Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    08. Ožujak 2018. 09:55

Aymee

Evo opet mene iz Zimskih beba.. kao prvo Sretan vam Dan zena..ja imam “problem".. dakle, jucer navecer smo otkrili usisavac. Oko 19h se krenuo derati kao lud. Ok, proslo 2 sata od jela, trebao bi, s obzirom na kolicinu ad jesti min razmak svaka 3 sata, al dobro. Idem mu ocistiti nosic, palim pilu, dignem ga i ZASPE. Ugasimo za 20 min, momentalno je otvorio oci. Ok, tad smo ga “sredili” i jedva je u 21h zaspao. Ja uz taj zvuk ne mogu boraviti a kamoli spavati. Ako samo uz to bude htio spavati, spalit cu na zivce.
    Ima li itko bilo kakav prijedlog?

I nemoj si pazit strogo na razmak izmedu jela,moja je na ad od pocetka,i nekad je jela svaka 2 sata,pa 2 i pol ili 3,uglavnom ako ne prestaje plakati ponudi mu jest,pa ces vidjet jel gladan ili ne,napravis malo pa vidis,s vremenom naucis jel gladan ili nesto drugo,cesto ni sama nisam znala sta joj je pa sam isprobavala...koliko je beba stara,jer mozda je skok u razvoju pa cesce trazi jest

• Romi
    08. Ožujak 2018. 09:56

maca1510

White noise aplikacija,spas spas spas! Krenuli smo sa zvukom usisivaca,pa fen i sad mu je zvuk vodopada sve. Odma se umiri s tim,pusti mu to i s vremenom samo lagano pocmi smanjivat,ne odjedanput maknut, i nastavit ce spavat. Ali treba prakse😂 ako mu prerano maknem odmah otvori oci ko sova,al sad vec znam kad je dublje u snu i samo polako smanjujem i nakon nekog vremena maknem. Meni je to spas!

Potpisujem

treca_sreca
    08. Ožujak 2018. 09:59

imaš white noise na youtube raznih kanala di samo to stavljaju pa bude desetke raznih...nadji si koji ti paše. moja je sad veća pa smo prešli s whitenoise na theSilentWatcher kanal i njihove zvuke prirode 4K iliti HD...i meni su ugodni pa navikneš...

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    08. Ožujak 2018. 10:08

Aymeee bilo kakav zvuk pustas najbolje je smanjivati postepeno, na mob je lakse jer mozes po crticu dvije dok ne dođes do kraja.
    Mi smo na ad od pocetka i nikad nismo pratili taj razmak. Na pocetku osobito, kad su skokovi, trazil je i svakih sat i pol, kako nisam znala mucila sam se sa smirivanjem al nije upalilo nista osim flase. Postepeno se i to reguliralo, kako je bio veci napravio si je razmak 3 i pol-4 sata. Ja ti savjetujem da mu das jesti kad i koliko trazi, s vremenom ce si on napraviti raspored. I pazi, kad su u skoku znaju se i prenajesti pa bljucaju u mlazovima, jer sisaci navlace da mlijeko nadođe, a ad-aci kad navlace uvijek ide pa si neznaju granicu. Protiv toga ne mozes puno, samo da se ne preplasis ko ja. 😉  Sretno. ☺

url=https://lilypie.com]

Maja 3
    08. Ožujak 2018. 10:21

Aymee,jel koristite nesto ptotiv grceva? Da nije to?
    Ja nisam za davanje ad-a na zahtjev ako pije normalnu kolicinu..preporucenu za tu dob..jedino ako manje pije..normalno da ce prije i trazit ponovo.
    Recimo,ja sam se 2 mj izdajala..i uvijek je trazio jos ad nakon tog..kad smo presli samo na ad,ima red..jeo je svaka 3-4 sata..nikad manji razmak od tog.
    Mala je pak malo pila..i sam pedijatar nam je rekao da joj moramo povecat razmak jer je 1 mj dana jela na 2 sata..tako da smo lagano svaki dan navlacili po 5-10 min..dok nije pojela normalan obrok koji bi ju drzao sitom 3 sata.

Maja 3
    08. Ožujak 2018. 10:22

Maja 3
    08. Ožujak 2018. 10:24

Mene muz iznenadio s zumbulima!

• Romi
    08. Ožujak 2018. 10:37

Sretna sretan rodendan Lukasu 
    Maslacak vic je top ,i bravo za muza...mene moj htio vodit na rucak,al meni nezgodno sa Leom,a nemam je kom ostavit,pa je rekao da nas vidi navecer na kolace

barbs
    08. Ožujak 2018. 11:09

Sretan rockas Lukasu i ovim putem 😘 i mami naravno 😉

Eeeee nastavlja se niz poruka vezane za vjencanicu 😂 ovoga je puta muz dobio sms 😂😂😂😂 Mamicu im njihovu 😂😂😂😂.Danas je Diego jeo jabuku i krusku i prije nego smo krenuli u setn

• Aymee
    08. Ožujak 2018. 11:10

Hvala vam na svemu, pokusat cemo s aplikacijom ili nasnimiti na nesto.. a beba ima 2 mjeseca, nema grceve, od pocetka mi pije cajeve i BioGaiu. A pojede dosta, cak i previse za dob. Frajer zna pojesti i po 200 u sutu. Najcesce oko 130 do 160 ali i ovo se omakne. Tako da mislim da treba i moze biti na 3 sata.. 

Fala, idem traziti aplikaciju.. 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.