Sto se tice zubara.. do sada sam isla kod privatnika..
Di bi me posteno oderali.. pogotovo ako se trebaju kanalici sredit.. ne gine mi 1500kn 😡
I onda sam se prebacila u dom zdravlja kod nekog deckica ( mladji je od mene 😂)
Super zadovoljna. Dodjem, dobijem bocku, sjedim 15 min i gotovo.
Taman sam prije nego smo zavrsile u bolnice krenula sa popravljanjem.. sad se moram naruciti ponovo.
I muza sam napokon nagovorila, tj samo sam ga narucila i dovela pred gotov cin. 😂😂😂
Bio je vec 2x i mora jos jednom i svaki put ga sestra i dokt pitaju za mene i slapu jer su kartoni umrezeni i vide da smo bile u bolnici.
Da se pohvaliimo…braticu se sinoc rodio sin-Petar…prvo im je dijete i odradili su to u 2-3h…😊😊
Sad cekam detalje…
A sad mali glupo pitanje ali ja se nikad nisam kuzila….sta sam ja sad njemu (Petru)? 🤔
Cestitam!!!! 😂
Ujna ili teta? Zavisi sa koje strane je bratic..
Bar mislim.. drugo koljeno..
Da se pohvaliimo…braticu se sinoc rodio sin-Petar…prvo im je dijete i odradili su to u 2-3h…😊😊
Sad cekam detalje…
A sad mali glupo pitanje ali ja se nikad nisam kuzila….sta sam ja sad njemu (Petru)? 🤔
Cestitam!!!! 😂
Bratic sa tatine strane...🤔
Giovi-i meni je jedan zub sjebala privatnica 😡
Platila ko suho zlato, a na kraju zub pukao i sad se ovaj moj zubar nada da ce ga uspjet skrpat da ne ostanem bez zuba. Je da je kutnjak al svejedno...
Htjela sam ici reklamirat 😂😂😂 ali je preselila ordinaciju i ne znam sad gdje je. Ugl.. nije u porecu vise.
A jos davno sam isla kod jednog poznanika zubara isto sredjivati korijen. Na dan kad mi je bio gotov zub sam digla cijelu placu jer nisam znala koliko ce mi naplatit 😂😂😂
Uzeo mi 300kn samo i jos ocistio zube od kamenca.
Rekao je ( posto radim u kaficu i on je tamo inventar)
Sram mu je naplatit domacem puno, zato postoje talijani i njemci koje dere 😂 a sa druge strane otrijeznila si mene i ekipu milijun puta i uvijek dala da ostanemo duze ( ako bi doveo micicu i bario je 😂😂)
Jutro cure!
I me hrabra je slapica, i bolje da ste vadile iz prsta, inace im jadnima izmasakriraju ruku ako ne nađu zilu.
Sretna super za farbanje!
Zubi- moram kod zubara, imam za popraviti nesto ali stalno odgađam. Nocas sam sanjala da me boli zub
Giovi cestitke na prinovi u obitelji.
Sad cekam detalje…
Cestitam!!!! 😂
Bratic sa tatine strane…🤔
Strina?!
Ako je to sin od tatinog brata.
Tatin brat ti je stric ili striko ( kako ja svog strica zovem)
Nemam pojama 😂😂😂😂
Sad sam se pogubila totalno..
Mozda nam netko pametniji zna odgovorit
Ja isto ne volim zubare, srecom pa imam super zube. Nisam bila kod zubara 7 g i kad sam otisla niti jedan karijes nisam imala 😄 od kad sam bila zadnji put he proslo 4-5 godina...par puta mi je proslo glavom da se narucim na kontrolu, aliiii brzo odustanem 😂
Giovi-i meni je jedan zub sjebala privatnica 😡
Platila ko suho zlato, a na kraju zub pukao i sad se ovaj moj zubar nada da ce ga uspjet skrpat da ne ostanem bez zuba. Je da je kutnjak al svejedno…
Htjela sam ici reklamirat 😂😂😂 ali je preselila ordinaciju i ne znam sad gdje je. Ugl.. nije u porecu vise.
A jos davno sam isla kod jednog poznanika zubara isto sredjivati korijen. Na dan kad mi je bio gotov zub sam digla cijelu placu jer nisam znala koliko ce mi naplatit 😂😂😂
Uzeo mi 300kn samo i jos ocistio zube od kamenca.
Rekao je ( posto radim u kaficu i on je tamo inventar)
Sram mu je naplatit domacem puno, zato postoje talijani i njemci koje dere 😂 a sa druge strane otrijeznila si mene i ekipu milijun puta i uvijek dala da ostanemo duze ( ako bi doveo micicu i bario je 😂😂)
Hahhahah,vidis kako se isplati trpiti neke pijane goste (ako su pristojni)...ja sam uvijek govorila,nikad ne znas tko ti sjedi s druge strane sanka...😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji