Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Romi
    07. Ožujak 2018. 09:56

Barbs ajme koji sok,to mi je koma kad pocnu povracati,nije mu nesto sjela dobro ta kasica,jadnicak mali

• Romi
    07. Ožujak 2018. 10:01

E cure ja sam kupila pekac za kruh i tako sam happy sinoc sam prvi put pekla i odusevljena sam,sad konacno mogu jest kruh kakav mi pase,jer najgore mi je bilo kad dodem u trg. a nemogu nac kruh npr. razeni ili sa sjemenkama,svi neki mekani i nikakvi,moram pojest pola kruha da se najedem,a sinoc sam pekla razeni i graham i super je,tako kompaktan i fin

kleaiva
    07. Ožujak 2018. 10:23

Dena…kasno palim! Zvala sam na broj 048/251-787
    Barbs-je li jeo kasicu koju je vec isprobao ili nesto novo si uvodila. Pitam jer je savjet moje pedice da se ujutro daju kasice koje imaju nove sastojke zbog lakseg pracenja reakcija. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

treca_sreca
    07. Ožujak 2018. 10:29

ciao mame!
    zavidim kako imate vremena biti aktivne tu svakodnevno....ja evo od njenog 3mj  taman stižemo kućanske poslove, ručak i osnovnu brigu o većoj djeci. Nedavno smo imali i prvu ozbiljniju fibru, preko 39....sad je hvala bogu to iza nas ali uvik je nešto. Bili na uzv, višemanje je uredna motorika ali isto ćemo malo vježbati, da ne bi bilo poslije. Pa nam dolazi jedna teta (fizioterapeut, ali privatno) na kući i tako....dohranu još ne papamo.....samo sisa. Uskoro ćemo valjda, hranilica čeka:)
    Ako neka ima volje priključit se u zatvorenu fejs grupu, ja više nemam namjeru stavljat fotke ovde javno nakon nedavnih iskustava!
    Grupa je
    Jesenske bebice 2017
    pa tko je na fejsu, niš vas ne košta učlanit se.....tek krećemo jer nas par smo skužile da nemamo vremena za forumiranje a htjele bismo još uvijek ostat "povezane" s vršnjacima jer smo ipak tokom trudnoće izgrdile ovdje neke veze...
    Pusa

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    07. Ožujak 2018. 11:11

Treca ja ne mogu pronaci, napisem u trazilicu i nema nista??

url=https://lilypie.com]

Bela
    07. Ožujak 2018. 11:37

Barbs jadan mis, mozda mu je bilo previse ako je i cicao nakon kasice. 
    Mamisita i ja se nadam da ce se normalizirati, nije da ju toliko to muci pa nema panike.
    Nadam se da nece kisa da izađemo na sat vremena!
    Treca ne znam za iskustvo zbog fotke ali eto ja ipak ne stavljam.

Senoritakova
    07. Ožujak 2018. 11:42

Jutro curke, evo i nas malo. Kod nas je sve isto, Rita papa kasice i svida joj se. 
    Isli smo na uzv mozda i pokazao je da je R imala krvarenje 1-2 stupnja za vrijene trudnoce, to se sada povuklo ali moramo na vjezbe. Isli smo kod fizikatra i neuropedijatra i rekli su da ima pkago poviseni tonus pa je dobro da ide na vjezbe. Idemo na vjezbe u sl.brod u Zlatni cekin, terpaija Vojta. To se neke tocke na tijelu pritišću i bas se vide rezultati...
    Sretna, torta je predivna. Možeš li staviti recept za masu i koje boje si koristila. Kuma sam na krstenju pa bi htjela tortu napraviti.

dzenny
    07. Ožujak 2018. 11:42

https://www.facebook.com/groups/171375286989008/

dzenny
    07. Ožujak 2018. 11:43

Eto vam link grupe 😊

barbs
    07. Ožujak 2018. 11:55

Hej mamice mi se skitamo dok nema kise... 😊😊😊 bila nas je cak i uhvatila i vratili smo se kad ono prestala je pa rekoh ajmo nazad 😍😍😍😍 Bio mi je i tata na kratko pa je rekao ako osjetim "

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.