Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    02. Prosinac 2017. 03:47

I mi smo budni😂gledam fotku od dzenny i smijem se ko blesava😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

02. Prosinac 2017. 03:48

sanjchi255

Mamisita, zato cu ja to izradit i zakeljit odma na ulazu da svi vide i ne mogu fulat😂😂😂😂😂

Kazen super ideja ali ako su ko moji pola ce ih samo proci kraj toga😆Ali bas me zanima, javi jel upalilo da znadem za 2.dijete. 
    u biti moji svi su prali ruke i nitko ga nije ljubio, dizali isto slabo jer ne dam. Ali, cipelee.ajme meni😂

• Barbi13
    02. Prosinac 2017. 03:50

mamisita27

sanjchi255

Mamisita, zato cu ja to izradit i zakeljit odma na ulazu da svi vide i ne mogu fulat😂😂😂😂😂

Kazen super ideja ali ako su ko moji pola ce ih samo proci kraj toga😆Ali bas me zanima, javi jel upalilo da znadem za 2.dijete.
    u biti moji svi su prali ruke i nitko ga nije ljubio, dizali isto slabo jer ne dam. Ali, cipelee.ajme meni😂

Mamisita i vi ste budni😆😆😆

Leptirica.com

02. Prosinac 2017. 03:50

I mi smo budni, oko  22.30 zaapao, probudio se oko 3.30. Presvucen i sad je na sisi

• Barbi13
    02. Prosinac 2017. 04:00

mamisita27

I mi smo budni, oko 22.30 zaapao, probudio se oko 3.30. Presvucen i sad je na sisi

I mi smo na sisi isto je zaspala rano,ovdje jako puse bura....

Leptirica.com

• Dena1009
    02. Prosinac 2017. 04:28

Mom2017 - ja sam narucila iz Vz, 209 kn, rok isporuke tjedan dana, al je stiglo vec za 4 dana, placanje pouzecem, s tim da ti salju mail o tocnom vremenu isporuke dan prije - mail - vedran@altruist.hr - ja sam ih pronasla preko njuskala.
    Sanjchi - ugrizla me ova crvena slova za oci😅 sta se tice ad-a i vode - to je kod svakog pedijatra  drugacije, moja je samo rekla da ako beba vise bljucka ne davati dodatnu tekucinu. A V ima normalnu stolicu al dosta bljucka pa mu ja ne dajem, tj. jednom sam probala pa ga grcilo jako. Jel ti dajes toplu vodu?
    IvanaIvica cestitamo na ljepotici😍
    Spavanje mi isto imamo neku rutinu, kupamo se svaki drugi dan oko 7-pola 8, ako se ne kupa onda je između pola 8-8 oblacenje piđame, jos se malo podruzimo i kad vidim da pocne mu se spavati, napravim flasu, najede se i kad ga stavim na podrivivanje obicno zaspi. Znaci između pola 9 i pola 10 ide na spavanje, a buđenje obicno u pola 8. Naravno između jede. 
    Pitanje V cesto jako mlatara nogicama neposredno prije bljucanja. Ne mogu dokucit jel mlatara pa zato bljucne ili mlatara jer mora bljucnut?

url=https://lilypie.com]

02. Prosinac 2017. 04:41

Dena1009

Mom2017 - ja sam narucila iz Vz, 209 kn, rok isporuke tjedan dana, al je stiglo vec za 4 dana, placanje pouzecem, s tim da ti salju mail o tocnom vremenu isporuke dan prije - mail - vedran@altruist.hr - ja sam ih pronasla preko njuskala.
    Sanjchi - ugrizla me ova crvena slova za oci😅 sta se tice ad-a i vode - to je kod svakog pedijatra drugacije, moja je samo rekla da ako beba vise bljucka ne davati dodatnu tekucinu. A V ima normalnu stolicu al dosta bljucka pa mu ja ne dajem, tj. jednom sam probala pa ga grcilo jako. Jel ti dajes toplu vodu?
    IvanaIvica cestitamo na ljepotici😍
    Spavanje mi isto imamo neku rutinu, kupamo se svaki drugi dan oko 7-pola 8, ako se ne kupa onda je između pola 8-8 oblacenje piđame, jos se malo podruzimo i kad vidim da pocne mu se spavati, napravim flasu, najede se i kad ga stavim na podrivivanje obicno zaspi. Znaci između pola 9 i pola 10 ide na spavanje, a buđenje obicno u pola 8. Naravno između jede.
    Pitanje V cesto jako mlatara nogicama neposredno prije bljucanja. Ne mogu dokucit jel mlatara pa zato bljucne ili mlatara jer mora bljucnut?

E super tnx 

I moj isto kad treba bljucnut nekako se ko uznemiri tocno skuzim to mlataranje rukama,nogama drugcije je nego kad ovako bezveze mlatara 😁 onda ga podignem pa bljucne il podrigne opet. 

[OBRISANO] 02. Prosinac 2017. 06:14

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Marijana12345
    02. Prosinac 2017. 06:40

Mi imamo skok... dva dana je neizdrziv... cendrav. Zaspe oko 9. Spava pom sata. Budan do ponoci. Onda budjenje u 2, 4, 6 za sisu. Ko svicarski sat. Koma. A prek dana svaki sat trazi...
    Dzenny kako ti uspjevas da tako dugo u komadu spava? Ti isto samo dojis?? Veli mi mm da i kolegi s posla beba od 1mj spava od ponoci do 6h u komadu. Ja nisam nikad duze od 3h spavala. Vec se pitam jel bih trebala promijeniti prehranu da mi mlijeko postane masnije da ga zacementira... 😕 no kad se sjetim kad smo mu ono par puta dali AD, isto nije spavao duze od 3h. 

Barkleys
    02. Prosinac 2017. 08:39

Mamasita - ista priča, od mlijeka zna tu i tamo štuckat ili nešto, ali od AD baš podrigne ili bljucne, i mi isto za spavanje, na meni, dok čekam da bljucne, pa ju selim u krevetić kad čvrsto utone. kakve su ti boje stolice kod takvog miješanja mlijeka i AD?
    Bočice- mi imamo aventovu bočicu i dudu, a 1 nuk bočicu smo dobili na poklon. Ona nam je za AD. Milostiva ne bira, ona će iz svega piti, jedino dudu nekad baca jer ništa ne curi XD Jedino sam pokušala ovaj "vakum" savjet, malo joj zna curkat sa strane... U kojem položaju su vama bebe dok ih hranite na bočicu? Ležećem, poluležećem, podignuti?
    Spavanje i AD - mi time kupimo 3-4 sata po noći, pa opet sisa, nikad nije duže spavala od 4 sata na ADu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI