Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    04. Prosinac 2017. 21:54

mamisita27

sretna

Mamasitatek sad vidim da si ti rodila na moj rodendan 😄
    Ja isto ne bi davala 2 puta d3.

Ti si se rodila 28.10?😁Reci mi kakva si karakterno da se pripremim na nesto slicno 😁😆
    Ma ni necu mu davat, reci cu da jesam i cao daci.Bezobrazno.

Bolje da ti ne kazem 😂 

• sretna
    04. Prosinac 2017. 21:56

Ja koristim vec 2 tj samo dnevne. Vise mi nis ne curi, ni malo. Inace koristim always ultra thin, ali one sensitive cija je gornja strana od pamuka. Ful su mekani i meni odlicni, a oni koji nisu sensitive imaju kao plastiku

violeta1
    04. Prosinac 2017. 22:17

Denaa super za kupnju..maleni je bio bas dobar. Nadam se da ce i Leon bit dobar, isla bi si uzet jos papuce za u kucu, imam one klasika kucne papuce pa se brzo usmrde bljak, iako svaki dan se tusiram, mjenjam carape i sve to, al dabe, osjeti se kad sam stalno u papucama. Pa sad cu uzet neke na kajisice i koje su otvorene.

Marijana12345
    04. Prosinac 2017. 22:36

Dena i moj Ben je spavao od 19do22h sada i rekoh idem ga probuditi za dojenje jer su mi cice ajme majko... i da provjerim jel ziv posto se ne sjecam kad je toliko u komadu spavao, valjda samo kad smo dosli iz bolnice. Popipam ga a ono ruke i lice hladni... prestravila sam se i protresla ga i on se probudio... beba mala je spavao snom pravednika a ja se rasplakala od soka. Evo posisao je za 10min i ponovno mi pajki na ramenu.
    Mamasita ja sam nakon onog jakog krvarenja koristila Jessa uloske iz DM. Isto su dobri. Godinama koristim Jessa tampone.
    Violeta meni i cijeloj mojoj obitelji su super Dr.Luigi slape iz ljekarne. Jest da kostaju oko 120kn ali to je peri deri... mekane, anatomske, odlicne i za za topliji dio godine i po zimi, idu u vesmasinu... zakon! Po meni su najbolje tamnoplave i smedje, najduze izgledaju dobro, svjetlije nakon par pranja izgledaju ofucano ali ne gube be udobnosti

• Dena1009
    04. Prosinac 2017. 23:32

Marijana mm malo prije spaval u krevetu, a V u kimbicu i probudi se on, a navika mu je da se odma okrene i pogleda ga. E kad je najedamput skocil k njemu i vikne Denaaaa, ja skocim u soku , a on "joj pa to mu je duda u ustima". Kak smo se prestrasili, on jer je mislil da mu pjena izlazi iz usta ( u polumraku se vidla samo bjela fleka), a ja jer je on viknul.😥😥
    Koji ste vi D3 dobili?
    Psenicu nisam ni ja vidla, al mislim da ima na amazonu, bas budem potrazila.
    Dr Luigi su zakon i kod nas, al ne kupujte ljubicaste, smrde ko vrag, bolje peres bolje smrde, morala sam ih ostavljat na hodniku jer nisam mogla spavat od smrada, na kraju sam ih bacila.
    Mamisita al kako mu je mogla gruđica kroz rupicu? Nama je dosla samo do rupice i zacepila je. Da ti nije mozda njemu to bilo od bljuckanja? Tako zna i V imat jer ponekad bljucne onak sirasto. 

url=https://lilypie.com]

Marijana12345
    04. Prosinac 2017. 23:50

Dena jooooj kad sad citam mi je smijesno ali bome u tim trenucima covjek ostari nekoliko godina.
    Mi smo dobili Vigantol Öl Dvitamin, uz naputak koristiti od pon-pet, ne vikendom. Vi?

• Dena1009
    05. Prosinac 2017. 01:58

Marijana

Dena jooooj kad sad citam mi je smijesno ali bome u tim trenucima covjek ostari nekoliko godina.
    Mi smo dobili Vigantol Öl Dvitamin, uz naputak koristiti od pon-pet, ne vikendom. Vi?

Vigantoletten tablete, svaki dan uzima.

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    05. Prosinac 2017. 06:53

Dobro jutro cure,spavali smo od ponoc do pet i pol juhuuuuuuu😂😂😂😂😂😂😂pocicala i opet zaspala,Dena mogu mislit kako si skocila da posjedis odmah......nadam se ljepom vremenu da idemo u setnju malo opet zovu kisu😭😭😭😭

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    05. Prosinac 2017. 07:33

Hahahaha sad sam s voskom skinula brcice a kad sam pogledala trakicu majko moja😂😂😂😂😂😂uzas a ni ne sjecam se kad sam ih skidala😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    05. Prosinac 2017. 08:45

Potpis za dr. Luigi slape! Predobre su, a nisu cak ni skupe. Npr defonseca kostaju oko 100 kn,  ako izdrze pola godine cijele.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.