Mi smo isto imale feštu sinoc! Pokušala ponovno dati AD i odbila naravno kreveljila se pola sata, kad skuzim izbile joj crvene mrlje na obrazu bas onak kao alergija vec sam se spremila da cu na hitnu no mm veli smiri se i na kraju se povuklo kroz deset min! Inace ne kaka svaki dan ali se jucer pokakala dva puta! Zadnji put jutros oko pola 1 i napokon ju krenem uspavljivat i ona u dva mlaza povrati po meni kako je jela, isto, pranje, presvlačenje , poludjela sam!
Ja sam jos u krevetu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Aurota, super su mi te klompr 😍😍😍😍😍😍 mada ih nemam al bas su fora😍😍😍😍
Dena, ona scena s muzem.... tako i meni moj zna!! jos po noci moj muz mjesecar i prica u snu i pojmaaaa nemaaaaa sta radi 😂😂😂😂 a sad sve oko Diega ... 😂😂😂😂
I me, evo i mi uzeli tu kornjaču pa se nadam da će joj se sviđati, hvala na savjetu
Idemo u šetnju dok je sunčano vrijeme
Jutro.. 😊 i ja jos u krevetu.. 😊 cekam da Alara ustane.. 😊 opet predobra noc (kuc-kuc) 😊 zaspala u 22h,ja je kroz san nahranim u 3h,pa cujem podje se vrtiti tek oko 7h,opet je nahranim,u 8 vidim budi se,stavim je pored sb i evo jos uvijek spava.. 😊 danas smo znaci spavali 12h wuhuuu.. 😊 zlatno mamino dijete.. 😍
Muz je juce isao Alaru da naruci na uzv kukova,pa cekamo termin.. 😊 danas je lijep dan,mogli bi vani,dok dragi spava.. 😉
Jutro cure!
Preslatki je Leon violeta, ozbiljan decko
Ne znam tko je pitao za bodice iz c&a, meni su super, manji su kalupi od lidla dosta...
I ja imam dr.luigi, imam crvene i pustaju boju, valjda dok se par puta ne operu.
Sta kuhate cure?? Ja sam bas bez ideja totalno
Barbs odlične su zbilja, 200 kn sam platila zatvorene a otvorene 270 preko ljeta! Sto je najbitnije anatomske su i u trudnoci su mi super bile 😊
Bela ja ne kuham, kod nas kuha svekar iako bih najrađe da moram kuhati ali da imam svoj mir!
Meni se ovih dana jede tjestenina s 4 vrste sira mmmm 😍
I me, evo i mi uzeli tu kornjaču pa se nadam da će joj se sviđati, hvala na savjetu
Idemo u šetnju dok je sunčano vrijeme
Meni je ok. Jucer prva noc testirali. Obasja cijelu sobu sa zvijezdicama,cak i plafon ☺ al melodije su koma 😂😂😂
Glavno da zvijezdice rade, bas ih je sa cudom gledala 😊
Pisale ste kako ste sanjale da pisate pa se popisale u snu. Meni se nije to dogodilo ali sam znala sanjati da dojim maloga i uvjeravam muza da je vec jeo, a on drzi maloga i gleda jesam li normalna 😂
Zaboravila sam to napisati, ali vjerujem da je psihicka poveznics ista - znas da moras al nemas snage ustati! 😂😂😂
I_me bravo za muza hehe tako pravi tajo se ponasa 😊😊😊
Gdje spremate slike a da ostaje? Ja imam hrpu slika i uvijek sam na dvd spremala, jel vi negdje dalje? Bilo bi mi zao da mi propadnu slike ako se mob/laptop pokvari.
Ja na eksterni hard disk… imam preko 10.000 slika unazad par godina… ljetovanja, bozici… lijepo je pogledati s vremena na vrijeme
i ja isto....doduše pred 2god sam zadnji put backup napravila
u trudnoći sam jedino imala vremena a zaboravila, inače strka mi je stalno
Violeta - ne stignemo se fotkat baš, al nekidan sam stavila par fotki samo lica...za par dana nam je pir, nekidan momačka (muž kum pa je sve organizirao a bogme i preko mojih leđa to ide jer sam sama s djecom bila i vikend), pa dica bolesna.....ludnica mi je baš zadnjih dana a ne da mi je do naslikavanja (koliko god ja to obožavala)
žena-majka-carica:)
ja narucila ovo preko neke stranice. Navodno zvijezdano nebo baca. Nocas cemo vidjet dal pali ili ne. 😂
Meni je pola stana u lampicama pa se ema ima cime zabavljat 😂
ajd javi....ja sam isto to gledala, vrte po reklamama već godinama a kontam za vak malu bebu taman
ako se vidi uopće išta, nekad to oni reklamiraju ulala a ono jačina bude da jedva prostoriju od 1x1m2 pokrije
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji