Cure jel znate postoji li u ljekarni za kupit ista sto ublazava ili smanjuje hrkanje, muž me izludjuje nocima. Ionako ne spavam zbog Luke, ali nekad taman uspijem zaspat i onda ovaj zarokće tolko da probudi i L. i mene 😱 ne mogu viseeee 😩
Ima domaci lijek zove se lakat u rebra
Tak ja svog. Nikad nije hrkao i u nazad par mj rokce. Nije strasno, nekad uopce a nekad ga pili.
Belle - našla sam da i Rode (koliko to može biti mjerodavno) kažu:Prosječna dojena beba će udvostručiti svoju težinu do 3. – 4. mjeseca, a većina beba do 6. mjeseca života. Do godine dana prosječna dojena beba će povećati svoju porođajnu težinu za 2 ½ - 3 puta. Tako da nemoj se brinuti. Pogotovo jer joj malo fali.
Mislim da su mjerodavne. Jesu sekta ali stvarno znaju znanje.
Hvala cure!
Ja sam dobila u lidlu karanfil 😄 muz je u Njemackoj opet pa…a ja ionako ne slavim dan zena, meni to glupo 🙈 don't hate me!
Sretna ma nebi ni ja nesto to obiljezavala,ni nisam dok mi muz nije poceo cestitat,pa sad koristim priliku
Barbs slike su uzivaj na rucku sa muzem
Srnac lijek ti je vrhunskibas me nasmijes
Hvala cure!
Ja sam dobila u lidlu karanfil 😄 muz je u Njemackoj opet pa…a ja ionako ne slavim dan zena, meni to glupo 🙈 don't hate me!
Ja sam isto bila u Lidlu pa nisam dobila karanfil.
"Samo" tajce.
Ja bi tajce :( nisam ih nasla kod nas
Jooooj mi smo se nasetali ko prasci. Osjecam se preporođeno. Ovo sunce mi hrani dusu i tijelo da jos imam more mislim da bi cak dosla doma i pocistila kucu kolko bi se energijom napucala
Cure jel znate postoji li u ljekarni za kupit ista sto ublazava ili smanjuje hrkanje, muž me izludjuje nocima. Ionako ne spavam zbog Luke, ali nekad taman uspijem zaspat i onda ovaj zarokće tolko da probudi i L. i mene 😱 ne mogu viseeee 😩
Ima domaci lijek zove se lakat u rebra
Tak ja svog. Nikad nije hrkao i u nazad par mj rokce. Nije strasno, nekad uopce a nekad ga pili.
😂😂😂😂
I ja koristim taj, ma da moj rijetko hrce, al dobar je i za sluh, npr. kad ne cuje alarm za posao. 😉😉
url=https://lilypie.com]
Vecer mamice, mi smo danas setali i oprala sam jedno 3 masine robe 😁 sad perem 4. da odmah sutra ujutro stavim susiti... Isli smo na rucak... Diego je bio na cuvanju... malo je spavao malo se druzio s nonicima 😊
Rode za kasice - povremeno skicnem u grupu i nemam nista protiv al osobno, radje cu poprucati sa roditeljima ili muzevom rodjakinjom i informirati se o svemu... tamo mogu samo recepte gledati 😁 Ako mi se svide,
Rode za kasice - povremeno skicnem u grupu i nemam nista protiv al osobno, radje cu poprucati sa roditeljima ili muzevom rodjakinjom i informirati se o svemu… tamo mogu samo recepte gledati 😁 Ako mi se svide,
Evo ja poslala zahtjev da me prime 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji