Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    07. Ožujak 2018. 15:15

Wohoo za Diega i zubić. Ovo sa žlicom je genijalni savjet.
    Romi - genijalno, ja bi pekaaač. Samo moram uvjeriti supruga da mi to baš treba i da imamo mjesta za njega i da to ne znači da svaki dan očekuje friški kruh...niti svaki tjedan. 😂😂😂😂

Barkleys
    07. Ožujak 2018. 15:16

Dena1009

I ja sam poslala zahtjev…Sretna ako nas ignoriraju radimo svoju grupu😉😉😉😉
    Bila sam u ducanu, kupila đumbir, limun i sad se bojin bilo sta piti jer me u međuvremenu pocelo frkati u zelucu. A jos sama sa V….i pjevam…sve cu preziviiiiit😓😓😓

Hahaha.... pjesma 👍👍

Bela
    07. Ožujak 2018. 15:17

Dena1009

I ja sam poslala zahtjev…Sretna ako nas ignoriraju radimo svoju grupu😉😉😉😉
    Bila sam u ducanu, kupila đumbir, limun i sad se bojin bilo sta piti jer me u međuvremenu pocelo frkati u zelucu. A jos sama sa V….i pjevam…sve cu preziviiiiit😓😓😓

Đumbir je dobar za zeludac, njega mozes 

• Srnac
    07. Ožujak 2018. 15:27

I ja poslala zahtjev 
    Barbs cestitke na zubeku..nema nista slađe od donja dva zuba na bebama 😍
    Ja neku noc sanjala da smo dosli na pregled i pedica nam govori jooj pa on ima sve zube a ja u cudu gledam pa vidi stvarno ima sve zube osim donjih jedinica i kazem nisam primjetila ostale jer sam ocekivala i samo gledala donje jedinice
    Uglavnom bilo mi je neugodno # nemajka

• sretna
    07. Ožujak 2018. 15:36

Hedge, opet su u lidlu tajice i ima svakakvih uzoraka 😁

Barkleys
    07. Ožujak 2018. 15:59

sretna

Aaaaa. Idemo u subotu!!! Samo moram još izmisliti po šta 😂😂😂😂😂😂

Belle84
    07. Ožujak 2018. 16:03

Evo i nas s pregleda i cijepljenja. Dobili tek prvu dozu cjepiva jer nismo ranije smjeli zbog produljene laktacijske zutice. Bilirubin dosao na normalu tek s 2,5mj 😞 
    Krecemo s dohranom jer smo premalo dobili na tezini (iako mu fali 100grama da udvostruci porodjajnu sto je super) tako da startamo s kašicama...jeej... 
    Fejs ne mogu naci tu grupu ‘jesenske bebice’, nis mi ne izbacuje 😞

• sretna
    07. Ožujak 2018. 16:03

Hedgehog

sretna

Aaaaa. Idemo u subotu!!! Samo moram još izmisliti po šta 😂😂😂😂😂😂

😂😂😂 ma po sve!

• sretna
    07. Ožujak 2018. 16:20

Belle84

Evo i nas s pregleda i cijepljenja. Dobili tek prvu dozu cjepiva jer nismo ranije smjeli zbog produljene laktacijske zutice. Bilirubin dosao na normalu tek s 2,5mj 😞
    Krecemo s dohranom jer smo premalo dobili na tezini (iako mu fali 100grama da udvostruci porodjajnu sto je super) tako da startamo s kašicama…jeej…
    Fejs ne mogu naci tu grupu ‘jesenske bebice’, nis mi ne izbacuje 😞

Juhuuu, krecu zabave s kasicama 😄

• Dena1009
    07. Ožujak 2018. 17:28

Srnac

I ja poslala zahtjevBarbs cestitke na zubeku..nema nista slađe od donja dva zuba na bebama 😍
    Ja neku noc sanjala da smo dosli na pregled i pedica nam govori jooj pa on ima sve zube a ja u cudu gledam pa vidi stvarno ima sve zube osim donjih jedinica i kazem nisam primjetila ostale jer sam ocekivala i samo gledala donje jedinice
    Uglavnom bilo mi je neugodno # nemajka

Hahahahaaaa idem provjeriti cim se probudi, 20. imamo U5, da se ne iznenadim😂😂😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.