Mamsita-drago mi je za muza.. 😊 aa nadam se da K vise nece plakati,da je plac iz vas.. i da ce da bude dobro..
A je danas isto bas tesko kakala.. morala sam joj saviti nogice,da joj pomognem.. ne znam sta vise da joj dam,da se to kakanje normalizira.. 😥
Ee daa,ni A nikad nije dobila pikicu u guzu.. uvijek dobiva u nogicu.. ako dobiva 2 pikice,onda u svaku nogu po jednu..
Mamasita a joooj, bas mi je zao sto je toliko plakao, al super za muza da je skonta sta je vaznije....
Mm i ja smo skupa od moje 22,u 7.mj cu 27, prije njega sam s ekipom zatvarala sve kafice, zadnji bi izlazili, a od kad sam s mm onda smo skupa zatvarali, najjaci su mi izlasci bili s njim, nisi zna ko je ludji..sad smo malo stali na balun 😂
Mamisita, drago mi je za muza i zao mi je radi Karla...Mogu misliti kako mu je a i tebi Misic mali... Super ti decko napreduje 😁 Diego je s 5mj tezio manje od Karla, ali je bio za 4cm cca duzi 😂😂😂
Zar se ne dobiva u guzu cijepivo prije skole? 😥
Mamisita, drago mi je sto vegetani nisu dosli...
Luce, aaaaaaa pa ti i ja smo skoro pa generacija 😍
Ja odmaram. Bas mi se vrti.. Muz je isao zubaru. Diego fala Bogu spava i nadam se da ce spavati duze nego prvi put... Garant ga zaj* ti zubici... Dns je muz kupio i gel i
Mamsita nasi decki se prate. P je sa 4 mj imao 7700g i 68 cm.
A bedro...kak ne bi razlikovala, u nogicu (bedro) se pika sa prednje strane, a guza je guza, iza 😄
Znaci, moj Luka spava vec 3h!!! 😱 Ovo je rekord. Zaspao u 14h, i evo sad je 17h... sad sam isla provjerit jel dise, ocito je umoran bio...jucer pak spavao samo pola sata popodne... 😂 to stvarno ovisi kako koji dan
Jutro cure!
Kleaiva, ma super, di ces bolje, i zabavili se i zaradili! A opcenito vrijedi sto vise ljudi to vise love! 😉 Mi idemo u restoran, vidjet cemo kako cemo financijski proci.. 😅
Hedgei V je drzao glavicu dosta rano i nikad to nisu vezali uz hipertonus, a sumnjali su na njega (i na kraju nije bio), tak da ne brini. Ja bi se brinula da s 4 mjeseca jos ne moze drzati…
Sretna svaka cast i na sposobnosti ali i na volji uz dvoje male djece! Ja bi narucila 😂
Okretanje - V se okrece ali samo na desnu stranu samostalno, na lijevu jos ne.
Jel planirate posjedati dijete na jastuk? Znam da su to prije svi radili i da su djeca vec sa 6 mj sjedila, ali sada kazu da je to jako lose za kraljeznicu i da je prerano da tada vec sjede. Navodno je dijete tek s 12 mjeseci sposobno samo sjediti, da to bude pravo, cvrsto i samostalno sjedenje. A od 6.mj se moze krenuti s vjezbama posjedanja, onako na podu s boka.
Spavanje po danu po novom ide na dugo spavanje u 9, jucer je spavao od 9 do 11:30. Spava u kinderbetu ili na nasem krevetu, zaspi za par min meni na rukama uz dudu i medu krpu ili malo sisa pa zaspi. I to nam je trenutno jedino spavanje koje ide glatko (NADAM SE DA NECU POZALITI STO SAM TO REKLA! 😂) jer zaspi za par minuta. Onda opet ide spavati oko 13, pa oko 15, 17 (poceo je cesce spavati po danu) ali ta kasnija uspavljivanja ne idu tako glatko, bude nervozniji i nemiran.
Hedge koji ste kinderbet uzeli? I mi imamo iz Ikee 😊
Tnx Kiki.😍 Nakraju smo uzeli Sundvik. Taj mi je još najbolji. Moj muž je zapeo za one s ladicama, ali em su skuplji, em mi se to ne sviđa. I kao "kompromis" je bio Guliver, ali nije ga bilo. Poanta priče, ponekad trebaš popustiti i pristati na kompromise jer će svemir napraviti tebi u korist 😂😂😂😂 Samo sam jučer morala otrpiti razočaranog supruga i ja sam malo odglumila tugicu. 😥😥😥
Mi smo se za djecju sobu dvoumili izmedu sundvik i stuva folja, al je na kraju stuva folja pobjedila. Vise elemenata se dalo iskombinirati, a krevetic smo uzeli u lesnini jer ikea nema 140x70 dimenzije
Mamisita super za muza....K. super napreduje,pravi decko moja je isto tako plakala zadnji put i pedica ju nije htjela cjepit dok se ne smiri,i izmjerila joj temp. bila je 37 od placa,pa smo dosli par dana nakon toga na cijepljenje....i nas cijepe u bedro naprijed,ne odostraga,to mi najbolje zbog stavljanja obloga kasnije
Sortiraj odgovore
Najstariji