Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    06. Ožujak 2018. 13:30

Dena1009

Tikvicu ja dajem onu zutu/narancastu, imam domace, te su slatke. Dala sam samu i sa krumpirom.
    7 vrsta zitarica ili kak ste vec pisale, to se isto prije kuha?
    Palentaona kak se hladi je sve tvrda, kak onda to pojed? Moj V ne jede bas tak brzo.🤔
    Sanjchi i V rasiri usta i vristi za svaku zlicicu😅 mozes jos jedbon napisati kak palentu slazes?
    Kleaiva jel mozes napisat broj na koji ste se narucili na snimanje kukica u Kc?
    Stolica danas mu je u kuglicama, prvi put, nekak ni se sve cini od vitamina D jer nam je dala od druge firme, moze biti?

Palentu skuhaj rjede, ne trebaju ti omjeri, naspiaj malo i vidjet ces.kolko ti je dosta. Ako  ti se svejedno stisne razrijedis ju s vodom u kojoj se kuhala mrkvica npr. Jako jednostavno :)

I_me
    06. Ožujak 2018. 13:33

Bela

Dena i mene zanima to za palentu!?
    Treba dosta rijetku skuhati, jos ako se nesto od voca mijesa u nju dođe tvrdo…Nemam pojmaI me ja sam kupila amaranth koji se ne kuha vec samo umijesa…valjda…ajme koja zbunjola s tim.hahaha

Ma ja sam htjela kupiti taj sto se samo umjesa al nije bilo.
    Prakticnije od ovog sto se kuha. 😂

Bela
    06. Ožujak 2018. 14:00

I_me

Bela

Treba dosta rijetku skuhati, jos ako se nesto od voca mijesa u nju dođe tvrdo…Nemam pojmaI me ja sam kupila amaranth koji se ne kuha vec samo umijesa…valjda…ajme koja zbunjola s tim.hahaha

Taj sta se kuha je zdraviji. Tako kazu rode za kasice

barbs
    06. Ožujak 2018. 14:06

AAAJMEEEEE STO STE SE RASPISAAAAALEEEEEEE
    Sretna, kako je I me napisala, jedni od rijetkih koji toliko izdrze... imamo i mi neke frendove koji su od 17.-18.u vezi 😊 Svaka cast...
    mi smo od moje 21. i sada imam 27 😁 odnosno 27,5 HAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAAH
    RIZOLINO-ja sam skepticna to davati bez da mjesam s necime... jedan dan je jeo pola banane i nije kakao.... 
    Ja sam odlucila da necu malome davati nesto sto mi ne jedemo... amaranth, pastrnjak.... Nema smisla 

barbs
    06. Ožujak 2018. 14:07

Kakvo je to posjedanje na jastuk???
    Diego dns nista ne spavaaaaaaaaa... u 8 se probudio i JEDVA ga uspavala oko 10 do 13.... oko 13 i pol (i prije!!) je vec bio ko sovaaaaaaaa...

evo slikicd zubica
    evo slikicd zubica

barbs
    06. Ožujak 2018. 14:23

Stala je kisa pa smo izasli... wuhuuuu

I_me
    06. Ožujak 2018. 14:31

Bela

I_me

Bela

Taj sta se kuha je zdraviji. Tako kazu rode za kasice

Sekta 😂😂😂😂
    Da, tamo sam gledala kako se kuha... i na kraju po uputstvu sa vrecice sam napravila

I_me
    06. Ožujak 2018. 14:32

Kisa je stala..  idemo brzo vanka

barbs
    06. Ožujak 2018. 14:53

I mi smo napokon izasli vani... wuhuuu 😍😍😍 Diego je sa zanimanjem gledao vani 😎 Sad se koprca po kaucu 😁
    Ovo glupo vrijeme... Bas mi se vrti

barbs
    06. Ožujak 2018. 14:56

sretna

Hedgehog

I_me

Suncokretica

I_me

Kuham amaranth, smrdi za popizdit 😂😂😂

Kako ga pripremaš ? koliko dugo? Sam ili s nečim miješaš?

Ja to na salice. Imam jednu od 1.5dcl.
    2 salice vode i pola salice amarantha.
    Amaranth sam prije malo poprala/oprala.
    Kad zakuha voda stavis unutra amaranth i kuhas 30 min. Nakon 30 min jos 10 na laganoj vatri.
    Voda isparava full pa mozes i dodati malo jos vode da ne bude pregusto.
    Ugl.. ja sam to sad prvi put radila.. i skuhala sam ga previse..sutra cu znati bolje. Pola salice je previse. Dovoljno je 2 jusne zlice.
    Uz to sam skuhala malo jabuke sa strane i pomjesala.
    Sve je pojela. 😆
    Sutra cu opet to al sa kruskom.

Morala sam si ovo screenshotat 😂😂😂😂. Ajde još pastrnjak, tog ima u onim paketima povrća za juhe, pa sam jela…ali amaranth onak wtf🤣 što se tiče tikvica, ja ih obožavam. Osim sa žgancima, možeš probati i sa jabukom. Ili što je već bila probala ranije. Navodno je fino s jabukom.

Hedgehog

I_me

Suncokretica

I_me

Kuham amaranth, smrdi za popizdit 😂😂😂

Kako ga pripremaš ? koliko dugo? Sam ili s nečim miješaš?

Ja to na salice. Imam jednu od 1.5dcl.
    2 salice vode i pola salice amarantha.
    Amaranth sam prije malo poprala/oprala.
    Kad zakuha voda stavis unutra amaranth i kuhas 30 min. Nakon 30 min jos 10 na laganoj vatri.
    Voda isparava full pa mozes i dodati malo jos vode da ne bude pregusto.
    Ugl.. ja sam to sad prvi put radila.. i skuhala sam ga previse..sutra cu znati bolje. Pola salice je previse. Dovoljno je 2 jusne zlice.
    Uz to sam skuhala malo jabuke sa strane i pomjesala.
    Sve je pojela. 😆
    Sutra cu opet to al sa kruskom.

Morala sam si ovo screenshotat 😂😂😂😂. Ajde još pastrnjak, tog ima u onim paketima povrća za juhe, pa sam jela…ali amaranth onak wtf🤣 što se tiče tikvica, ja ih obožavam. Osim sa žgancima, možeš probati i sa jabukom. Ili što je već bila probala ranije. Navodno je fino s jabukom.

I ja obozavam tikvice, ali ne na ovaj nacin koji se bebama servira 😂

HAHAHHAHHA ISTINA 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.