Jutro! Kavica!
Nadam se da ste provelle jucer jedan lijepi dan..da ste odmarale..da su vas muzevi mazili i pazili...
Jutro. Kavica. L si brije nešto u baby gymu. Stan nam je bomba. Još od ponedjeljka od Ikee. Išli smo po kinderbet, a kupili i ormar. Jer ono halo, zašto ne, pax sustavi su na akciji. Pa hej. Treba nam ormar. Pa smo još to jučer slagali. Kompletna sva odjeća (moja, suprugova, dječja) i posteljina,svakakve kutije i sve sve mi je po kauču, podu...a još ima kartona, alata po svuda...stan nam je i inače, veličine kutije šibica i kad je sve na svom mjestu (čitaj skriveno pod krevetom, po kutijama itd.) onda izgleda okej. Ali sad...pa ne mogu do prematalice. Ne mogu do svoje odjeće. Aaaaa. Dobro još danas. Ostavili smo ponoći svuda svjetla upaljena da ako netko treba na wc da ne padne u mraku preko nečega. 😂😂😂😂
Juuuutrooo 😘😘
Kavica se pije... Marendala jesam. Ves se sinoc oprao tako da moram stavit susiti. Dns je isto divno vrijeme Diego ljencari na podu i laganini se zali jer je na podu 😂😂😂
S muzem sam isla na rucak na sat vremena i nazad doma... onda je on isao navecer s frendovima na kvi,, a ja s diegom koji je j
Juuuutrooo 😘😘
Kavica se pije… Marendala jesam. Ves se sinoc oprao tako da moram stavit susiti. Dns je isto divno vrijeme Diego ljencari na podu i laganini se zali jer je na podu 😂😂😂
S muzem sam isla na rucak na sat vremena i nazad doma… onda je on isao navecer s frendovima na kvi,, a ja s diegom koji je j
*jucer bio posebno zahtjevan... zaspao bi pa se probudio i tako u 2h svako malo... a i noc je bila koma... opet svako malo budjenje... vikala sam muzu da idem spavat u dnevni 😂😂
Jutro mame i mi smo jucer iskoristili dan za setnju,i navecer za kolace
iako mi netrebaju al ajde kad je vec takva prulika..evo mi smo na putu za Og.,idemo malo do mojih,da L.vidi snijeg dok se nije otopio a i oni je nisu vidjeli vec 2 mj.,pa jedva cekaju da dode,a mama ce se malo odmorit,tamo L. ima necake i necakinju pa ce se igrat i uzivat,jer inace je uvijek sama sa nama.....
Mamisita meni pise proso da se kuha sa vodom,dal ti mozda imas pahuljice od prosa,jer ja sam kupila bas proso kao zitaricu ili sta je vec
Hedge super za ormar,mozda ti je sad sve razbacano al kad poslozis bit ce happy
A gdje nam je Sanjchi nije se jucer javila,kako je Luce?
Izgleda da su nam cure pobjegle na face
Hedge ti si jucer pitala za face da napravimo profil samo radi grupe,razmisljala sam i o tome al mislim da ce me povuc i za sve ostalo,a bas sam protiv njega iako sam svjesna da danas sve ide preko njega i kad nekom reces da nisi na facu ispada kao da sam iz neke druge galaktike dosla ili proslosti
Zasto ste protiv facea? Ne trebate vi nista objavljivati, a postavke mozete nariktati tako da vase objave vide samo prijatelji
Za razmjenjivanje brojeva nisam, a na mailu mi nikako nije zgodno chatat.
Ja isto nisam za face,i ako sam po tome iz druge galaktike,neka sam!
Hedge,budeze vec pospremili,ja sam isto ko mamasita..volim odmah slagat..i ja sam krecila i prala s muzem u 8 mj trudnoce..sanjchi,ja ti dam mail ako ces se zajebavat s tim...ili br moba..meni to ne predtavlja problem.
Sortiraj odgovore
Najstariji