Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amore
    15. Veljača 2018. 16:29

Suncokretice, super sta ste detektirali problem, odahnut cete svvi sada bez tih 'grceva'..I me, sada cekate nalaz te punkcije, ili?

• Amore
    15. Veljača 2018. 16:31

Mi bili na pregledu kod fizijatra, pokazala nam malo babyhandling, i rekla da je sve u savrsenom redu, neka dodjemo za mjesec dana cisto na provjeru, ali da nikakva odstupanja ne vidi😀

kleaiva
    15. Veljača 2018. 16:36

Izbacila sam konkretno sve mlijecno a slatkise sam jela umjereno bas zbog toga sto ima mlijeka ali to su male kolicine. 
    Mi smo prvi put isli u klaicevu vadit krv...tamo samo poneses uputnicu i dodes bez narudzbe. I na srebrnjaku mozes isto bez narudzbe izvadit krv i dobit nalaz jedino se kod alergologa na srebrnjaku ceka 8 mjeseci nazalost. Prvi pregled je bio nakon 4 mjeseca jer je igrom slucaja zavrsio na srrbrnjaku zbog upale pluca pa smo odmah obavili i pregled kod akergologice.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    15. Veljača 2018. 16:38

Iz mog iskustva...vazno ti je da izvadis krv i vidis na sto je alergican...ja sam trazila i onaj prick test pikanjem rukice da se provjere gotovo svi alergeni iz hrane i tad smo saznali da nije na nista osim na mljeko i jaje srecom. 
    Taj pregled kod alergologa je glupost...cekas sto god za par recenica da ti kaze da iskljucis iz prehrane alergene sve dok nalazi krvi ne pojazu da alergije vise nema.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Srnac
    15. Veljača 2018. 16:56

Klea hvala ti puno na info. U 6 cu zvati pedicu za uputnicu. Krv vade iz prsta? I ja bi prick test jer mu je tata alergican na dosta voca a to mi je vazno zbog dohrane.

• Srnac
    15. Veljača 2018. 16:58

Tjesi me jedino sto je to najcesce prolazno iako znam da si govorila da se Jakovu jos nije povuklo. Sto znaci da je bio jako alergican? Ima nekoliko razina?

• Romi
    15. Veljača 2018. 17:18

Hedgehog

E i htjela sam još:
    Romi - jel vam mrkva prva namirnica? A i pametno ovo za kuhinju i sve…
    Srnac - ajme super da si odmah skužila da se radi o alergiji!

Da mrkva je prva namirnica koju sam joj dala kao kasicu,prije sam joj dala samo sok od jabuke,i sok pd mrkve,jucer sam joj pocela davat rizolino,ali mi je pedica rekla da joj rizolino dajem prvo rjede na bocicu,pa onda postepeno sve gusce na zlicicu,sad cu joj nakon 3 dana dat npr. kasicu od pastrnjaka,a onda kadicu od mrkve i pastrnjaka,nakon toga krecem sa vocem

Bela
    15. Veljača 2018. 17:20
    Evo mamisita
    Evo mamisita

Bela
    15. Veljača 2018. 17:21

P.s. i ja joj dam da lizne cokoladu, bananu, jabuku,ne bas svaki put ali kad me jede ocima onda da.

• Romi
    15. Veljača 2018. 17:29

Barbs meni je pedica savjetovala da uzmem jedan kalendar dohrane i toga se drzim sta tamo pise,znaci moze se uzeti bilo koji hoces,npr. od Nestlea,Lino,Hipp ili koji god hoces,i sta tamo pise toga se pridrzavat,jer mene iskreno zbunjije sta negdje npr. pise da banana ide od 6 mj. a vidim na nekim kasicama bananu i od 4 mj.,pa sam pitala,i rekla mi je da svaki proizvodac ima svoju tablicu i zato je bitno ic po jednom kalendaru,i da rekla mi je da skinem onu apl. sta ste neki dan spominjale,bebin kal. dohrane i da njega pratim ako hocu...ja necu pocinjat sa keksima,tek kad uvedem vocne kasice,pa npr. skuham jabuku i unutra stavim keks....i da ako kupujes rizolino rekla mi je da kupim onaj rizolino koji i sebi nema ad,pa ga mozes radit sa svojim mlijekom ili cure koju su na ad sa tim mlijekom,jer ako dijete koristi jedan ad da se nemjesa sa ovim nekim bezveznim u rizolinu...npr. Hipp ima ti zelenu liniju koja se priprema sa majcinim mlijekom ili ad-om koje djete vec koristi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI