Jutro cure!
Kleaiva, ma super, di ces bolje, i zabavili se i zaradili! A opcenito vrijedi sto vise ljudi to vise love! 😉 Mi idemo u restoran, vidjet cemo kako cemo financijski proci.. 😅
Hedgei V je drzao glavicu dosta rano i nikad to nisu vezali uz hipertonus, a sumnjali su na njega (i na kraju nije bio), tak da ne brini. Ja bi se brinula da s 4 mjeseca jos ne moze drzati…
Sretna svaka cast i na sposobnosti ali i na volji uz dvoje male djece! Ja bi narucila 😂
Okretanje - V se okrece ali samo na desnu stranu samostalno, na lijevu jos ne.
Jel planirate posjedati dijete na jastuk? Znam da su to prije svi radili i da su djeca vec sa 6 mj sjedila, ali sada kazu da je to jako lose za kraljeznicu i da je prerano da tada vec sjede. Navodno je dijete tek s 12 mjeseci sposobno samo sjediti, da to bude pravo, cvrsto i samostalno sjedenje. A od 6.mj se moze krenuti s vjezbama posjedanja, onako na podu s boka.
Spavanje po danu po novom ide na dugo spavanje u 9, jucer je spavao od 9 do 11:30. Spava u kinderbetu ili na nasem krevetu, zaspi za par min meni na rukama uz dudu i medu krpu ili malo sisa pa zaspi. I to nam je trenutno jedino spavanje koje ide glatko (NADAM SE DA NECU POZALITI STO SAM TO REKLA! 😂) jer zaspi za par minuta. Onda opet ide spavati oko 13, pa oko 15, 17 (poceo je cesce spavati po danu) ali ta kasnija uspavljivanja ne idu tako glatko, bude nervozniji i nemiran.
Hedge koji ste kinderbet uzeli? I mi imamo iz Ikee 😊
Tnx Kiki.😍 Nakraju smo uzeli Sundvik. Taj mi je još najbolji. Moj muž je zapeo za one s ladicama, ali em su skuplji, em mi se to ne sviđa. I kao "kompromis" je bio Guliver, ali nije ga bilo. Poanta priče, ponekad trebaš popustiti i pristati na kompromise jer će svemir napraviti tebi u korist 😂😂😂😂 Samo sam jučer morala otrpiti razočaranog supruga i ja sam malo odglumila tugicu. 😥😥😥
I me ja sam dala tikvicu, ali u startu sam ju pomijesala sa zgancima pa zgancima i mrkvom, nisam davala samu jer je bljutavo i vodeno 😂
I meja sam dala tikvicu, ali u startu sam ju pomijesala sa zgancima pa zgancima i mrkvom, nisam davala samu jer je bljutavo i vodeno 😂
Da.. sama ce joj biti bljak.. onda moram prvo uvest palentu.. kao sad cu, sad cu i uvijek nest drugo napravim 😂
Kuham amaranth, smrdi za popizdit 😂😂😂
Kako ga pripremaš ? koliko dugo? Sam ili s nečim miješaš?
Ja to na salice. Imam jednu od 1.5dcl.
2 salice vode i pola salice amarantha.
Amaranth sam prije malo poprala/oprala.
Kad zakuha voda stavis unutra amaranth i kuhas 30 min. Nakon 30 min jos 10 na laganoj vatri.
Voda isparava full pa mozes i dodati malo jos vode da ne bude pregusto.
Ugl.. ja sam to sad prvi put radila.. i skuhala sam ga previse..sutra cu znati bolje. Pola salice je previse. Dovoljno je 2 jusne zlice.
Uz to sam skuhala malo jabuke sa strane i pomjesala.
Sve je pojela. 😆
Sutra cu opet to al sa kruskom.
Morala sam si ovo screenshotat 😂😂😂😂. Ajde još pastrnjak, tog ima u onim paketima povrća za juhe, pa sam jela...ali amaranth onak wtf🤣 što se tiče tikvica, ja ih obožavam. Osim sa žgancima, možeš probati i sa jabukom. Ili što je već bila probala ranije. Navodno je fino s jabukom.
I meja sam dala tikvicu, ali u startu sam ju pomijesala sa zgancima pa zgancima i mrkvom, nisam davala samu jer je bljutavo i vodeno 😂
Da.. sama ce joj biti bljak.. onda moram prvo uvest palentu.. kao sad cu, sad cu i uvijek nest drugo napravim 😂
I me nemoraš davati posebno palentu(to mi je savjetovala Sretna),ja sam odmah pomješala palentu sa tikvicom i dala joj,i super joj je fino,više voli palentu sa tikvicom nego palentu sa mrkvom...pastrnjak je meni super u juhi i davala sam joj kašicu i obožava ga,bolji je od peršina i ima više vitamina i neznam čega sve ne,ja ga jedem samog kuhanog
Moja L. otkad jede kašice kaka po 5 puta dnevno,neovisno o tome kojukašicu jede i jede rižine pahuljice al na bočicu,drugačije neće,prije je kakala po jednom dnevno,ništa ju ne zatvara,jučer je jela bananu sa jabukom,danas mrkvicu i već je triput kakalamogu reć da smo se preporodili šta se kakanja tiče nema više problema....
Klea i Maslačak hvala na odgovoru za kumove
Kad zakuha voda stavis unutra amaranth i kuhas 30 min. Nakon 30 min jos 10 na laganoj vatri.
Ugl.. ja sam to sad prvi put radila.. i skuhala sam ga previse..sutra cu znati bolje. Pola salice je previse. Dovoljno je 2 jusne zlice.
Sve je pojela. 😆
Morala sam si ovo screenshotat 😂😂😂😂. Ajde još pastrnjak, tog ima u onim paketima povrća za juhe, pa sam jela…ali amaranth onak wtf🤣 što se tiče tikvica, ja ih obožavam. Osim sa žgancima, možeš probati i sa jabukom. Ili što je već bila probala ranije. Navodno je fino s jabukom.
Sve je pojela. 😆
Morala sam si ovo screenshotat 😂😂😂😂. Ajde još pastrnjak, tog ima u onim paketima povrća za juhe, pa sam jela…ali amaranth onak wtf🤣 što se tiče tikvica, ja ih obožavam. Osim sa žgancima, možeš probati i sa jabukom. Ili što je već bila probala ranije. Navodno je fino s jabukom.
I ja obozavam tikvice, ali ne na ovaj nacin koji se bebama servira 😂
Tikvicu ja dajem onu zutu/narancastu, imam domace, te su slatke. Dala sam samu i sa krumpirom.
7 vrsta zitarica ili kak ste vec pisale, to se isto prije kuha?
Palenta ona kak se hladi je sve tvrda, kak onda to pojed? Moj V ne jede bas tak brzo.🤔
Sanjchi i V rasiri usta i vristi za svaku zlicicu😅 mozes jos jedbon napisati kak palentu slazes?
Kleaiva jel mozes napisat broj na koji ste se narucili na snimanje kukica u Kc?
Stolica danas mu je u kuglicama, prvi put, nekak ni se sve cini od vitamina D jer nam je dala od druge firme, moze biti?
url=https://lilypie.com]
Moja je samu pojela najbolje od svega iako je bila bljak, valjda joj je klizila u grlo jer je bila vodena
Dena i mene zanima to za palentu!?
Treba dosta rijetku skuhati, jos ako se nesto od voca mijesa u nju dođe tvrdo...Nemam pojma
I me ja sam kupila amaranth koji se ne kuha vec samo umijesa...valjda...ajme koja zbunjola s tim.hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji