Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Ožujak 2018. 09:29

Fazion

Ne sekirajte se za okretanje ..moja je prije samostalno sjedila bez jastuka i icega nego se okrenula s trbuha na leda..to nema pravila i dode preko noci

Ehehehwww to su meni rekli, tako da se ne nerviram vise.... jos se smijem i govorim: ta mala ljencina ce se prije posjesti nego okretati hahhaha 😂😂😂
    Barbi, super sto ti je majka dosla! 😊
    Nena, slatkis 😘😘😘
    S 22g sam vec bila u vezi sa muzem 😁😁😁😁 Ali i dalje sam zatvarala klubove 😂😂😂
    Ne znam sto sam sinoc sve procitala sto nisam, ali to mi je ostalo na pameti...

barbs
    06. Ožujak 2018. 09:31

Barbi, bitno da je pojela aahahahahahhaaa A dajes i rizine pahuljice?
    Ja jos nisam krenula davati rizine pahuljice..

• Romi
    06. Ožujak 2018. 09:45

Jutro kavicu sam vec popila,a moja Lea se ustala jutros pola 8,spavala je sinoc od pola 10,i sad opet spava neznam sta joj je,valjda jugo utjece na nju
    Klea to stvarno nije puno,mi planiramo ici u restoran i isto ce nas bit 20 sa djecom i kumovima,to je bez vjencanih kumova jer neznamo hocemo li njih zvat,i planiram tako da ispadne negdje ko i tebi iznos,tako da u domu se definitivno isplati radit,jedino sta ja nemam ovdje gdje to napravit nazalost

Kiki156
    06. Ožujak 2018. 09:46

Jutro cure! 
    Kleaiva, ma super, di ces bolje, i zabavili se i zaradili! A opcenito vrijedi sto vise ljudi to vise love! 😉 Mi idemo u restoran, vidjet cemo kako cemo financijski proci.. 😅 
    Hedge i V je drzao glavicu dosta rano i nikad to nisu vezali uz hipertonus, a sumnjali su na njega (i na kraju nije bio), tak da ne brini. Ja bi se brinula da s 4 mjeseca jos ne moze drzati... 
    Sretna svaka cast i na sposobnosti ali i na volji uz dvoje male djece! Ja bi narucila 😂 
    Okretanje - V se okrece ali samo na desnu stranu samostalno, na lijevu jos ne.  
    Jel planirate posjedati dijete na jastuk? Znam da su to prije svi radili i da su djeca vec sa 6 mj sjedila, ali sada kazu da je to jako lose za kraljeznicu i da je prerano da tada vec sjede. Navodno je dijete tek s 12 mjeseci sposobno samo sjediti, da to bude pravo, cvrsto i samostalno sjedenje. A od 6.mj se moze krenuti s vjezbama posjedanja, onako na podu s boka. 
    Spavanje po danu po novom ide na dugo spavanje u 9, jucer je spavao od 9 do 11:30. Spava u kinderbetu ili na nasem krevetu, zaspi za par min meni na rukama uz dudu i medu krpu ili malo sisa pa zaspi. I to nam je trenutno jedino spavanje koje ide glatko (NADAM SE DA NECU POZALITI STO SAM TO REKLA! 😂) jer zaspi za par minuta. Onda opet ide spavati oko 13, pa oko 15, 17 (poceo je cesce spavati po danu) ali ta kasnija uspavljivanja ne idu tako glatko, bude nervozniji i nemiran. 
    Hedge koji ste kinderbet uzeli? I mi imamo iz Ikee 😊

• Romi
    06. Ožujak 2018. 09:50

Da vas pitam nesto cure,kako se kod vas pise kad su npr. kumovi za krstenje par i u braku su,neznam kako to ide dal se pisu oboje ili samo jedan od njih,npr. mi planiramo pitat jedne  prijatelje koji sz u braku,i sad glupo mi je pitat samo njega ili nju dal ce bit kuma odnosno kum kad su u braku,pitat cemo ih skupa dal ce bit kao kumovi,al neznam kako to ide u crkvi,kako se pise

• Barbi13
    06. Ožujak 2018. 10:09

barbs

Barbi, bitno da je pojela aahahahahahhaaa A dajes i rizine pahuljice?
    Ja jos nisam krenula davati rizine pahuljice..

Jucer sam izdojila 100 i pomijesala dvije male zlicice rizinih pahuljica od hippa to mi je patronazna preporucila i sve je smazala😊😊😊

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

kleaiva
    06. Ožujak 2018. 10:13

Romi lijepo je u restoranu jer nemas kak se kaze ni brige ni pameti. Mi smo se ovaj put odlucili na veliko pa kako bude jer nismo dugo imali neku postenu festu😂😂
    Sti se tice kumova...puse se jedan koji god zeli😂 to se dogovorite. Mi smo imali za jakova tako pa se upisao kum jer je decko😂
    Spavanje...moja curka jako negoduje kad joj se spava i trlja oci i oba standardna nervoza je ulovi...ja je polegnem pa se ona obak malo ljuti  pa se igra s igrackicom, na kraju ucali ruku u usta i zaspi...tak po danu i navecer...u principu joj dam pusu i ostavim je samu u kindicu jer to negodovanhe traje 5 min maks. Baeavno ak se rasplace bas onda je primim i kasnije opet vratim.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Barbi13
    06. Ožujak 2018. 10:33

Mamisita sretno na cijepljenju😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    06. Ožujak 2018. 10:39

Romi

Da vas pitam nesto cure,kako se kod vas pise kad su npr. kumovi za krstenje par i u braku su,neznam kako to ide dal se pisu oboje ili samo jedan od njih,npr. mi planiramo pitat jedne prijatelje koji sz u braku,i sad glupo mi je pitat samo njega ili nju dal ce bit kuma odnosno kum kad su u braku,pitat cemo ih skupa dal ce bit kao kumovi,al neznam kako to ide u crkvi,kako se pise

Mi smo za malu imali kuma,on je sam..i onda smo malom uzeli kumu koja je u braku..i pisala se samo ona..onda je ona nas uzela za kumove,i pisali smo se i muz i ja..da smo znali..i mi bi radje da se oboje pisu..al eto. Znam za 3 dijete!🤣

• sretna
    06. Ožujak 2018. 10:54

Barbs ja sam sa muzem u vezi od 17.- te godine 😄 (sad imam 30😁)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.