Barbs ja sam sa muzem u vezi od 17.- te godine 😄 (sad imam 30😁)
Svaka cast! 😄😊😊 Vi ste jedni od rijetkih kojima uspije!
Vecinom oni koji mladi prohodaju, puknu, prekinu i nakon 6 mj su u braku za drugim osobama.
Sinoć je bila super noć, probudila se tek u 4 za jelo i spavala do 8, osjećam se prenaspavano
Napokon je i vrijeme ljepše pa možemo u šetnju.
Jeli smo i kašicu od pastrnjaka i super ju je prihvatila.
Rižine - moja od njih dobila zatvor, jel još kome tako? Ne znam s kojom žitaricom da ih zamijenim
Kuham amaranth, smrdi za popizdit 😂😂😂
Kako ga pripremaš ? koliko dugo? Sam ili s nečim miješaš?
I me to je bila ljubav samo takva! 😄 i jos je, jest da ae znamo posvadat na mrtvo ime, ali volimo se ludo 😂
I za amaranth 😂
Suncokretice normalno je da rizine zatvaraju. Ako trazis da mijsas s povrcem ili vocem uzmi oroso ili one 4 ili 7 zitarica
Suncokretice, mi smo imali zatvor od rizinih tak da mu sad vise ne dajem nista. Opet smo samo na sisi 😂 s povrcem i vocem jos nismo krenuli.
Ja za pola toga nikad cula. Sto je pastrnjak i gdje toga ima za kupit? Jel to korjen od persina ili sta?? 😂👱🏻♀️
Suncokretice, mi smo imali zatvor od rizinih tak da mu sad vise ne dajem nista. Opet smo samo na sisi 😂 s povrcem i vocem jos nismo krenuli.
Ja za pola toga nikad cula. Sto je pastrnjak i gdje toga ima za kupit? Jel to korjen od persina ili sta?? 😂👱🏻♀️
Imas hipp kasicu od pastrnjaka cini mi se. Al ne moras to davat, ako ne zelis. Ja svojima nisam davala ni to ni korabicu jer to ni mi ne jedemo
Kuham amaranth, smrdi za popizdit 😂😂😂
Kako ga pripremaš ? koliko dugo? Sam ili s nečim miješaš?
Ja to na salice. Imam jednu od 1.5dcl.
2 salice vode i pola salice amarantha.
Amaranth sam prije malo poprala/oprala.
Kad zakuha voda stavis unutra amaranth i kuhas 30 min. Nakon 30 min jos 10 na laganoj vatri.
Voda isparava full pa mozes i dodati malo jos vode da ne bude pregusto.
Ugl.. ja sam to sad prvi put radila.. i skuhala sam ga previse..sutra cu znati bolje. Pola salice je previse. Dovoljno je 2 jusne zlice.
Uz to sam skuhala malo jabuke sa strane i pomjesala.
Sve je pojela. 😆
Sutra cu opet to al sa kruskom.
Ni ja necu davat pastrnjak..mi to ne jedemo.. ne znam ni kako izgleda.. znam da je neki korjen 😂😂😂
Ni amaranth ne jedemo, al ne znam zasto tu sam popustila 😄😂
Jel tko davao tikvicu?
Muz kupio.. mislila sam 1 dan samu, pa sa mrkvom.. s cime da dam 3 dan?
Nest cu smislit
Pastrnjak je bijela mrkva, fino je, probajte. Meni čak bolje nego obična mrkva
Ja sam uzela od Mullera bio kašicu i super je. 3,50 kn čini mi se ona mala. Dalje ću joj dati domaću.
Probat ćemo amaranth i proso onda, od rizinih odustajem zasad...
Sortiraj odgovore
Najstariji