Maslacak, odlicno za zub!!!😆😆😆
Koji je prvo izasao?
Mislim da I_me pitala jel tko bio u Lidlu i jesu li brojevi prijelaz tipa 74/80 ili samo npr.92?
Donja lijeva jedinica! Sad ce vjerojatno i desna ubrzo..
Nebi ni skuzila da mi nije zazveckala zlica kad je kasicu jeo.
Maslacak bravobza zubic ☺ mi isto cekamo da nas iznenadi.
Mamisita poznanici je pedijatar rekao da dohranu pocne davanjem sokica na zlicicu. Ja sam probala V dati jer nije nista htio popiti al ni sokic nije htio, sad je konacno prihvatil vodu, popije par gica kroz dan.
Barbs ja sam mu dala sad kad i kasice, pa ak smije jesti jabuku smije i cuclati. Mozda je guma cak bolja jer se mrezica zacrni od kiseline.
V je probal bananu i bila mu je jako fina.
Kolko nakon kasice date flasu? V je papal bas lijepo danas i za pola sata-sat vec trazi flasu. Problem je sto onda bljucka jako jer cini mi se da mu je previse, a ako nedam flasu poludi.
url=https://lilypie.com]
Uuuuu sto ste se raspisaaaaaleeeeee 😂😂😂😂😂
Sretna, neka si uzivala frizeru! I ja cu se opet vratiti na balayage... Stvarno je super!
Maslacak, weeeeee, zuuuubbbb 😍😍😍😍
Mamisita, ahahahahaha, nasmijao me komentar o stikeru...
Dena, aaaaaa, imas pravo 😂😂😂😂
Ja sam zasecerenu kamilicu dala vise puta i nistau nije bilo... frendica od RODJENJA davala kamilicu i mali super Dr
Luce, mi onakav odclazivac imamo u sobi 😊
Caj-pedica je rekla da nam preporuca najvise vodu... sto manje cajeva...
Banana- na nasoj tablici pise 4-6mj... Ja ju sutra dajem 😊
Dzenny, jooojjj, znas da ne znam? Mislim da frendica nije secer stavljala... ja nisam do sada nikada radila... nije bilo potrebe... i suuuuper za kakicuuuu
Mi smo vcrs dalo Diegu kasicu za laku noc.. 150ml je poznjapao. Muz ga je hranio... 😊😊😍😍😍😍
Opet sam u zaostatku...😥
Fali mi jos par str da vas stignem opet..
Mom mm se isto pokvario auto i zadnjih par dana se zezamo s tim i jos jurim okolo pa ne stizem...
Cestitam svima mjesecnice...kojima su nedavno prosle i tko ima danas (nisam zapamtila),,😏
Luce inekciju smijes,ja ih primila u ova 3mj jedno 5 jer me jedan zubar zeznuo kad sam bila u 7om mj trudnoce pa smo spasavali zub.
Tu vlagu od kondenzacije imamo i mi cim smo je promjetili maknuli smo sve od zida i osusilo se...
Netko je pitao za ovu dudu za voce...u slj komentaru cu staviti sliku sa ebaya.
Odgadjam zbog ove zime kupanje E vec par dana pa moram sad obavezno ici je okupati jer se jucer nakon 3 dana pokakala do ramena
Giovi preslatka je 😍😍 zao mi je sto ti je zubar zeznio zub, jeste ga uspili spasit?
Sortiraj odgovore
Najstariji