Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 12. Veljača 2018. 10:01

• Barbi13
    12. Veljača 2018. 10:09

Dobro jutro😘😘kavica,pada snjegic❄❄mamisita kad dodjes u Opatiju obavezno se javi😆😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    12. Veljača 2018. 10:11

Dena zao mi je zbog kume🙏I me drzi se😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    12. Veljača 2018. 10:42

I me ,aaa uuuu  redovno D oko 3-3:30 ima tulum u kreveticu a ja si jamu zelim iskopati... osim sinoc... sinoc je 90% noci s nana spavao... toliko koma sam bila da bih zaspala... 

barbs
    12. Veljača 2018. 10:44

Mamisitaaaa, ako dodjere u Opatiju onda bi se sve iz okolice  mogle naci hahhaha

• sretna
    12. Veljača 2018. 10:45

Mi ovaj tjedab 3 rodendana! Sutra, u srijedu i nedjelju. Sve djecji rodendani 😁
    Mm sutra ide u Njemacku i vec sad ludim 😄

barbs
    12. Veljača 2018. 10:45

Moram procitati ostako.Ja sam se PREPORODILA otkas imam kolica u stanu... ok, zauzimaju nam 90% dnevnog al ga ne nosamo stalno, pogotovo sto se spavanja tice.. 

barbs
    12. Veljača 2018. 10:48

Kod nas kisa... i hladno jeeeee.. navodno da i sutra kisa. Nadam se da su ipak pogrijesili.
    Sretna, uuuu, sreeeeetnooo....
    Diego spava 😎 Sad ce mama sa kavu popije 😎😎😎

barbs
    12. Veljača 2018. 10:51

Dena, zao mi je radi prehlade... A nikakav caj ne smijes davati? Za iskasljavanje?

• sretna
    12. Veljača 2018. 10:51

barbs

Kod nas kisa… i hladno jeeeee.. navodno da i sutra kisa. Nadam se da su ipak pogrijesili.
    Sretna, uuuu, sreeeeetnooo….
    Diego spava 😎 Sad ce mama sa kavu popije 😎😎😎

P.je spavao, ja peglala. Probudio se, usisala nosic i sad bi trebala nastavit peglat, a kava me zoveeee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI