Belle, koliko kg L ima?
Sretna, napravi tortu i posalji u Pu 😍
Romi, bas si moderna kucanica 🤗 Cijena je super. Lidl ima super stvari...
Maslacak, kruh posalji u Pu 😘 Sto se drugog zubica tice, ocekujemo ga... vidim ga al nije ispod povrsine kao i ovaj jucer... ugl.. nadzire se 😊😂
Nadam se da cemi veceras spavati bolje...
Inace, poceli smo trenirati uspavljivanje 😂😂😂 Vec 5 dana se uspavljujemo u sobi...
Maslacak, kruh posalji u Pu 😘 Sto se drugog zubica tice, ocekujemo ga… vidim ga al nije ispod povrsine kao i ovaj jucer… ugl.. nadzire se 😊😂
Nadam se da cemi veceras spavati bolje…
Inace, poceli smo trenirati uspavljivanje 😂😂😂 Vec 5 dana se uspavljujemo u sobi…
Za vecernje spavanje? A gdje ste se inace uspavljivali?
Haljine za dojilje imate prekrasne na Asosu, ja sam sebibuzela za krštenje, ima ispod cica zatvarac, praktično skroz
Maslacak, kruh posalji u Pu 😘 Sto se drugog zubica tice, ocekujemo ga… vidim ga al nije ispod povrsine kao i ovaj jucer… ugl.. nadzire se 😊😂
Nadam se da cemi veceras spavati bolje…
Inace, poceli smo trenirati uspavljivanje 😂😂😂 Vec 5 dana se uspavljujemo u sobi…
Hhahhaha,usli mi misevi u kruh! Muz i mala ocerupali svu koricu s njega! Moze! Ja tebi kruh..a ti meni domace maslinovo ulje😁😉.
Brzo ce i drugi..
Maloj mi je kroz tjedan dana nakon 1 izbio drugi..a malom evo dan za danom. Uvijek nekako u paru izbijaju.
Senorita, kokiko vremenski treba da dodje?
Sretna, ma po stanu smo morali hodatiiiii ... nista drugo nije htio... i u sub sam pocela trenirati vecernje uspavljivanje.. legla bih s njime na krevetu i odlucila ne popustiti kad krene drama
Maslacak, vaaaaZiii 😊😊😊😉😉😉😉 Daaa cula sam da izbijaju u paru... bas me zanima kad ce slijedeci... a i poceli smo mu mazati s nekim gelom tako da mu i to ocito pomaze..
Romi super puno ti hvala!
Sretna, moj savjet ti je: daj otkaz i bavi se slasticama, fakat si nadarena….😱😘
Kiki gdje cete imati krstitke?
Barbs super za zub, nama je pedijatrica rekla da se nazire dolje jedan zubic, da samo sto nije izbio…
Ma nema na cemu,drago mi je ako sam pomogla
Barbs rodjen s 3300, sad ima 6500, nije dobio dovoljno od proslog mjerenja do danas, nisam sigurna tocno kolko al je rekla da je ispod prosjeka (dnevno prosjecno mora bit 25 grama dobitak na kilazi). Tak da cemo krenut s kasicama za 3-4 dana kad prodje ova faza promatranja reakcije na cjepivo. Kolko Diego ima kg?
Sortiraj odgovore
Najstariji