Srnac kad smo vadili na srebrnjaku s 11 mj onda su mu vadili iz vene a kad je bio manji onda iz prstica.
Ja sam trazila prick na sve kad su ga ionako pikali za ove respiratorne pa da ne prolazi to 2 puta...nije ni zaplakao a bila mu puna ruka pikica😞 al bolje se tak uvjerit nego isprobavat pa onda sto reakcija ako je alergija u pitanju.
Imas razrede po jacini reakcije- od R0 tj da nema alergije do R6 kad moze doci do anafilaksije. On je u tom R6 za kravlje mlijeko i bjelanjak a zutanjak R2
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
I me...drzim fige da nalazi budu ok. Slapa je predivna i bit ce sve ok...a to sto je na sisi stalno nema veze...i moja mala mucica je svakih sat sat i pol vecinom...ovi stariji klinci nisu tak bili😂
Barbs…navecer vecina mama ima manje mlijeka...probaj pojesti kvalitetan obilniji obrok predvecer i puno tekucine meni vecinom to upali. Moja navecer pocica obje prije spavanja jer je manja kolicina i to joj bude ok. A uz to vecinom i nacicava od nekih 5-8 navecer svakih sat vremena.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Vlaznim maramicama je to redovna cijena a pelene su na akciji. Ja inace ne idem na kave nit ikud osim u setnje s malim tak da sam se osjecala ko da sam na izletu kad nekud odem😅
Ček, kaj nije Lupilu ona marka odjeće iz lidla? Ili sam ja pobrkala nešto? Ili je to nešto novo? Joj nisam bila 2 tjedna u nLidlu i već neznam što se dešava! :D :D :D
Vlaznim maramicama je to redovna cijena a pelene su na akciji. Ja inace ne idem na kave nit ikud osim u setnje s malim tak da sam se osjecala ko da sam na izletu kad nekud odem😅
Ček, kaj nije Lupilu ona marka odjeće iz lidla? Ili sam ja pobrkala nešto? Ili je to nešto novo? Joj nisam bila 2 tjedna u nLidlu i već neznam što se dešava! :D :D :D
Je, je. Te vlazne maramice su se prije nekako drugacije zvale, sad se.ne.mogu sjetit kako...uglavnom te stare maramicd su.sad dobile novu ambalazu i ime, lupilu jel 😄 dobre su te maramice

Bela zao mi je zbog temp :( nadam se da ce noc proci dobro 😙
Barbs nemoj se sekirati oko mlijeka toliko. Ako bude potrebno dat ces tu i tamo koji obrok AD i dobro. I tako uskoro krecete s kasicama 😊

Je, je. Te vlazne maramice su se prije nekako drugacije zvale, sad se.ne.mogu sjetit kako…uglavnom te stare maramicd su.sad dobile novu ambalazu i ime, lupilu jel 😄 dobre su te maramice
Bitno da su dobre! Stara koka, dobra juha😊
Bas tako 😄

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji