Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    07. Ožujak 2018. 23:00

Cure jel znate postoji li u ljekarni za kupit ista sto ublazava ili smanjuje hrkanje, muž me izludjuje nocima. Ionako ne spavam zbog Luke, ali nekad taman uspijem zaspat i onda ovaj zarokće tolko da probudi i L. i mene 😱 ne mogu viseeee 😩

dzenny
    07. Ožujak 2018. 23:32

Barbs,cestitke na zubeku.. brzo ce i drugi.. eto A su isti dan oba izvirila 😊
    Belle,moj upravo hrce pored mn,al mn najveci strah da A ne probudi 😥

Barkleys
    08. Ožujak 2018. 06:33

Jutro! Kavica!
    Moram evo pohvaliti L. Zadnje 2 noći je spavala ko prava. Zadnjih 2-3 tjedna se budila svakih 2-3 sata. Nekad po noći 5 puta!  Ne znam jel to zbog kinderbeta, ali fakat spava ko topić. Jedino kaj tako malo izgleda u tom "velikom" krevetiću. Navikli smo se baš na kolijevku. A koljevka je bila ona starinska, i sva je škripala, i kad bi se L pomakla ja bi čula. Sad i ja spavam ko topić- (Mi smo imali kolijevku jer nam je spavaća soba baš mala, pa je taman bila, sad nam kindač viri na vratima na ulazu  ali nije toliko strašno koliko smo mislili da će biti, pa ćemo još neko vrijeme ostati skupa u sobi. Već smo imali 100 varijanta sa seljenjem.) 
    Mene su prihvatili u grupu, evo ponovo link za one koji ne mogu naći: https://www.facebook.com/groups/171375286989008/
    Forum/FB Što si tiče vas koji nemate FB, jeste li razmišljale da napravite samo zbog grupe? Ili ne želite? Ja ću ostati na forumu sigurno (bez obzira na grupu). Ja inače radim nešto na laptopu kad L spava (idem an neku konferenciju, da sad ne duljim, moram nešto napisati) pa ako odem na FB izgubim se, pa mi je forum divan jer odem pročitam, komentiram i mirna sam. FB me povuče. 

Barkleys
    08. Ožujak 2018. 06:40

Belle - našla sam da i Rode (koliko to može biti mjerodavno ) kažu: Prosječna dojena beba će udvostručiti svoju težinu do 3. – 4. mjeseca, a većina beba do 6. mjeseca života. Do godine dana prosječna dojena beba će povećati svoju porođajnu težinu za 2 ½ - 3 puta. Tako da nemoj se brinuti. Pogotovo jer joj malo fali. 

• Barbi13
    08. Ožujak 2018. 06:57

Dobro jutro😘kavica,drage moje sretan vam dan zena🌹🌹🌹

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Bela
    08. Ožujak 2018. 08:09

Jutrooo! 
    Sretan vam dan zena, zene! 
    Dena, daaa jako je jak, ja ga ne volim ali kad zakamufliram sa limunom i medom popijem.
    Nadam se da ti je bolje.

I_me
    08. Ožujak 2018. 08:13

Belle84

Cure jel znate postoji li u ljekarni za kupit ista sto ublazava ili smanjuje hrkanje, muž me izludjuje nocima. Ionako ne spavam zbog Luke, ali nekad taman uspijem zaspat i onda ovaj zarokće tolko da probudi i L. i mene 😱 ne mogu viseeee 😩

I mene zanima!!! 😥😥😥
    Moj muz ga isto zna zahrkat da poludim 😨😨😨

barbs
    08. Ožujak 2018. 08:45

Juuuutroooo 😘😘😘
    Sretan 8. mart  😘😘😘😘😘
    Djumbir je jak al dobar za organizam 😊

• sretna
    08. Ožujak 2018. 08:45

Ja.mislim da postoje  neki flasteri sto se zalijepe na nos protiv hrkanja

barbs
    08. Ožujak 2018. 08:50

Belle, Diego je imao s nepunih 5mj 7400g... u 2mj je dobio kg sto je ok jer nakon 3.mj nije da dobivaju puuuunooo... al je isao dosta u visinu (69,5cm) pa po cm je iznad prosjecne duzine a s kg je na normalnoj crti bio... Krenuli isto nakon sto je proslo par dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.