Hej mamice mi se skitamo dok nema kise… 😊😊😊 bila nas je cak i uhvatila i vratili smo se kad ono prestala je pa rekoh ajmo nazad 😍😍😍😍 Bio mi je i tata na kratko pa je rekao ako osjetim "
osjetim "bockanje" zubica na dodir da je to to... da je izasaoooo 😍😍😍
Sanjchi, D je ko nov... Bilo me strah spavati da se ne ispovraca opet al sve je bilo ok... cak je spavao bolje nego inace a i ja skupa s njime...
Zaspao je cim smo izasli..
Jutros sam se izdojila iz desne cice... prenapunila mi se... 80ml.. jer kao nisam znala kad ce me trazit
Curke, kasicu je vec jeo jedno 5x prije toga. to je ona od Hippa.. vec sam o tome pisala... Ovo je prvi put da se ispovracao... od bilo cega... kaze tata da smo i bi povracale od svega toga i to u mlazovima ali u startu a ne tako 5. nako sto je probao....
Romu, znaci, pekac vrijediiii,??? muzevi nonici ju imaju skoro nikad koristenu pa me zanima 😁😁FB GRUPA-Vec me V dodala 😂
Mamisita, kako je K??
Hello!
Barbs,super za zubic,mozda je i od tog povracanje!
Romi,lijepo da si se pocastila s pekacom! Ja kad imam vremena,ispecem,ali vecinom kupujemo..
Treca,bas mi je drago da si se javila malo..vjerujem da ti je stiska s vremenom uz njih..i ja vecinom procitam..ak odmah ne komentiram,zaboravim sve.
Nemojte sve sad na fejs pobjec!😔😢smrc
Mogle ste viber ili wapp grupu napravit,da i mi kaj ne fejsamo se mozemo prikljucit.
Hej curke, procitano sta se sjecam od jucer:
Mamasitin muz shvatio kako bi im bilo da su isli sami..drago mi je! Muski su malo "spori" i treba im duze
Hedge je odglumila tugicu razocaranom muzu
I moj T od negdje 2 mj lijepo samostalno drzi glavicu.
I me je bila rekla nesto sa cim sam se ful slozila ali pojma nemam sta
Denna je bolesna..brzo ozdravljenje
Sretna je tisucljece sa svojim muzem a Romi ima filmsku pricu..bas lijepi primjeri curke.😍
Barbs je decko pustio! Odapela sam od smijeha. Presmijesan mi je taj istrijanski. Tak moja sestricna vjecno ovaj je pustio ovu ova je pustila ovog..ko je sta pustio mislis ostavio je je!?
Ili razbila sam fotelju!!?? O jbt zivot pa kak si razbila? Samo staklo se razbija!
Ja sam imala 2 veze, jednu od 3 i jednu od 5 god! Kad ih se sjetim jos vise volim mm! Njega sam upoznala sa 29.
Kakanje! Moj T kaka 5x dnevno..kazu da je to normalno. Valjda je. Nadam se da kad pocnemo sa klopom nece biti jos cesce.
Mislim da je to to sta se sjecam! Zasu! Moram komentirati cim procitam inace pisi kuci propalo.
Ni ja isto nemam fejs, ali ovdje redovito citam...nadam se da necete svi tamo otici🤗
Dena, putuje ooonnn 😂😂😂😂
Sanjchi,e da, sve da cu to napomenuti… jucer na mama grupama pricaju o onoj podlozi i preko Cosmatino stranice tamo se prodaje po 300kn… ja mislila ti tamo kupujes pa zato sam napisala da mi je skupa 😂😂😂
Casmatino. Skupa je ali mislim da cu tu naruciti.
Sretna da i meni je to muka, svaku noc se pokaka i onda se razbudi pa nam zna i do sat o pol trajati da ga sredim i da zaspi natrag.
Sanjchi dobra mi je ideja one podloge za plazu, ja sam sad narucila tepih za kutak, a mislim da cu i podlogu kasnije za van i plazu. Ma da kad ga stavim ima ga svugdje samo ne na podlozi. Danas sam ga stavila u gim da na brzinu prostrem ves, nasla sam ga pod stolicem 😣😣
Dobro jutroi ja sam jucer svoju tako nasla,stavila ju na gym i otisla samo na wc,nije me bilo 2 min.,i kad sam se vratila ona na stolicu,a stolic je stakleni i ima zeljezno postolje,fraz me uhvatio,mogla je glavu razbit na postolje,odmah sam ga maknula,i onda sam ju poslije nasla na parketu….sad sam po tepihu stavila deku i na to gym i sad moze okolo naokolo sa gyma a da ne razbije glavicu odmah na nesto,inacu ju vise od jucer ne ostavljam samu nikad da ju ne vidim,kad kuham ide samnom u kuhinju,a ako idem ves ili nesto drugo,stavim je u krevetic tu je najsigurnija
za infarkt!
Dena, putuje ooonnn 😂😂😂😂
Sanjchi,e da, sve da cu to napomenuti… jucer na mama grupama pricaju o onoj podlozi i preko Cosmatino stranice tamo se prodaje po 300kn… ja mislila ti tamo kupujes pa zato sam napisala da mi je skupa 😂😂😂
Casmatino. Skupa je ali mislim da cu tu naruciti.
Joj, jel to ono ogromno, kao kocke,ali su pravokutnici što se može preklopiti pa smanjiš po potrebi...ta mi se jako jako sviđa jer možeš podignuti pa uza ziiid....da, da, da! Puno ih znam koji nju imaju! I svi su oduševljeniiii. Jedino ja nisam fan tih drečavih boja. Meni hrpa njih (rodbine, prijatelja) još nije bila u babinju. Ja si nekako razmišljam da tražim tu podlogu 😍
Srnac, e da cAsmatino 😂😂😂 inace, vidjela sam da ljudi bas i nisu zadovoljni odnosno kazu kako su bolju kvalitetu za te novce ocekivali...
Ja ovdje dolazim curke koliko god stignem al mi mov ide na nerve i jednu poruku moram pisati 10x...
Sortiraj odgovore
Najstariji