Ne znam vise sto sam htjela pisati😂 umirna sam ko pas danas...odoh spat. Sutra moramo posloziti stolove u domu i pripremiti sve za subotu ps na ispovijed i misu i tako.
Dora vec 2 dana ima frku s kakanjem pa je dosta vendrava. Nadam se da ce proci do subote!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Romi,budi sretna.. 😊😊 kakoo bi ja voljela da moja kaka svaki dan.. 😕
Hendgehog-daaa.. bitno je da se ona posteno 'istrpala' iii cijeli stan usmrdila 😂😂
Barbs-hvala za kompot.. ako bude potrebno,budem probala joj skuhat bez secera.. (to mi je danas dragi govorio,alii eto ja se nisam osigurila)..
Giovi-E je slatkica mala..
Maslacak-Bravooo za zubic.. 😍😍😍 brzo ce i drugi sigurno.. jer i mojoj A su za dan oba izvirila.. ja nisam osjetila nego sam vidjel,dok se smijala,kao dvije crtice na vilici.. nasa 2 mala zubica 😍😍
Mamasita dobro si mi napisala! Za ljepotu se treba trpit😂😊😊😂 a i bit ce 2 stupnja tak da nje strasno!😂
Sanjchi ak se sjetim sutra okacim sliku boje al standardna je boja meda😂 samo izrast farbam svakih 2 mjeseca kod frendice u salonu. Najjeftinija je 130 kn farnanje izrasta. Romi kuzim za pare za frizera jer su neki nenormalni s ciframa.
Hedge i srnac svi ti za plijesan smrde po kloru i ne treba se trljati vec samo od sebe nestane. Jupol je bijeli al mozes dodati boju kao i u obican.
Pa da Klea,bas sam jucer pitala,kaze na moju duzinu nekih 320 kn,to mi je za sad malo previse,barem dok mi ne izade kredit u 6 mj.,mozda se onda pocastim
Maslacak bravo za zubic
Giovi preslatka je ta tvoja E.,i bas mi se svida ime
Bas sam sad slusala kako je u Ri. rodeno 50%vise beba nego prosle godine u ovo doba,zbog prvenstva osvojenog hnk Ri.,kao tocno 9mj. od tad
Barbs- ja se trudim moja da popije oko 50 ml vode.. jer kad sam bila u bolnici s njom.. popila je 20ml,pa sam pitala,da to nije mozda previse.. pitala me koliko je beba stara,rekla sam 4 mjeseca,onda je rekla da slobodno moze i vise.. i sad kad pogledam,vec je 5 mjeseci + jede kasice,mislim da joj je to dovoljno.. samo sto do sada malo kad da uspije to popiti.. ali danas,za neko cudo je popila 👏
Sretna-zbog vas i 'hvalisanja' Kemala sam se zarazila serijom.. samo sto su svaku noc po 2 ep pa osta A uvijek budna do 22h 😂😂
Barbs ja dojim i ne dajem vodu uopce...ali ni ne trebam dok ne pocnem sa kasicama zar ne?
Romi,hahahha dobro su oni to povezali ali sumnjam da je to...mislim da se jednostavno ljudima pocelo doslovno j...za sve...i eto djece...😂😂
Uvijek imam nesto na umu za napisati ali dok dodjem do kraja zaboravim...😣
Barbs-ja se trudim moja da popije oko 50 ml vode.. jer kad sam bila u bolnici s njom.. popila je 20ml,pa sam pitala,da to nije mozda previse.. pitala me koliko je beba stara,rekla sam 4 mjeseca,onda je rekla da slobodno moze i vise.. i sad kad pogledam,vec je 5 mjeseci + jede kasice,mislim da joj je to dovoljno.. samo sto do sada malo kad da uspije to popiti.. ali danas,za neko cudo je popila 👏
Sretna-zbog vas i 'hvalisanja' Kemala sam se zarazila serijom.. samo sto su svaku noc po 2 ep pa osta A uvijek budna do 22h 😂😂
😂😂😍 blago tebi! Ja ne hvatam pop tv pa ne mogu gledat 😣 al kad ga se zazelim, odem na youtube pogledat neki nastavak par min samo da oci napasem 😍😍
Barbi i Giovi curke su preslatke! 😍😍
E Mamasita jesi se ti s nama dopisivala od pocetka? Ja te se ne sjecam s trudnickih tema, ili?? 🤔
Romi i Srnac jel se vas dvije poznajete privatno? Vec vas dugo to zelim pitati jer ste obje naknadno dosle u nasu grupu i jedna je rekla da je nagovorila drugu pa me bas zanima 😂
Dena hoce li auto biti ok za povratak i put? Zao mi je zbog kvara 😕Kiki ne poznamo se privatno,nego smo vas pratile cijelu teudnocu,al se nismo javljale i onda kad sam se ja javila, odlucila se i Srnac javittako da sve znamo sta se desavalo,samo eto trebalo mi je malo duze da se javim,muz me nagovorio da ga vise ne pilam sta pricaju mme sa klokanice
al kako je rekla Dena tek sad se uvalio
Hehe tako je..s tim da mene muz nije "nagovarao" nego me stalno prcao da sam stalkerica. Isto sam ga naravno pilala i sve prepricavala pa kad god bi nesto pricala bi rekla "ove moje kloke" bla bla pa bi mi stalno govorio ali to nisu tvoje kloke ti si samo voajerica
Barbs ne dajem vodu uopce. Moja mama se jos uvijek sablaznjava
Vcrs je mm dosao prijatelj i ovo moje prase od psa se inace boji ljudi i ko budala laje na ljude..to mi je jedini problem kojeg sa njom imam i kojeg ne mogu rijesit. Inace ne laje. I Toma se vec vise puta uplasio i poceo plakat kad bi lajala. Ali ovo vcrs je bilo koma. Nikad u ovih 5mj nisam cula takvo vristanje. Srce mi je puklo
Nikako da se navikne na njen lavez jer inace ne laje a nama najcesce ljudi dolaze vikendom kad pesicu damo mojima ili ako dođu ljudi sa djecom ju zatvorim na kat. Tako da ju rijetko cuje. Uopce ne znam dal bi provocirala lavez da se on navikne ili ne. Mene je uzasno strah dal on moze imati kakve posljedice kad se tako trzne i uplasi tipa ono izmisljam odumre mu 2000 neurona u mozgu..mm mi kaze da sam luda ali me brine
Giovi srecom pa ti je uspila spasit zub... Mene bas strah zubara, boli me prije nego odem kod njega 😂 nemam nekih problema sa zubima srecom, nego mi je opet pukla jedinica koju sam razbila ima 10god u moru kad smo se nas par medjusobno potapali pa sam naletila na necije kolino.... Nije nista strasno i ne vidi se toliko, zubar mi moze tek u cetvrtak to popravit 😩
Barbs ja isto dojim i moja se jos vode nije okusila... Mislila sam da joj ne treba dok samo doji... Ne znam kakva je sema kad se ukombinira dohrana s dojenjem
Jutro, ja ne mogu višeeeee. L ide spavat oko 9 jer je ono umorna, i super spava do nekih 4 (s jednim buđenjem...) i od 4, vidiš da joj se spava, pocica, preselim ju i probudi se za 20 min. Vidiš da joooj se spava. Ali ne, opet cica i opet u krug. Ona inače ima refluks, moram ju uvijek odmah odmah podignuti poslije dojenja jer joj inače sve izleti, ali nikad s tim nismo imali problema tijekom noći. Mislim da to nije ni sad problem. Što je ono regresija sna? Guglam sad malo....Čak razmišljam da joj u 4 napravim dohranu od 60 ml...da ju zasiti više pa da može bolje zaspat...ali strah me da ju ne razbudim kad ju dižem jer ona bocu pije dosta uspravno, baš zbog refluksa. Sanjchi, Romi - kako vama funkcionira noćno hranjenje?
Sortiraj odgovore
Najstariji