Jutro mame! Ema se jucer isprdila i iskakala 2x zaredom ko malo prasence! Ajme sto sam sretna bila! ☺☺😂. A bome i ona! Zaspala je u 9 ko zaklana! Siroce moje malo bas se patila par dana.. prokleta kakica!
Sutra idemo na uvz kukova ( nadam se da ce sve biti ok!!!) Bas me strah.
Jutro mame! Ema se jucer isprdila i iskakala 2x zaredom ko malo prasence! Ajme sto sam sretna bila! ☺☺😂. A bome i ona! Zaspala je u 9 ko zaklana! Siroce moje malo bas se patila par dana.. prokleta kakica!
Sutra idemo na uvz kukova ( nadam se da ce sve biti ok!!!) Bas me strah.
I_me gdje cete na uzv kukica? Javi kak je proslo.Mi u cet idemo kod Markovca
Narucana sam u domu zdravlja tu kod mene u Porecu.
Sva sreca ima dokt tu, da ga nema morala bi putovat 50km u bolnicu u Pulu a to sama ne znam kak bi izvela,vjv bi muz morao uzet slobodan dan da ide snama.
Kratke relacije mi nije problem odvozit sama snjom al 50km mi ne bi bilo bas svejedno.
Jutro 😴😭
Burna noc jos burnije jutro😣😣
Nemiran je bio od kako sam ga stavila u kimbi, pa napravim flasicu, on se smiri, ja zaspim on se probudi, Hranjenje u pola 1, pa u 3, nakon toga budan ko sova, pola sata ga uspavljivala, u 6 ga zavaravam sa fenom na kratko, u 7 opet hranjenje, zaspi natrag, za 15 min budan i bljucne. Idemo u kupaonu operem ga, stavljam pelenu 15min jer rice ko lud, obucem ga, bljucne po sebi, operem ga, presvucem, konacno izlazimo van iz kupaone, na vratima se pokaka, vracamo se. Krenem prati guzu pokaka se po prematalici i uz to popisa po sebi. Kupanje nam je sad neizbjezno. Okupam ga, obrisem, popiski se, u zadnji cas stavim ruku pa je ovaj put nastradal samo rucnik. Jos jedno pranje, konacno je obucen, izasli smo iz kupaone wuuuuhuuuuuu🤗 Zapajkil je u 10min kak sam ga stavila u ljulju, sad pajki u kosari, a ja se sa kavom izvalila na kutnu.😥😥
url=https://lilypie.com]
Uh Dena bome burno! Nas je isto malac jedno 3 sata drzao budnima, probudio se u 1 i valjda smo u 4 isli spavati. Zaspao je odmah nakon hranjenja ali se pokakao, presvukli ga, ponovno zaspao pa se ponovno pokakao, ajmo ispocetka. Pa ga je muz nosao al se skroz razbudio i ajmo opet na sisu. Slicno je bilo i jucer, bas smo umorni... I mene su sise jucer bolile, sisao je od 7 do 9, toliko smo se uspavljivali, bio je nervozan i samo se saltao. Danas mi frendica dolazi i nadam se da ce biti ok, bez nervoze 😬
I ja imam dr. Luigi slape! Imala sam prvo roze ali se brzo zmazu. Sad imam tamno plave i super su!
Super za kakanje cure! Mi srecom nemamo tih problema i nadam se da ih nece ni biti jer mogu mislit koja je to muka za njih...
Jutro cure!☕
Dena,greda ti je predobra! A knjiga na policama
Barbi,super za brcice!
Barbs,poklon od seke na vratima-preslatko!
Violeta,leon je pravi macak! Bodi je kupjen u zg-u,dobili ga,mislim da bas u suvenir shopu.
Neznam vise ko je stavio onu sliku di je mama na skoljki a djeca s njom..
Ja bas muzu komentirala da sad kako ih je dvoje da cu valjda moc pisat u miru..a oni se igrat...al ocito to nejde tako..vjerojatno ce oboje stajat uz mene..
Kavica😘😘😘😘sunce je u Ri pa cemo u setnju oko 11 bas se veselim jer mi je puna kapa kuce
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro cure, Maslacak potpisujem! Ja hodam u otvorenim “natikačama” jos uvijek 😂
U ljekarni kupila zatvorene klompe i te otvorene od mediwalka i jako sam zadovoljna s njima! Mediwalk ima sve vrste klompi a sigurno ste vidjele one s bubamarama, pingvinima i ostalim 😂
juuuutrooo 😘
I me, sve ce biti u redu! 😊 i suuuper za kakanje..
Dena, jupppiiii.... veselooo jutro...
Hvala, Maslacak! 😘 bome ce ti biti veselo sa publikom. 😂😂
Mamisita, opet grcicu? ah jooojjj...
Nisam cula za dr Luigi papuce,! 😯
Sortiraj odgovore
Najstariji