Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Ožujak 2018. 08:52

Belle, Diego je imao s nepunih 5mj 7400g... u 2mj je dobio kg sto je ok jer nakon 3.mj nije da dobivaju puuuunooo... al je isao dosta u visinu (69,5cm) pa po cm je iznad prosjecne duzine a s kg je na normalnoj crti bio... Krenuli isto nakon sto je proslo par dana od cijepiva
    Hedge, super za spavanje 😊 i mi imamo malu sobu i uvalili krevetic 

barbs
    08. Ožujak 2018. 08:54

Protiv hrkanja-mislim da postoje neki flasteri ali koliko su ucinkoviti pojma nemam...
    Diego je u gymu... malo lezi ko ljencina malo se igra 😂😂😂 Valjda ne kuzo sta hocu od njega...
    Ja sam upravo doruckovala.
    Noc - koma! Svaka 2h se budio ali kao da se zalio, kao da je.plakao... mozda od 2.zubica? Ne znam.. .ali koma sam vise s tim ne spavanjeeeeeeeeemmmmmm....
    Dns je vrijeme super! Upravo mi se masina robe pere 😍 ZIVIO DAN ZENA 😂😂😂 I napravit cu mu kasicu pa cemo ici u setnjuuu 😍😍😍
    Poslije podne idem s muzem na pizzu tako da ne kuham 😂
    Novosti-Diego stavlja  nozni palac u usta 😂😂

luce <3
    08. Ožujak 2018. 08:58

Zene, majke, kraljice sretan vam dan zena!!! 

Belle84
    08. Ožujak 2018. 08:58

Barbs a s kolko kg je rodjen?

Maja 3
    08. Ožujak 2018. 09:01

Jutro cure! Sretan nam nas dan!

• Romi
    08. Ožujak 2018. 09:01

Dobro jutro 
    Sretan Vam dan zena zelimo vam Lea i ja da ga provedete u krugu najmilijih i da se ne umorite danas previse,neka Vas tetose,maze i paze

• Aymee
    08. Ožujak 2018. 09:22

Evo opet mene iz Zimskih beba.. kao prvo Sretan vam Dan zena.. ja imam “problem".. dakle, jucer navecer smo otkrili usisavac. Oko 19h se krenuo derati kao lud. Ok, proslo 2 sata od jela, trebao bi, s obzirom na kolicinu ad jesti min razmak svaka 3 sata, al dobro. Idem mu ocistiti nosic, palim pilu, dignem ga i ZASPE. Ugasimo za 20 min, momentalno je otvorio oci. Ok, tad smo ga “sredili” i jedva je u 21h zaspao. Ja uz taj zvuk ne mogu boraviti a kamoli spavati. Ako samo uz to bude htio spavati, spalit cu na zivce.
    Ima li itko bilo kakav prijedlog? 

Aymee

• Romi
    08. Ožujak 2018. 09:45

Aymee

Evo opet mene iz Zimskih beba.. kao prvo Sretan vam Dan zena..ja imam “problem".. dakle, jucer navecer smo otkrili usisavac. Oko 19h se krenuo derati kao lud. Ok, proslo 2 sata od jela, trebao bi, s obzirom na kolicinu ad jesti min razmak svaka 3 sata, al dobro. Idem mu ocistiti nosic, palim pilu, dignem ga i ZASPE. Ugasimo za 20 min, momentalno je otvorio oci. Ok, tad smo ga “sredili” i jedva je u 21h zaspao. Ja uz taj zvuk ne mogu boraviti a kamoli spavati. Ako samo uz to bude htio spavati, spalit cu na zivce.
    Ima li itko bilo kakav prijedlog?

Bilo je mieni tako,probaj si skinut aplikaciju sa zvukom usisavaca ili probaj sa zvukom fena,sa aplikacije ti zvukovi nisu tako zvucni,al uspjevaju,opcenito ti hijeli zvukovi....ja sam znala i palit pravi fen i znao je radit po 2 sata,nekad navecer sam i ja zaspala i kad se probudim izgasim fen al da te utjesim proci ce i to,sve su to faze koje svi vise manje prolazimo....moja ima 5 mj. i jos nekad sad kad usisavamo ona zaspe uz taj zvuk,iako joj se u tom trenu nespava

maca1510
    08. Ožujak 2018. 09:52

White noise aplikacija,spas spas spas! Krenuli smo sa zvukom usisivaca,pa fen i sad mu je zvuk vodopada sve. Odma se umiri s tim,pusti mu to i s vremenom samo lagano pocmi smanjivat,ne odjedanput maknut, i nastavit ce spavat. Ali treba prakse😂 ako mu prerano maknem odmah otvori oci ko sova,al sad vec znam kad je dublje u snu i samo polako smanjujem i nakon nekog vremena maknem. Meni je to spas!

url=https://daisypath.com]

maca1510
    08. Ožujak 2018. 09:53

(Smanjivanje tona,to sam mislila)

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.