Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    07. Ožujak 2018. 08:30

Jutro!
    Hvala cure i ja se nadam da ce vec jednom proci. Vec sam cijelo pakiranje max flu popila i ibuprofen za glavu. Kamilicu sa medom i cimetom pijem.
    Mi budni od pola 6, 21-5:30 u komadu i poslje nece ga i nece...a ja po noci lutala i nos odstopavala😥
    V inace kaka dobro, osobito sad od kasica, al bas jucer dva puta pokakal kuglicu i onda treci put ispalil da je curilo iz pelene.
    Jucer su nam 4 put promocile pelene, vec sam se osjecala nesposobno😣
    Evo sad sam ga jedva uspavala, vec nije ni oci mogel otvoriti jos se koprcal. Pocela sam ga zvati Turbo😆
    I neznam sad dal da pijem kavu il brzo nest napravim.  Viva la majcinstvo 😅😅😅😅😅

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    07. Ožujak 2018. 08:31

Bela jel moze u prahu đumbir il svijezi?

• sretna
    07. Ožujak 2018. 08:53

P od kad je na kasicama kaka i po noci i par puta kroz dan. Ovo po noci mi ide ja zivce
    Dena brzo ozdravljenje zelim!

• Dena1009
    07. Ožujak 2018. 09:13

Sretna da i meni je to muka, svaku noc se pokaka i onda se razbudi pa nam zna i do sat o pol trajati da ga sredim i da zaspi natrag.
    Sanjchi dobra mi je ideja one podloge za plazu, ja sam sad narucila tepih za kutak, a mislim da cu i podlogu kasnije za van i plazu. Ma da kad ga stavim ima ga svugdje samo ne na podlozi. Danas sam ga stavila u gim da na brzinu prostrem ves, nasla sam ga pod stolicem 😣😣 

barbs
    07. Ožujak 2018. 09:13

Jutro, curke 😘
    Dena, brzo ozdravljenje 😘 Ja sam nedavno isti bila sva isprehladjena i muz mi je kupio lekadol neki super C ili super + nemam pojma... jer posto dojim 90% toga ne mogu.. u granulama je... ja sam se oporavila odmah...
    Kakanje-Diego kaka vise puta dnevno, pa cak ponekad i nocu... 😁
    Jabuka-nisma primjetila da ga zatvara...
    Banana-SAMA zatvorila ga je odnosno, taj dan nije kakao... jedino po noci ili sl.dan ujutro...
    Mrkvicu mu nisam dala.otkad ju je odbio... sa Jabukom cu je pomjesati...

barbs
    07. Ožujak 2018. 09:20

Dena, putuje ooonnn 😂😂😂😂
    Sanjchi,e da, sve da cu to napomenuti... jucer na mama grupama pricaju o onoj podlozi i preko Cosmatino stranice tamo se prodaje po 300kn... ja mislila ti tamo kupujes pa zato sam napisala da mi je skupa 😂😂😂

Bela
    07. Ožujak 2018. 09:31

Dena1009

Bela jel moze u prahu đumbir il svijezi?

Ja sam uvijek svjezi kuhala. Zlicicu cajnu na 2 dcl vode jer je jak 

• Romi
    07. Ožujak 2018. 09:52

Dena1009

Sretna da i meni je to muka, svaku noc se pokaka i onda se razbudi pa nam zna i do sat o pol trajati da ga sredim i da zaspi natrag.
    Sanjchi dobra mi je ideja one podloge za plazu, ja sam sad narucila tepih za kutak, a mislim da cu i podlogu kasnije za van i plazu. Ma da kad ga stavim ima ga svugdje samo ne na podlozi. Danas sam ga stavila u gim da na brzinu prostrem ves, nasla sam ga pod stolicem 😣😣

Dobro jutro i ja sam jucer svoju tako nasla,stavila ju na gym i otisla samo na wc,nije me bilo 2 min.,i kad sam se vratila ona na stolicu,a stolic je stakleni i ima zeljezno postolje,fraz me uhvatio,mogla je glavu razbit na postolje,odmah sam ga maknula,i onda sam ju poslije nasla na parketu....sad sam po tepihu stavila deku i na to gym i sad moze okolo naokolo sa gyma a da ne razbije glavicu odmah na nesto,inacu ju vise od jucer ne ostavljam samu nikad da ju ne vidim,kad kuham ide samnom u kuhinju,a ako idem ves ili nesto drugo,stavim je u krevetic tu je najsigurnija

barbs
    07. Ožujak 2018. 09:54

Sinoc luda noc... Oko 19:30 smo mu dali kasicu za laku noc... prije 21h se iskljucio... naravno, spavao je cijeli dan 2 ture po 30min... nije bilo drame... oko 23:30 se probudio za jesti... i odjednom je poceo BLJUVATI tj. POVRACATI u mlazovima... upalimo svijetlo kasicu je ispovracao... bas smo se uplasili... dok sam ga ja sredjivala njega muz je sredio krevet... oko 12 smo zaspali i prvi se put probudio oko 3:30... i kasnije... i onda oko 5 i nesto i do 8:30 spavali

• Romi
    07. Ožujak 2018. 09:54

Sretna koje boje si koristila za bojanje ticina,bas su ti lijepe intenzivne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.