Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panica
    06. Ožujak 2018. 18:33

Pozdrav curke, imam par pitanja za vas iskusne sto se tice dohrane
    1.svaki put kod nove namirnice dajemo samo par zlicica i to je to za taj dan?
    2.sto kad proba samo zlicicu i nece vise, kod nas slucaj s tikvicom i jabukom i nece vise, onda taj dan date nesto poznate ili tek sljedeci dan nova namirnica?
    Ovo moje cudo ce se u mrkvu pretvorit, kombinirala sam joj sa zgancima jedan dan da se ne zatvori od mrkve i grcevi ju cijeli dan mucili.

panica
    06. Ožujak 2018. 19:00

Kombinirala sam joj tikvicu i mrkvu i to hoce, pa ne znam jel bi sad i jabuku i mrkvu, kazem, probudit cu se kraj mrkvice jedno jutro😂😂
    Ili da idem dalje, mojo mami i baki je odgovor na sve: nadrobi joj petita, tak ce lijepo jest i spavat😂😂😂

I_me
    06. Ožujak 2018. 20:31

Ja kad uvodim evo npr mrkvu..
    1 dan mrkva sama koliko pojede-pojede. Vecinom pojede sve sto joj napravim 😆
    2 dan mrkva i jabuka
    3 dan mrkva i kruska 
    Kombiniram sa vec uvedenim.
    Danas slapa nije kakala..ovo je 1x u 5 i pol mj da nije obavila.. 😥😩 sva se izvija i prdi.. jadnicak..
    Zaspala je u 6 i odspavala sad do 8. Ne znam sto joj bi.. samo sam ju presvukla i sad smo u sobi,sisa.. nadam se da ce opet zaspat.. 
    Mamasita-bravo za K! Momak i pol 😊😊😊😊

Maja 3
    06. Ožujak 2018. 20:57

Mamasita,K je pravi decko vec!

• Dena1009
    06. Ožujak 2018. 21:06

Cure, jel moguce da je nesto u zraku, vidim da se odjednom sve nesta na kakicu danas zalimo?🤔
    Ja se osjecam ko jedan veliki šmrkalj😥😥 vise neznam odakle to izlazi, nos mi je ko u rudolfa, kisem po 5 puta za redom....😣😣😣

url=https://lilypie.com]

• Romi
    06. Ožujak 2018. 22:11

Dena1009

Cure, jel moguce da je nesto u zraku, vidim da se odjednom sve nesta na kakicu danas zalimo?🤔
    Ja se osjecam ko jedan veliki šmrkalj😥😥 vise neznam odakle to izlazi, nos mi je ko u rudolfa, kisem po 5 puta za redom….😣😣😣

Jedino moja valjda kaka 5 puta dnevno,i to otkad jede sve,danas je pojela 125 gr mrkve i jos bi bila jela da sam imala,i kakala je poslije 3 puta,2 puta je danas jela rizine pah. i kaka bez problema,njoj nista nesmeta....a prije dohrane je kskala 1 dnevno i to ako.....
    Dena nadam se da ces brzo ozdravit,jel pijes kakve lijekove,cini mi se da bas dugo drzi

Maja 3
    06. Ožujak 2018. 22:23

I moj Luka kaka redovito..ni njega nista ne smeta!😁
    Joj Dena,valjda ce brzo biti bolje!

luce <3
    06. Ožujak 2018. 22:34

Karlo bas super napreduje 👍👍👍 
    Moja N isto kaka svaki dan, barem jednom dnevno... 
    Dena nadam se da ces brzo ozdravit!!! Meni uvjek pomogne kad ujutro iscjedim pola limuna u dec tople vode i stavim veliku zlicu meda i to popijem... To sam znala svako jutro piti... 

panica
    06. Ožujak 2018. 22:57

I_me

Ja kad uvodim evo npr mrkvu..
    1 dan mrkva sama koliko pojede-pojede. Vecinom pojede sve sto joj napravim 😆
    2 dan mrkva i jabuka
    3 dan mrkva i kruska
    Kombiniram sa vec uvedenim.
    Danas slapa nije kakala..ovo je 1x u 5 i pol mj da nije obavila.. 😥😩 sva se izvija i prdi.. jadnicak..
    Zaspala je u 6 i odspavala sad do 8. Ne znam sto joj bi.. samo sam ju presvukla i sad smo u sobi,sisa.. nadam se da ce opet zaspat..
    Mamasita-bravo za K! Momak i pol 😊😊😊😊

Hvala, mi smo krenuli s mrkvom, a ako joj budem stalno sve s njom kombinirala sve ce ju zastopat, vec sad po pol sata stisce da se pokaka, probat cu joj dat onaj sinlac,on je sa rizinim ali ima ulja u sebi pa valhda nece zatvoriti, pa cu onda stim kombinirati,premda navodno i jabuka zatvara.

Bela
    07. Ožujak 2018. 08:18

Jutro cure!
    Dena đumbir, limun, med. Skuhati đumbir kao caj...meni cesto pomogne, probaj.
    Mamisita kako je K ?
    Jooj kakanje je i nama problem od kad smo poceli sa kasicama, a i vitaminom D. Jos joj dam i biogaiu ali nista ne pomogne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.