Wohoo za Diega i zubić. Ovo sa žlicom je genijalni savjet.
Romi - genijalno, ja bi pekaaač. Samo moram uvjeriti supruga da mi to baš treba i da imamo mjesta za njega i da to ne znači da svaki dan očekuje friški kruh...niti svaki tjedan. 😂😂😂😂
I ja sam poslala zahtjev…Sretna ako nas ignoriraju radimo svoju grupu😉😉😉😉
Bila sam u ducanu, kupila đumbir, limun i sad se bojin bilo sta piti jer me u međuvremenu pocelo frkati u zelucu. A jos sama sa V….i pjevam…sve cu preziviiiiit😓😓😓
Hahaha.... pjesma 👍👍
I ja sam poslala zahtjev…Sretna ako nas ignoriraju radimo svoju grupu😉😉😉😉
Bila sam u ducanu, kupila đumbir, limun i sad se bojin bilo sta piti jer me u međuvremenu pocelo frkati u zelucu. A jos sama sa V….i pjevam…sve cu preziviiiiit😓😓😓
Đumbir je dobar za zeludac, njega mozes
I ja poslala zahtjev
Barbs cestitke na zubeku..nema nista slađe od donja dva zuba na bebama 😍
Ja neku noc sanjala da smo dosli na pregled i pedica nam govori jooj pa on ima sve zube a ja u cudu gledam pa vidi stvarno ima sve zube osim donjih jedinica i kazem nisam primjetila ostale jer sam ocekivala i samo gledala donje jedinice
Uglavnom bilo mi je neugodno # nemajka
Hedge, opet su u lidlu tajice i ima svakakvih uzoraka 😁
Aaaaa. Idemo u subotu!!! Samo moram još izmisliti po šta 😂😂😂😂😂😂
Evo i nas s pregleda i cijepljenja. Dobili tek prvu dozu cjepiva jer nismo ranije smjeli zbog produljene laktacijske zutice. Bilirubin dosao na normalu tek s 2,5mj 😞
Krecemo s dohranom jer smo premalo dobili na tezini (iako mu fali 100grama da udvostruci porodjajnu sto je super) tako da startamo s kašicama...jeej...
Fejs ne mogu naci tu grupu ‘jesenske bebice’, nis mi ne izbacuje 😞
Hedge, opet su u lidlu tajice i ima svakakvih uzoraka 😁
Aaaaa. Idemo u subotu!!! Samo moram još izmisliti po šta 😂😂😂😂😂😂
😂😂😂 ma po sve!
Evo i nas s pregleda i cijepljenja. Dobili tek prvu dozu cjepiva jer nismo ranije smjeli zbog produljene laktacijske zutice. Bilirubin dosao na normalu tek s 2,5mj 😞
Krecemo s dohranom jer smo premalo dobili na tezini (iako mu fali 100grama da udvostruci porodjajnu sto je super) tako da startamo s kašicama…jeej…
Fejs ne mogu naci tu grupu ‘jesenske bebice’, nis mi ne izbacuje 😞
Juhuuu, krecu zabave s kasicama 😄
I ja poslala zahtjevBarbs cestitke na zubeku..nema nista slađe od donja dva zuba na bebama 😍
Ja neku noc sanjala da smo dosli na pregled i pedica nam govori jooj pa on ima sve zube a ja u cudu gledam pa vidi stvarno ima sve zube osim donjih jedinica i kazem nisam primjetila ostale jer sam ocekivala i samo gledala donje jedinice
Uglavnom bilo mi je neugodno # nemajka
Hahahahaaaa idem provjeriti cim se probudi, 20. imamo U5, da se ne iznenadim😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji