Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    07. Ožujak 2018. 17:37

Cure iz zg, imate li za preporucit kakav dobar restoran za krstitke, cca 30-35 ljudi?

• Dena1009
    07. Ožujak 2018. 18:52

Bela zarazila si me sa đumbirom 😅 Sad sam prvi put probala svijezi. Doduse, trenutno nemam osjet okusa, pa sam iz znatizelje stavila u usta, nisam imala pojma da je tolko ljuto. 😓😓 

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    07. Ožujak 2018. 19:34

Heeej cure! 
    Procitala sam zaostatke, a sto sam zapamtila, vidjet cemo! 😂 
    Sretna ne znam jesam li vec komentirala ali super ti je torta! 
    Barbs super za zubic! 😁
    Mamasita drago mi je zbog muza, a zao zbog Karlovih suza.. 😢 bitno da je dobro proslo! 
    Daaaakle, ja jos nista nisam nasla za obuci... al sam zato kupila kaput i torbu, a nisu bili nuzni! 😌 Problem mi je jer moram dojiti i nigdje ne mogu naci neku prikladnu haljinu za to. Nisam nasla ni neke lijepe suknje i kosulje pa da to obucem, probavala sam neke hlace na peglu kao al sam debela u njima, cudno mi sve stoje. 

• Romi
    07. Ožujak 2018. 20:14

Belle i Sanjchi super za preglede da je sve dobro proslo i za kasice,djecica bas lijepo napreduju
     Srnac ajme koji san al bitno da je samo san

• Romi
    07. Ožujak 2018. 20:20

Belle84

Cure iz zg, imate li za preporucit kakav dobar restoran za krstitke, cca 30-35 ljudi?

Belle ja sam ti nedavno bila u restoranu Potkova na hipodromu,i moram priznat da su odlicni,hrana je vrhunska,a usluga jos bolja,cijene su odlicne...bas su bile jedne krstitke kad sam bila,imaju cak i organiziranu igraonicu za djecu dok roditelji sjede,neka ih cura zabavljala,mi da smo uspjeli organizirat krstitke u zg. tamo bi imali rucak sigurno

• sretna
    07. Ožujak 2018. 20:47

Kiki156

Heeej cure!
    Procitala sam zaostatke, a sto sam zapamtila, vidjet cemo! 😂
    Sretna ne znam jesam li vec komentirala ali super ti je torta!
    Barbs super za zubic! 😁
    Mamasita drago mi je zbog muza, a zao zbog Karlovih suza.. 😢 bitno da je dobro proslo!
    Daaaakle, ja jos nista nisam nasla za obuci… al sam zato kupila kaput i torbu, a nisu bili nuzni! 😌 Problem mi je jer moram dojiti i nigdje ne mogu naci neku prikladnu haljinu za to. Nisam nasla ni neke lijepe suknje i kosulje pa da to obucem, probavala sam neke hlace na peglu kao al sam debela u njima, cudno mi sve stoje.

Valjda ces naci nesto...a kaput i torba uvijek trebaju 😁

Belle84
    07. Ožujak 2018. 21:02

Romi super puno ti hvala!
    Sretna, moj savjet ti je: daj otkaz i bavi se slasticama, fakat si nadarena....😱😘
    Kiki gdje cete imati krstitke?
    Barbs super za zub, nama je pedijatrica rekla da se nazire dolje jedan zubic, da samo sto nije izbio...

• sretna
    07. Ožujak 2018. 21:15

Belle84

Romi super puno ti hvala!
    Sretna, moj savjet ti je: daj otkaz i bavi se slasticama, fakat si nadarena….😱😘
    Kiki gdje cete imati krstitke?
    Barbs super za zub, nama je pedijatrica rekla da se nazire dolje jedan zubic, da samo sto nije izbio…

Hvala! 😙

barbs
    07. Ožujak 2018. 21:47

Belle, ohoooo, Luka ce rano dobiti zubic 😍😍 Mi cekamo drugi 😊
    Da vidimo sto sam sve propustila 😁

barbs
    07. Ožujak 2018. 21:50

Belle, ne brini za kilazu 😁 Sad ce ti postati veselooo 😊😊😊
    Kiki, joj i mene brinu te haljine prikladne za dojenje jer idem i na pir 28.4.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.