Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    06. Ožujak 2018. 11:05

sretna

Barbs ja sam sa muzem u vezi od 17.- te godine 😄 (sad imam 30😁)

Svaka cast! 😄😊😊 Vi ste jedni od rijetkih kojima uspije! 
    Vecinom oni koji mladi prohodaju, puknu, prekinu i nakon 6 mj su u braku za drugim osobama.

I_me
    06. Ožujak 2018. 11:06

Kuham amaranth, smrdi za popizdit 😂😂😂

Suncokretica
    06. Ožujak 2018. 11:27

Sinoć je bila super noć, probudila se tek u 4 za jelo i spavala do 8, osjećam se prenaspavano 
    Napokon je i vrijeme ljepše pa možemo u šetnju. 
    Jeli smo i kašicu od pastrnjaka i super ju je prihvatila. 
    Rižine - moja od njih dobila zatvor, jel još kome tako? Ne znam s kojom žitaricom da ih zamijenim 

Suncokretica
    06. Ožujak 2018. 11:30

I_me

Kako ga pripremaš ? koliko dugo? Sam ili s nečim miješaš?

• sretna
    06. Ožujak 2018. 11:33

I me to je bila ljubav samo takva! 😄 i jos je, jest da ae znamo posvadat na mrtvo ime, ali volimo se ludo 😂
    I za amaranth 😂
    Suncokretice normalno je da rizine zatvaraju. Ako trazis da mijsas s povrcem ili vocem uzmi oroso ili one 4 ili 7 zitarica

Kiki156
    06. Ožujak 2018. 11:54

Suncokretice, mi smo imali zatvor od rizinih tak da mu sad vise ne dajem nista. Opet smo samo na sisi 😂 s povrcem i vocem jos nismo krenuli. 
    Ja za pola toga nikad cula. Sto je pastrnjak i gdje toga ima za kupit? Jel to korjen od persina ili sta?? 😂👱🏻‍♀️

• sretna
    06. Ožujak 2018. 12:00

Kiki156

Suncokretice, mi smo imali zatvor od rizinih tak da mu sad vise ne dajem nista. Opet smo samo na sisi 😂 s povrcem i vocem jos nismo krenuli.
    Ja za pola toga nikad cula. Sto je pastrnjak i gdje toga ima za kupit? Jel to korjen od persina ili sta?? 😂👱🏻‍♀️

Imas hipp kasicu od pastrnjaka cini mi se. Al ne moras to davat, ako ne zelis. Ja svojima nisam davala ni to ni korabicu jer to ni mi ne jedemo

I_me
    06. Ožujak 2018. 12:11

Suncokretica

I_me

Kako ga pripremaš ? koliko dugo? Sam ili s nečim miješaš?

Ja to na salice. Imam jednu od 1.5dcl.
    2 salice vode i pola salice amarantha. 
    Amaranth sam prije malo poprala/oprala. 
    Kad zakuha voda stavis unutra amaranth i kuhas 30 min. Nakon 30 min jos 10 na laganoj vatri.
    Voda isparava full pa mozes i dodati malo jos vode da ne bude pregusto. 
    Ugl.. ja sam to sad prvi put radila.. i skuhala sam ga previse..sutra cu znati bolje. Pola salice je previse. Dovoljno je 2 jusne zlice.
    Uz to sam skuhala malo jabuke sa strane i pomjesala. 
    Sve je pojela. 😆
    Sutra cu opet to al sa kruskom.

I_me
    06. Ožujak 2018. 12:14

Ni ja necu davat pastrnjak..mi to ne jedemo.. ne znam ni kako izgleda.. znam da je neki korjen  😂😂😂
    Ni amaranth ne jedemo, al ne znam zasto tu sam popustila 😄😂
    Jel tko davao tikvicu? 
    Muz kupio.. mislila sam 1 dan samu, pa sa mrkvom.. s cime da dam 3 dan?
    Nest cu smislit

Suncokretica
    06. Ožujak 2018. 12:14

Pastrnjak je bijela mrkva, fino je, probajte. Meni čak bolje nego obična mrkva 
    Ja sam uzela od Mullera bio kašicu i super je. 3,50 kn čini mi se ona mala. Dalje ću joj dati domaću. 
    Probat ćemo amaranth i proso onda, od rizinih odustajem zasad...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.