Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Ožujak 2018. 11:10

Fak slucajno sam kliknula SALJEM 😂😂😂😂
    ugl prije nego smo krenuli u setnju je jeo malo iz cice al sam rucno u min izdojila 60-70ml prije koliko mi je puna bila.... i sad se setamo a on spava i divno ke 

barbs
    08. Ožujak 2018. 11:12

Divno je vrijemeeee 😍😍😍😍 odmah sam boljeg raspolozenja... 😊
    Maslacak, lijepo od muza i super slika 😂😂😂

barbs
    08. Ožujak 2018. 11:14

Aymee, nas povremeno spasava fen preko app BABY SOUNDS.... i to mi je super jer ga ponekad samo to smiri...

barbs
    08. Ožujak 2018. 11:17

Belle84

Barbs a s kolko kg je rodjen?

3590g

barbs
    08. Ožujak 2018. 11:18

Sad me tata zove da mi je pustio ruzu ispred kuce 😂 a nas nema doma a nije htio doci uz more u setnju 😂.a dns s muzem idem na rucak kad se vrati s pregleda pa ne kuham sto je super 😎

barbs
    08. Ožujak 2018. 11:27

Maja 3
    08. Ožujak 2018. 11:55

Romi,lijepo od muza sto vas vodi na kolace.
    Barbs,i ti uzivaj u rucku! Slike su 🔝🔝🔝

Suncokretica
    08. Ožujak 2018. 12:32

Sretan vam dan žena!! 
    Mi smo danas bili kod pedijatrice, uzeli cjepivo protiv rote. Do sada ga nije uzimala jer je imala grčeve, ali sad kako su popustili, dala joj je prvu dozu. Nadam se da neće biti nekih nuspojava...
    Aplikacija - mi redovito spavamo uz nju, ne znam dal ju smiri ili ne ali smo navikli ,ja to više ni ne čujem 
    Imam neku colic baby i baby sleep, nisu isti zvukovi pa isprobajte različite...

• sretna
    08. Ožujak 2018. 12:49

Hvala cure!
    Ja sam dobila u lidlu karanfil 😄 muz je u Njemackoj opet pa...a ja ionako ne slavim dan zena, meni to glupo 🙈 don't hate me!

Barkleys
    08. Ožujak 2018. 15:28

sretna

Hvala cure!
    Ja sam dobila u lidlu karanfil 😄 muz je u Njemackoj opet pa…a ja ionako ne slavim dan zena, meni to glupo 🙈 don't hate me!

Ja sam isto bila u Lidlu pa nisam dobila karanfil. 
    "Samo" tajce. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.