Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    01. Ožujak 2018. 20:51

mamisita27

Maslacak, odlicno za zub!!!😆😆😆
    Koji je prvo izasao?

Mislim da I_me pitala jel tko bio u Lidlu i jesu li brojevi prijelaz tipa 74/80 ili samo npr.92?

Bio muz u lidlu. 😆
     Dobila je zutu majicu 62/68 i 2 pidjame, plavu i zelenu 😂😂 isto 62/68. 
    Sve joj veliko. A jos sam se kao dvoumila dal da mu kazem da uzme 74/80 😂😂😂.

I_me
    01. Ožujak 2018. 21:02

Giovi- E je jako slatkaaa 😊😊😊😍
    Sutra ujutro ide sa slapom vaditi krv. Uspjela sam dogovorit da joj vade iz prsta a ne iz vene.. 😥
    Kod nas napadalo snijega jedno 5 cm 😂, fini snijeg, taman za grudanje.. i sad pada kisa.. nadam se da nece zaledit sutra jer ce biti kaos u gradu..
    Muz danas poludio kad je isao po robu za restoran..kaze svi voze ko po jajima..
    Al to je tako u istri, lose ceste, vecina ima ljetne/univerzalne gume, snijeg padne 1x u 10 god i ljudi se boje..
    Prije 3-4god je isto napadao i inace mi treba 5 min auto za spustit se u grad, tada mi je trebalo 35 min 😂. To se vozilo 10 km/h 😂😂 kolone u svim smjerovima, nemos ni obic..i jos me sef doveka na poslu sa lopatom kao ja sam slavonka i imam iskustva u ciscenju prilaza i staze 😂😂😂

Giovi
    01. Ožujak 2018. 21:37

Evo okupali se napokon i sad spava ko topppp...danas se prvi put nasmijala dok se kupala i mahala nogicama kao luda...jedna frendica koja je rodila tjedan prije mene gleda da ide na bazen sa malim jer ima bas grupa za mame sa malim bebama,pa razmisjam da i ja idem s njom...

Luce-uspjela mi ga druga zubarica spasiti. Kad je Evelin imala 20 dana prvi turu antibiotika sam popila,nakon toga jos jednu jer kako debil nije popravio zub kako treba a zatvorio ga upalilo se sve do kosti. I nakon toga sam jednom tjedno isla kod nje na sirenje kanalica od zivca da gnoj moze izlaziti i da to prodje. Prije mozda mjesec dana sam bila zadnji put. Ali je zubarica super jer mi je naplacivala svaki drugi treci put po 100kn tako da sam umjesto 3000kn dosla na 1500kn sa kompletnim ciscenjem kamenca na svim zubima.

Ime-i ovdje kod nas svi voze kao prvi put...valjda jer smo tik do Istre pa su se ljudi medjusobno zarazili gluposcu na cesti...ja zbog toga ne idem po ovakvom vremenu s njom osim ako ne moram...tako da se nadam da ce sutra svi biti toliko uplaseni pa da nitko nece ici nigdje da vam cesta bude prazna...😊

Kiki156
    01. Ožujak 2018. 22:11

Cure bok!  
    V je danas prvi put jeo rizolino! Kupila sam onaj sto sam slala sliku i dala sam mu danas samo par zlicica. Fino je prihvatio 😊😊 
    Nama je pedica rekla da pricekamo s dohranom barem do navrsenih 5 ali valjda mu nista nece biti od rizolina. Planiram od iduceg tjedna dati i mrkvu i onda lagano krenuti. 
    Sanjchi sretna 4! 😊
    Sretna super za frizuru, tako i ja imam i stvarno nemas brige oko toga. 
    Ne znam sto sam jos htjela reci, tipkam ovu por od 20 😂

Kiki156
    01. Ožujak 2018. 22:21

Barbi i Giovi curke su preslatke! 😍😍 
    E Mamasita jesi se ti s nama dopisivala od pocetka? Ja te se ne sjecam s trudnickih tema, ili?? 🤔 
    Romi i Srnac jel se vas dvije poznajete privatno? Vec vas dugo to zelim pitati jer ste obje naknadno dosle u nasu grupu i jedna je rekla da je nagovorila drugu pa me bas zanima 😂  
    Dena hoce li auto biti ok za povratak i put? Zao mi je zbog kvara 😕 

barbs
    01. Ožujak 2018. 22:30

E, mame koje doje, koliko dajete vode djetetu?
    Kiki, samo ti idi po osjecaju 😘 Beavo za rizolino 😘
    Giovi, preslatka je ,😘 i mome muzu je spasio jedan zub drugi zubar.... upalio se zivac. bolilo ga za poludjeti ali njemu ne rade popuste... 

barbs
    01. Ožujak 2018. 22:32

barbs

E, mame koje doje, koliko dajete vode djetetu?
    Kiki, samo ti idi po osjecaju 😘 Beavo za rizolino 😘
    Giovi, preslatka je ,😘 i mome muzu je spasio jedan zub drugi zubar…. upalio se zivac. bolilo ga za poludjeti ali njemu ne rade popuste…

I placa abnormalne cijene.. do sada je sigurno 2 soma dao
    Ahahahaa GIBOOO 😂😂😂😂
    i me, super za shopping 😍 i istina o snijeguuu 😁😁😁😁 zadnji put je posteno pao 2010.😊 I super sto si sredila da joj vade iz prsta...
    Idem spavat 😘
    Laku noooccccc 😘😘😘

• Romi
    01. Ožujak 2018. 22:33

mamisita27

Romi

Mamisita bravo za vjezbice i rizolino,moja nece nikako vodu,samo ju pljucka van,al zato sok od jabuke pije bez problemaDzenny super za kakanje,moja L. je prije imala problema sa kakanjem,al sad od kad joj dajem kasice,kaka po nekoliko puta dnevno….kod nje je sve obrnutoMaslacak zab. sam komentirat,super su ti pacici na snijegu,bas uzivaju,evo i kod mene konacno pada snijeg cijeli dsn i sve se bijeli,bas gustam u pogledu

Romi, super za friz!😍Moj hoce sve sta se pije/jede😁Kupujes mu hippove sokice…Ne znam jel pametno da mu pocnem davat oh uz rizolino. Od koje dobi mogu sokici?

Da kupujem hipp,i idu ti od 4 mj. ,razrjeduje se 1:2,jedan dio soka i 2 vode,i to popije bas dosta preko dana,a cistu vodu nece,i to nikako od rodenja,a pedica i patronazna su govorile da joj moram davat zbog ad,al sta joj ja mogu kad nece,iako sad kad razrjedim sok,nema uopce okusa,kao voda je sa malo jabuke

kleaiva
    01. Ožujak 2018. 22:35

Mamasita dobro si mi napisala! Za ljepotu se treba trpit😂😊😊😂 a i bit ce 2 stupnja tak da nje strasno!😂
    Sanjchi ak se sjetim sutra okacim sliku boje al standardna je boja meda😂 samo izrast farbam svakih 2 mjeseca kod frendice u salonu. Najjeftinija je 130 kn farnanje izrasta. Romi kuzim za pare za frizera jer su neki nenormalni s ciframa.
    Hedge i srnac svi ti za plijesan smrde po kloru i ne treba se trljati vec samo od sebe nestane. Jupol je bijeli al mozes dodati boju kao i u obican.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Romi
    01. Ožujak 2018. 22:38

Kiki156

Barbi i Giovi curke su preslatke! 😍😍
    E Mamasita jesi se ti s nama dopisivala od pocetka? Ja te se ne sjecam s trudnickih tema, ili?? 🤔
    Romi i Srnac jel se vas dvije poznajete privatno? Vec vas dugo to zelim pitati jer ste obje naknadno dosle u nasu grupu i jedna je rekla da je nagovorila drugu pa me bas zanima 😂
    Dena hoce li auto biti ok za povratak i put? Zao mi je zbog kvara 😕

Kiki ne poznamo se privatno,nego smo vas pratile cijelu teudnocu,al se nismo javljale i onda kad sam se ja javila, odlucila se i Srnac javit tako da sve znamo sta se desavalo,samo eto trebalo mi je malo duze da se javim,muz me nagovorio da ga vise ne pilam sta pricaju mme sa klokaniceal kako je rekla Dena tek sad se uvalio

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.