Jutro! Jucer kada sam pohvalila svoju L tu na forumu kako lijepo po noci spava, danas mi se vratilo. Po noci imala 3 budjenja i to dosta ranije nego inace i onda ujutro u 5:30 ona skroz budna i nervozno mase rukucama i nogicama, pa sam ju stavila u gym. Izigrala se do sada, papala i kakala i sad spava. A bome sam i ja sad gotova!

Svasta za inhalator, nama pedijatrica savjetovala, a i u ljekarni isto, probaj pitati nekog dr., cak nam je rekla da je bolje stavljati ampule Sinomarina nego fiziolosku, to je isto slana otopina,koja se stavlja u nosic, nije lijek, ali da ima bolje rezultate..O homeopatiji sam vec pisala,to netko voli, netko ne, alternativa je, nisu lijekovi, ja koristim razne pripravke, izmedju ostalog i to za kasalj, moja pedijatrica je otvorenog uma za sve, i zadnje daje lijekove, tj.antibiotike, tako da ti zapravo prenosim samo kako smo mi postupali, u suradnji s njom, naravno, a ti malo progugaj ili se raspitaj, javit ce se opet netko kome to ne valja ili ne voli,pa ne bi htjela reklamirati ni propagirati, mi volimo, i nama pomaze..Suncokretice, prekrasna je ogradica, koliko te kostalo?
Evo kod pedijatra sam vec sat vremena i mislim da cu i toliko jos cekat. Guzva za poludit 😥😩 ne mogu iz cekaone jer vani kisa lije.
Umorna sam ko pas.. 😢😢 i nervozna..

12 komada je 252 kn, svaki više je 20 kn a poštarina 30 kn.
Naručila od Dada & Rocco. Oprala ih i jučer stavila. Idu na cif i ima raznih dezena.
Super su za klince koji izvode akrobacije po krevetu kao moja L

Dena naravno da se mogu inhalirati tako mali! Glupost...za njih su te inhalacije spas i kod zacepljenog nosica i kod kaslja. Pa kak inace disu? 😂 stavi im se ona maskica na lice i disu kak i inace dok se inhaliraju 😄

Homeopatija je pseudoznanost koja se temelji na pretpostavci da tvari u vodi mogu ostavit svoj "potpis" cak i kad vise nisu prisutne u njoj ili su prisutnu u toliko malim kolicinama da moderna znanost uopce ne priznaje njihovo djelovanje i u biti su danas opceprihvacene kao placebo. Nazalost, iz iskustva bliakih ljudi - ljudi kad su bolesni u ocaju pristaju probati sve.Pitanje je zasto Amore stalno ponavlja o tome a ne zeli nametati i zasto njena dr. njoj to preporucuje. Ugl ko hoce nek proba svakako, samo prvo se dobrp raspitat na google i kod pedica.
Nije nikakvo pitanje zasto ponavljam, zato sto to koristim😉, ne namecem nikome
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji