Cure iz zg, imate li za preporucit kakav dobar restoran za krstitke, cca 30-35 ljudi?
Bela zarazila si me sa đumbirom 😅 Sad sam prvi put probala svijezi. Doduse, trenutno nemam osjet okusa, pa sam iz znatizelje stavila u usta, nisam imala pojma da je tolko ljuto. 😓😓
url=https://lilypie.com]
Heeej cure!
Procitala sam zaostatke, a sto sam zapamtila, vidjet cemo! 😂
Sretna ne znam jesam li vec komentirala ali super ti je torta!
Barbs super za zubic! 😁
Mamasita drago mi je zbog muza, a zao zbog Karlovih suza.. 😢 bitno da je dobro proslo!
Daaaakle, ja jos nista nisam nasla za obuci... al sam zato kupila kaput i torbu, a nisu bili nuzni! 😌 Problem mi je jer moram dojiti i nigdje ne mogu naci neku prikladnu haljinu za to. Nisam nasla ni neke lijepe suknje i kosulje pa da to obucem, probavala sam neke hlace na peglu kao al sam debela u njima, cudno mi sve stoje.
Belle i Sanjchi super za preglede da je sve dobro proslo i za kasice,djecica bas lijepo napreduju
Srnac ajme koji san al bitno da je samo san
Cure iz zg, imate li za preporucit kakav dobar restoran za krstitke, cca 30-35 ljudi?
Belle ja sam ti nedavno bila u restoranu Potkova na hipodromu,i moram priznat da su odlicni,hrana je vrhunska,a usluga jos bolja,cijene su odlicne...bas su bile jedne krstitke kad sam bila,imaju cak i organiziranu igraonicu za djecu dok roditelji sjede,neka ih cura zabavljala,mi da smo uspjeli organizirat krstitke u zg. tamo bi imali rucak sigurno
Heeej cure!
Procitala sam zaostatke, a sto sam zapamtila, vidjet cemo! 😂
Sretna ne znam jesam li vec komentirala ali super ti je torta!
Barbs super za zubic! 😁
Mamasita drago mi je zbog muza, a zao zbog Karlovih suza.. 😢 bitno da je dobro proslo!
Daaaakle, ja jos nista nisam nasla za obuci… al sam zato kupila kaput i torbu, a nisu bili nuzni! 😌 Problem mi je jer moram dojiti i nigdje ne mogu naci neku prikladnu haljinu za to. Nisam nasla ni neke lijepe suknje i kosulje pa da to obucem, probavala sam neke hlace na peglu kao al sam debela u njima, cudno mi sve stoje.
Valjda ces naci nesto...a kaput i torba uvijek trebaju 😁
Romi super puno ti hvala!
Sretna, moj savjet ti je: daj otkaz i bavi se slasticama, fakat si nadarena....😱😘
Kiki gdje cete imati krstitke?
Barbs super za zub, nama je pedijatrica rekla da se nazire dolje jedan zubic, da samo sto nije izbio...
Romi super puno ti hvala!
Sretna, moj savjet ti je: daj otkaz i bavi se slasticama, fakat si nadarena….😱😘
Kiki gdje cete imati krstitke?
Barbs super za zub, nama je pedijatrica rekla da se nazire dolje jedan zubic, da samo sto nije izbio…
Hvala! 😙
Belle, ohoooo, Luka ce rano dobiti zubic 😍😍 Mi cekamo drugi 😊
Da vidimo sto sam sve propustila 😁
Belle, ne brini za kilazu 😁 Sad ce ti postati veselooo 😊😊😊
Kiki, joj i mene brinu te haljine prikladne za dojenje jer idem i na pir 28.4.
Sortiraj odgovore
Najstariji