Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    15. Veljača 2018. 21:33

Srnac kad smo vadili na srebrnjaku s 11 mj onda su mu vadili iz vene a kad je bio manji onda iz prstica. 
    Ja sam trazila prick na sve kad su ga ionako pikali za ove respiratorne pa da ne prolazi to 2 puta...nije ni zaplakao a bila mu puna ruka pikica😞 al bolje se tak uvjerit nego isprobavat pa onda sto reakcija ako je alergija u pitanju.
    Imas razrede po jacini reakcije- od R0 tj da nema alergije do R6 kad moze doci do anafilaksije. On je u tom R6 za kravlje mlijeko i bjelanjak a zutanjak R2

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Senoritakova
    15. Veljača 2018. 21:34

I evo moje mrve male, cini se najmanja od svih bebica

kleaiva
    15. Veljača 2018. 21:36

I me...drzim fige da nalazi budu ok. Slapa je predivna i bit ce sve ok...a to sto je na sisi stalno nema veze...i moja mala mucica je svakih sat sat i pol vecinom...ovi stariji klinci nisu tak bili😂
    Barbs…navecer vecina mama ima manje mlijeka...probaj pojesti kvalitetan obilniji obrok predvecer i puno tekucine meni vecinom to upali. Moja navecer pocica obje prije spavanja jer je manja kolicina i to joj bude ok. A uz to vecinom i nacicava od nekih 5-8 navecer svakih sat vremena.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    15. Veljača 2018. 21:41

mamisita27

Vlaznim maramicama je to redovna cijena a pelene su na akciji. Ja inace ne idem na kave nit ikud osim u setnje s malim tak da sam se osjecala ko da sam na izletu kad nekud odem😅

Ček, kaj nije Lupilu ona marka odjeće iz lidla? Ili sam ja pobrkala nešto? Ili je to nešto novo? Joj nisam bila 2 tjedna u nLidlu i već neznam što se dešava! :D :D :D

• sretna
    15. Veljača 2018. 21:46

Hedgehog

mamisita27

Vlaznim maramicama je to redovna cijena a pelene su na akciji. Ja inace ne idem na kave nit ikud osim u setnje s malim tak da sam se osjecala ko da sam na izletu kad nekud odem😅

Ček, kaj nije Lupilu ona marka odjeće iz lidla? Ili sam ja pobrkala nešto? Ili je to nešto novo? Joj nisam bila 2 tjedna u nLidlu i već neznam što se dešava! :D :D :D

Je, je. Te vlazne maramice su se prije nekako drugacije zvale, sad se.ne.mogu sjetit kako...uglavnom  te stare maramicd su.sad dobile novu ambalazu i ime, lupilu jel 😄 dobre su te maramice

• sretna
    15. Veljača 2018. 21:48

Bela zao mi je zbog temp :( nadam se da ce noc proci dobro 😙
    Barbs nemoj se sekirati oko mlijeka toliko. Ako bude potrebno dat ces tu i tamo koji obrok AD i dobro. I tako uskoro krecete s kasicama 😊

[OBRISANO] 15. Veljača 2018. 21:49

[OBRISANO] 15. Veljača 2018. 21:50

• sretna
    15. Veljača 2018. 21:51

mamisita27

sretna

Hedgehog

mamisita27

Je, je. Te vlazne maramice su se prije nekako drugacije zvale, sad se.ne.mogu sjetit kako…uglavnom te stare maramicd su.sad dobile novu ambalazu i ime, lupilu jel 😄 dobre su te maramice

Bitno da su dobre! Stara koka, dobra juha😊

Bas tako 😄 

[OBRISANO] 15. Veljača 2018. 21:59

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI