Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    02. Ožujak 2018. 09:13

Sto se tice zubara.. do sada sam isla kod privatnika..
    Di bi me posteno oderali.. pogotovo ako se trebaju kanalici sredit.. ne gine mi 1500kn 😡
    I onda sam se prebacila u dom zdravlja kod nekog deckica ( mladji je od mene 😂)
    Super zadovoljna. Dodjem, dobijem bocku, sjedim 15 min i gotovo. 
    Taman sam prije nego smo zavrsile u bolnice krenula sa popravljanjem.. sad se moram naruciti ponovo. 
    I muza sam napokon nagovorila, tj samo sam ga narucila i dovela pred gotov cin. 😂😂😂
    Bio je vec 2x i mora jos jednom i svaki put ga sestra i dokt pitaju za mene i slapu jer su kartoni umrezeni i vide da smo bile u bolnici. 

I_me
    02. Ožujak 2018. 09:15

Giovi

Da se pohvaliimo…braticu se sinoc rodio sin-Petar…prvo im je dijete i odradili su to u 2-3h…😊😊
    Sad cekam detalje…
    A sad mali glupo pitanje ali ja se nikad nisam kuzila….sta sam ja sad njemu (Petru)? 🤔

Cestitam!!!! 😂
    Ujna ili teta? Zavisi sa koje strane je bratic..
    Bar mislim.. drugo koljeno..

Giovi
    02. Ožujak 2018. 09:15

I me drago mi jr da ste to obavile i da slapica nije ni osjetila...🤗

Giovi
    02. Ožujak 2018. 09:16

I_me

Giovi

Da se pohvaliimo…braticu se sinoc rodio sin-Petar…prvo im je dijete i odradili su to u 2-3h…😊😊
    Sad cekam detalje…
    A sad mali glupo pitanje ali ja se nikad nisam kuzila….sta sam ja sad njemu (Petru)? 🤔

Cestitam!!!! 😂

Bratic sa tatine strane...🤔

I_me
    02. Ožujak 2018. 09:24

Giovi-i meni je jedan zub sjebala privatnica 😡
    Platila ko suho zlato, a na kraju zub pukao i sad se ovaj moj zubar nada da ce ga uspjet skrpat da ne ostanem bez zuba. Je da je kutnjak al svejedno...
    Htjela sam ici reklamirat 😂😂😂 ali je preselila ordinaciju i ne znam sad gdje je. Ugl.. nije u porecu vise.
    A jos davno sam isla kod jednog poznanika zubara isto sredjivati korijen. Na dan kad mi je bio gotov zub sam digla cijelu placu jer nisam znala koliko ce mi naplatit 😂😂😂
    Uzeo mi 300kn samo i jos ocistio zube od kamenca. 
    Rekao je ( posto radim u kaficu i on je tamo inventar)
    Sram mu je naplatit domacem puno, zato postoje talijani i njemci koje dere 😂 a sa druge strane otrijeznila si mene i ekipu milijun puta i uvijek dala da ostanemo duze ( ako bi doveo micicu i bario je 😂😂)

Bela
    02. Ožujak 2018. 09:27

Jutro cure!
    I me hrabra je slapica, i bolje da ste vadile iz prsta, inace im jadnima izmasakriraju ruku ako ne nađu zilu.
    Sretna super za farbanje!
    Zubi- moram kod zubara, imam za popraviti nesto ali stalno odgađam. Nocas sam sanjala da me boli zub
    Giovi cestitke na prinovi u obitelji.

I_me
    02. Ožujak 2018. 09:28

Giovi

I_me

Giovi

Sad cekam detalje…

Cestitam!!!! 😂

Bratic sa tatine strane…🤔

Strina?! 
    Ako je to sin od tatinog brata. 
    Tatin brat ti je stric ili striko ( kako ja svog strica zovem)
    Nemam pojama 😂😂😂😂
    Sad sam se pogubila totalno..
    Mozda nam netko pametniji zna odgovorit

• sretna
    02. Ožujak 2018. 09:29

Ja isto ne volim zubare, srecom pa imam super zube. Nisam bila kod zubara 7 g i kad sam otisla niti jedan karijes nisam imala 😄 od kad sam bila zadnji put he proslo 4-5 godina...par puta mi je proslo glavom da se narucim na kontrolu, aliiii brzo odustanem 😂

• sretna
    02. Ožujak 2018. 09:30

Giovi cestitke na prinovi!
    I me bravo za hrabricu malu! 😊

Giovi
    02. Ožujak 2018. 09:30

I_me

Giovi-i meni je jedan zub sjebala privatnica 😡
    Platila ko suho zlato, a na kraju zub pukao i sad se ovaj moj zubar nada da ce ga uspjet skrpat da ne ostanem bez zuba. Je da je kutnjak al svejedno…
    Htjela sam ici reklamirat 😂😂😂 ali je preselila ordinaciju i ne znam sad gdje je. Ugl.. nije u porecu vise.
    A jos davno sam isla kod jednog poznanika zubara isto sredjivati korijen. Na dan kad mi je bio gotov zub sam digla cijelu placu jer nisam znala koliko ce mi naplatit 😂😂😂
    Uzeo mi 300kn samo i jos ocistio zube od kamenca.
    Rekao je ( posto radim u kaficu i on je tamo inventar)
    Sram mu je naplatit domacem puno, zato postoje talijani i njemci koje dere 😂 a sa druge strane otrijeznila si mene i ekipu milijun puta i uvijek dala da ostanemo duze ( ako bi doveo micicu i bario je 😂😂)

Hahhahah,vidis kako se isplati trpiti neke pijane goste (ako su pristojni)...ja sam uvijek govorila,nikad ne znas tko ti sjedi s druge strane sanka...😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.