Kiki,kad smo vec kod umora.. A je jednu noc zavrsila kod nas u krevetu,da ni ja ni dragi nismo svjesni kako.. on govori da ju on nije dao iz kindaca kod nas,ja govorim da ja nisam.. ni danas ne znamo kako.. 😂😂 to je kad samo dobijes dijete,pa te izmori do besvjesti.. 😂😂
Ejj cure,evo 2 mjeseca i 10 dana je kako sam rodila,ali juce mi se opet pokazalo krvarenje (ne sad puno) a bilo je i prije 15 dana.. pojma nemam sto to.. kod ginicke bila i kaze da je sve uredu,a ja nikako da se pozdravim sa tim ciscenjem.. 🤔
Aurora, pa bas to sta kazes! Ne znam tko je tu lud al ja dijete necu sopati i dovoditi ga u potencijalnu "opasnost"da se tako izrazim jer oni vrlo vjerijatno zele ostvariti profit.
potpis na ovo!
nemoj riskirat djetetu zdravlje a pedijatru ako te pita - reci da daješ jer se oni naljute ak se praviš pametan...
žena-majka-carica:)
U srijedu idemo u Srbiju tj.muz ide mi cemo bit kod seke pa cemo na advent. Ide uzet sve od aderme, tamo su proizvodi po 20,30kn jeftiniji pa ce uzet vise i odma tableta za njega i soka i cigarete. I onda smo mirni 😊
bude ti u farmacia ljekarnama tj "specijaliziranim prodavaonicama" (tak oni sebe zovu) često akcija aderma linije
ja kupujem sebi već godinama tamo visokokvalitetnu preparativu Lierac Filorga Dermalogica....i uvik čekam 20-30% off
jer kad već kupujem skupe proizvode onda barem gledam ih dobit po najnižoj mogućoj cijeni i tako "uštedit"
nekad budu u gloria ili story kuponi
ili recimo kad je žuta srijeda u city-a
a nekad oni stave sami od sebe akciju par dana u mjesecu
treba pratit
a nekad oni sami za sebe puknu akciju
Vi sve o slapama,a ja jos u japankama po kuci hodam!
???!?!?
u mene u stanu je 17-18 unatoč 3 raspaljena radijatora
ok vamo di grijem je 22 ali ne mogu svih 6 prostorija + hodnik grijat
doduše ja zračim stan redovno ujutro da se izmijeni zrak, pogotovo ovak kad smo skoro svi doma bolesni i kašljavi, da se ne kote bacilušine
ali svejedno
daleko od japanki već davno
di ti živiš maslačak??
Neznam vise ko je stavio onu sliku di je mama na skoljki a djeca s njom..
Ja bas muzu komentirala da sad kako ih je dvoje da cu valjda moc pisat u miru..a oni se igrat...al ocito to nejde tako..vjerojatno ce oboje stajat uz mene..
hoće za koju godinu
premali su ti još
meni je stariji imao 3 god kad je brata dobio, pa sam se opet načekala
kad je mlađi uhvatio jedno 2-3god (stariji 5-6) onda su se krenuli igrat zajedno
jesam te utješila?
inače, ja pišam s vratima wc-a otvorenima.....navika otkad imam djecu.....iako već davno nisu malešni, ono da se mogu zaderat na njih kad čujem da se tuku ili nered rade...ako zatvorim vrata ne čuju me kak vičem
Mi smo isto imale feštu sinoc! Pokušala ponovno dati AD i odbila naravno kreveljila se pola sata, kad skuzim izbile joj crvene mrlje na obrazu bas onak kao alergija vec sam se spremila da cu na hitnu no mm veli smiri se i na kraju se povuklo kroz deset min! Inace ne kaka svaki dan ali se jucer pokakala dva puta! Zadnji put jutros oko pola 1 i napokon ju krenem uspavljivat i ona u dva mlaza povrati po meni kako je jela, isto, pranje, presvlačenje , poludjela sam!
mojoj malenoj to zna izbit ako npr se trlja od moju majicu (ili od tetra pelenu) na mom ramenu, a da ta tknanina nije oprana baby detergentom ili nije 3x dodatno ražentana (tako perem njenu robicu, ali našu odraslu ne...mada često svoju pidžamu perem s njenom robicom - upravo zbog tog)
sanjchi255 - Evo mene curke...neznam jesam se jucer uopce javljala?? Hahaha...bila je mala dobra, nije spavala skoro cijeli dan ali nije bila zlcesta...bile smo kof sveki na kavi, navece kod sogi na imendanu...ajme kak se na kraju razdrecala, i meni se plakala…kak nije spavala skoro nista po danu, soavala bi a klinci se tam igraju i deru i onda se tak jako rasplakala da su klinke (njih dvije su samo bile) pobjegle u djecju sobu😂😂 pa smo onda isli kuci, presvukla ju, malo je pojela i spavanac, brzo nakon nje sam i ja zaspala😆
heh sanjchi eto
da vidiš malo kako je nama s još par djece osim bebe
onda kad popi*dim navečer, kad vidim da njoj je zbilja nemoguće za zaspat i vrišti, stjeram ih u sobu
pa sam kao babaroga na glasu doma
ne kuže oni da bebi nekad treba mir
I_me - baš me zanima šta će vam reć za kukove.....to nisi preventivno široko povijala? mi u ST u rodilištu dobijemo naputak da obvezno široko povijamo, ali unatoč tomu dr na uzv mi je rekla da produžim još mjesec dana povijanje zbog tog šta je mala bila na CR...a koliko znam vi u ZG niti u početku ne povijate široko "po defaultu"
ovo gore je bio citat....malo ga je pošemerilo
uglavnom, ja ispisala sama cijelu stranu.....tak je to kad stignem 1x dnevno sjest za forum a vi napišete toliko toga
Vi sve o slapama,a ja jos u japankama po kuci hodam!
???!?!?
u mene u stanu je 17-18 unatoč 3 raspaljena radijatora
ok vamo di grijem je 22 ali ne mogu svih 6 prostorija + hodnik grijat
doduše ja zračim stan redovno ujutro da se izmijeni zrak, pogotovo ovak kad smo skoro svi doma bolesni i kašljavi, da se ne kote bacilušine
ali svejedno
daleko od japanki već davno
di ti živiš maslačak??
Kod mene 22-23 stupnja po svud..to mi je dovoljno toplo za japanke..cesto tako i van zapicim jos..isto se zraci o sve,ali brzo se zagrije.
U klc-u.
imate neko dobro grijanje, blage vam se....mi imamo klimu koja toliko isušuje zrak da ju ne želim palit (osim ljeti kad spasi) i radijatore na struju - Delonghi, i Glamox.....a gore na sjeveru vi većinom imate pametnije rješeno grijanje. Ovo je sve slabo:(
Sortiraj odgovore
Najstariji