne nužno moju, nego poštar mora ubacit pošiljke u sandučiće - koji su UNUTAR zgrade jelte)
    i tak....
    ispalim
    dođe mi da iščupam parlafon i da ga bacim ća, da ga nemamo...
    jer svojima svima smo rekli da NE zvone nego nas zovnu na mob kad misle doć
    a na kraju mi ju probude skorz neki livi ljudi koji uopće ne dolaze kod nas nit radi nas
    zamisli!

žena-majka-carica:)

barbs
    05. Prosinac 2017. 11:53

Treca sreca, sogi se zove Barbara?? 😊  A bome je tebi veselo kad nema muza doma... moj znaci u cet ima neki kviz dogovoren u Beer clubu, u petak festu a ovima s treninga a u sub s ovima s posla... a onda mi je najpotrebniji jer ja budem umorna od cijeloga dana +zajedno ga kupamo... al prezivjet cu hahahhahahahaha trebat ce i meni get away navecer bez njega i Diega 😂😂😂😂

barbs
    05. Prosinac 2017. 11:55

Treca sreca, uuuufff  mi srecom nemamo zvono pa zovu   

treca_sreca
    05. Prosinac 2017. 11:56

odakle si zakljucila da mi se sogi zove barbara??? (nije.)
    idem sad vidit šta sam napisala

barbs
    05. Prosinac 2017. 11:58

Mi imamo dosta robice iz C&A-a i kvalitetna je al kako je netko napisao, mali su kalupi... npr br 62 je prerastao a iz Lidla i Kika mu je taj isti br glomazan 😂😂😂😂😂 ja sam kupila prosli vikend bodice po 30kn... i po kvaliteti mi se cine super

treca_sreca
    05. Prosinac 2017. 11:58

treca_sreca

sanjchi255 - Evo mene curke…neznam jesam se jucer uopce javljala?? Hahaha…bila je mala dobra, nije spavala skoro cijeli dan ali nije bila zlcesta…bile smo kof sveki na kavi, navece kod sogi na imendanu…ajme kak se na kraju razdrecala, i meni se plakala…kak nije spavala skoro nista po danu, soavala bi a klinci se tam igraju i deru ionda se tak jako rasplakala da su klinke (njih dvije su samo bile) pobjegle u djecju sobu😂😂 pa smo onda isli kuci, presvukla ju, malo je pojela i spavanac, brzo nakon nje sam i ja zaspala😆
    heh sanjchi eto
    da vidiš malo kako je nama s još par djece osim bebe
    onda kad popi*dim navečer, kad vidim da njoj je zbilja nemoguće za zaspat i vrišti, stjeram ih u sobu
    pa sam kao babaroga na glasu doma
    ne kuže oni da bebi nekad treba mir
    I_me - baš me zanima šta će vam reć za kukove…..to nisi preventivno široko povijala? mi u ST u rodilištu dobijemo naputak da obvezno široko povijamo, ali unatoč tomu dr na uzv mi je rekla da produžim još mjesec dana povijanje zbog tog šta je mala bila na CR…a koliko znam vi u ZG niti u početku ne povijate široko "po defaultu"

a ovo...ta prva polovica posta je bio citat naše sanjchi....do zvjezdica.
    od zvjezdica nadolje sam ja

Bela
    05. Prosinac 2017. 11:59

Barbs ja sam pitala...ja sam brzinski bolognese napravila i zapecem s pastom kasnije  
    Nis pametnije ne stignem napraviti.
    Aurora vjerujem ti da bi radije sama u miru skuhala, pa makar i pastu svaki drugi dan

barbs
    05. Prosinac 2017. 11:59

Treca sreca, ahaaaa.. 😂😂😂😂😂😂😂😂 Mislila sam da si napisala da ste bili navecer kod sogi koja je imala imendan.. a jucer je bio i dan Sv.Barbare 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.