Ja sam bila sa svojim bivsim deckom od 17-te do 30-te,i onda smo prekinuli i moram priznat da mi je to nesto najbolje (naravno sad je Lea nesto najbolje)sta mi se u zivotu moglo desit,mislim na to da smo prekinuli,jer tek nakon toga sam postala ovo sta sam danas i sad sam sretnija nego ikad,hocu rec da me taj prekid ma koliko bio gadan,promjenio na bolje...a poznavala sam muza prije toga jos dok sam bila sa bivsim al sam mislila kako nismo jedno za drugo....al bila sam u krivu i tek nakon prekida sa bivsim mi je trebalo jos 3 god. da prohodam sa sadasnjim muzem....malo kasno palimal imala sam srecu pa se nije ozenio nijednom drugom
bilo nam je sudeno,a on se za mene zagrijao cim me prvi put vidio,odnosno kad se doselio u moj grad,a prohodali smo 13 god. nakon toga....mogli bi napisat neki scenarij za film,mozda bi nesto i zaradili
Romi, bolje ikad nego nikad 😂😂😂
Mamisita, kako je proslo??
Diegova stolica je uredna.. 😊 Kao i prije kasica kaka vise puta dnevno... jedino onaj dan kad sam mu bananu dala onda nije kakao...
Bas razmisljam sta da mu sutra dam Veceras cu mu dati papicu za laku noc...
Vidim da vise vas.daje dosta cesto rizine pahuljice u mlijeku... sta nije da bi se trebalo paziti da ne zatvore?? Ne znam ..
Ja sam imala.jednog decka od 17 go 19g... i pustio me... mogu reci da je to jedna id najboljih stvari sto mi se desila 😂😂😂😂😂
Vidim da vise vas.daje dosta cesto rizine pahuljice u mlijeku… sta nije da bi se trebalo paziti da ne zatvore?? Ne znam ..
Ja sam imala.jednog decka od 17 go 19g… i pustio me… mogu reci da je to jedna id najboljih stvari sto mi se desila 😂😂😂😂😂
Da me nije pustio ne bih upoznala muza i imala Diega 😍😍😍
Nakon prekida cesce se moja sestra susretala s njime nego ja i rekla mi je da je bas ostao PAF kad je cuo da se udajem
Cula sam za griz da je domar jedan od DM-a koji je dobar za raditi u vodi? Ovaj obican je bolji s mlijekom a sad sve ovisi koliko mlijeka mozes izdojit...
Meni su cice mekaneeeee... pogotovo sad kad imam mengu Ko svicarski sat: svaki 30.dan 😂
Ja sad za vikend krecem sa rizinim pahuljicama.. Imam bebin dnevnik dohrane i tamo mi dosta toga pise sta ide u kom mjesecu, mjerice priprema, sve.. Nadam se najboljem :)
Jucer je P pojela rizine pahuljice i dva puta je danas kakala,danas je pol mrkvice smazala i svidja joj se..sretna jesi dala P bananu?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bas je mm rekao da je bio kreten i da ne bi uopce bilo u redu da je isao sa svojima a ja sama s Karlom bilo di po ovom vremenu. Jos nam je jutros uletila situacija s bojelrom, satima su majstori bili. Kad smo se probudili nit je grijalo nit je bilo tople vode.Na kraju sam ukljucila klimu na opciju zagrijavanja pa K nije bilo hladno a i kupala sam ga sinoc al svejedno, jutros smo to rijesili. Sad nam je fino toplo i tople vode ima i evo on opet u miru pajki.
Mamisita drago mi je za muza da je shvatio,a srce malo mogu mislit kako je plakao😢
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamasita super za muza! Nadam se da K vise nece plakati. Negooo, u guzu je dobio pikicu?? Moji ni jedan nisu nikad u guzu dobili cjepivo
Sortiraj odgovore
Najstariji