Maslačak - wooohooo. Bravo za zubić. Ako sam dobro shvatila, sa 7 mjeseci prvi? Jel bio nervozniji? MOja L slini li ga slini, i stalno ima prste u ustima, ali mislim da to nije do zubića nego jednostavno tak se tješi/istražuje ruke.
Giovi - ajme grozno za zube, ja imam dosta problema, plus moram vaditi 3 umnjaka, nikako da se naručim....E je fakat bombonček.
Duda/mrežica - a ne znam, malo me strah nešto što ide djetetu u usta kupovati s ebaya...bez obzira na sterilizaciju i sve, kineska plastika i te fore. Ali opet ko mi garantira da je ova iz DMa išta kvalitetnijti??? NIsam pametna, ali mi imamo još vremena do tada, ne znam hoću li to uopće koristiti....
Dzenny - vidiš ja vodu nisam nikad davala, baš bi danas mogla probati, ti ju prokuhaš? daješ kupovnu? Nama su na zaraznoj rekli za čaj, ili hippov, ili kamilica, u svakom slučaju da dajemo jer su se tada bojali da nedehidrira. Ja dajem taj hippov, ali ono, pomalo. Nikad ne znam koliko ml tekućine se preporuča. Mi imamo jedan obrok AD, ostatak dana je na cici (doslovno :) )tako da se ne brinem toliko za tekućinu. I e da, neeee, nemoj i ti pasti na Kemalaaaa.... :D :D :D
Sretna - jesi zadovolja tim balama (ili kak se već zove). Ja sam se jednom farbala, prije 2 godine skoro, za svadbu, u neku što bliže prirodnoj boji. Sad ću morat opet jer ja ne znam te sijede se samo gomilaju. Užas su. Baš bi se mogla 19.3. počastiti frizerom.
Srnac - ajme baš mi je žao zbog peseka i lajanja. :(
Klea - pa da, ako neće proljeće nama, budi ti proljeće :D :D
Maslačak - wooohooo. Bravo za zubić. Ako sam dobro shvatila, sa 7 mjeseci prvi? Jel bio nervozniji? MOja L slini li ga slini, i stalno ima prste u ustima, ali mislim da to nije do zubića nego jednostavno tak se tješi/istražuje ruke.
Giovi - ajme grozno za zube, ja imam dosta problema, plus moram vaditi 3 umnjaka, nikako da se naručim….E je fakat bombonček.
Duda/mrežica - a ne znam, malo me strah nešto što ide djetetu u usta kupovati s ebaya…bez obzira na sterilizaciju i sve, kineska plastika i te fore. Ali opet ko mi garantira da je ova iz DMa išta kvalitetnijti??? NIsam pametna, ali mi imamo još vremena do tada, ne znam hoću li to uopće koristiti….
Dzenny - vidiš ja vodu nisam nikad davala, baš bi danas mogla probati, ti ju prokuhaš? daješ kupovnu? Nama su na zaraznoj rekli za čaj, ili hippov, ili kamilica, u svakom slučaju da dajemo jer su se tada bojali da nedehidrira. Ja dajem taj hippov, ali ono, pomalo. Nikad ne znam koliko ml tekućine se preporuča. Mi imamo jedan obrok AD, ostatak dana je na cici (doslovno :) )tako da se ne brinem toliko za tekućinu. I e da, neeee, nemoj i ti pasti na Kemalaaaa…. :D :D :D
Sretna - jesi zadovolja tim balama (ili kak se već zove). Ja sam se jednom farbala, prije 2 godine skoro, za svadbu, u neku što bliže prirodnoj boji. Sad ću morat opet jer ja ne znam te sijede se samo gomilaju. Užas su. Baš bi se mogla 19.3. počastiti frizerom.
Zadovoljna sam 😄 al to ti nije za sijede jer kod balayagea se ne farba tvoj izrast, tak da ti na vrhu ne bi pokrilo sijede
Giovi - ajme grozno za zube, ja imam dosta problema, plus moram vaditi 3 umnjaka, nikako da se naručim….E je fakat bombonček.
Duda/mrežica - a ne znam, malo me strah nešto što ide djetetu u usta kupovati s ebaya…bez obzira na sterilizaciju i sve, kineska plastika i te fore. Ali opet ko mi garantira da je ova iz DMa išta kvalitetnijti??? NIsam pametna, ali mi imamo još vremena do tada, ne znam hoću li to uopće koristiti….
Dzenny - vidiš ja vodu nisam nikad davala, baš bi danas mogla probati, ti ju prokuhaš? daješ kupovnu? Nama su na zaraznoj rekli za čaj, ili hippov, ili kamilica, u svakom slučaju da dajemo jer su se tada bojali da nedehidrira. Ja dajem taj hippov, ali ono, pomalo. Nikad ne znam koliko ml tekućine se preporuča. Mi imamo jedan obrok AD, ostatak dana je na cici (doslovno :) )tako da se ne brinem toliko za tekućinu. I e da, neeee, nemoj i ti pasti na Kemalaaaa…. :D :D :D
Zadovoljna sam 😄 al to ti nije za sijede jer kod balayagea se ne farba tvoj izrast, tak da ti na vrhu ne bi pokrilo sijede
Ahaaa.... Onda ništa. 😂
Jutro! Kavica!☕☕☕☕
Giovi,misica je bomboncek? Cekaj,zbilja se zove Evelin? Kao ons iz gospodara prstenova? Prekrasno ime!
Zao mi za problem s zubima..
Moji i nisu nesto kvalitetni..i nadam se da ce djeca imat na muza zube!
Hedge-s 7 i pol prvi zubic!
Jutrooooo....😊
Hedge ja sam umnjake vadila spavajuci u bolnici jer sam imala fobiju nakon vadjenja prvog kod mesara. Pa se prije narucivanja raspitaj dobro jer ovi zdravstveni znaju biti u banani...i do sad,Hvala Bogu nisam imala problema,i nebi ni sad bilo da je kreten napravio posao kako treba. Obican karijes je trebalo samlodobro pocistiti,sto on nije.
A sto se duda tice,sad mi je palo napamet...ima od mislim aventa one suplje pa se mizda moze iprovizirati i u njih staviti voce..ili nekako u obicnu dudu staviti i probusiti rupice... ne znam koliko bi to bilo moguce ali palo mi sad napamet.
I me- evo citam po face-u ovdje kod nas na svakom koraku porazbijani auti i zatvorene ceste zbog leda. Zasad sam ih 8 nabrojala pa paziteeeee kada budete isleee.. 😉
Srnac,provociranje laveza mozda pomogne ali ne znaci da se nece uplasiti na neki drugi zvuk...moja je na hrkanje dobila skoro infarkt. Kada svekar kihne onako glasno muski,E se uplasi ali ne pocne plakati. Mislim da se jednostavno trebaju nauciti na glasne zvukove i da samo treba biti uz njih i pricati im kada znamo da slijedi nesto glasno.
Jutro curke…nasa noc je bila dobra..zasoala jr oko 21, u 22:20 se javila da je gladna, pojela je i nastavila spavat. U 2 opet jelo i jutros u 6:30..
Hhedge, ona ti meni da signal da je gladna, zakmeka malo i ja napravim flasu i dam joj. Znaci, ona lezi, spava i jede. Nit ju dizem da podrigne niti nista. Bas ako cujen da sr pokaka premotam ju ali to je rijetko. Tako da smo mi gotove za 10 min s tim nocnim jelom😀
Zubar-ja idem privatniku jer me moja zubarka isto prestravila za cijeli zivot. Ovako lijepo odem, da mi injekciju i ja nis ne osjetim😊 platim al jbg. Nije da idem svaki dan. Nisam isla par godina i sad moram ic imam par malih karijesica, na 2-3 zuba da mi to rijesi
Uh uh. Mislim da to sa bocom i ležanjem nebi kod nas funkcioniralo. L podrigne 2-3 puta, baš onako ko odrasli tijekom hranjenja na bocu. Žao mi je zbog zubiju. Ja ne otvaram usta dok ne kažu da ću dobiti injekciju. A-a. Ti ćeš meni rovati po kanalima i živcima na živo. Ma nema šanse. :)
Jutro, ja ne mogu višeeeee. L ide spavat oko 9 jer je ono umorna, i super spava do nekih 4 (s jednim buđenjem…) i od 4, vidiš da joj se spava, pocica, preselim ju i probudi se za 20 min. Vidiš da joooj se spava. Ali ne, opet cica i opet u krug. Ona inače ima refluks, moram ju uvijek odmah odmah podignuti poslije dojenja jer joj inače sve izleti, ali nikad s tim nismo imali problema tijekom noći. Mislim da to nije ni sad problem. Što je ono regresija sna? Guglam sad malo….Čak razmišljam da joj u 4 napravim dohranu od 60 ml…da ju zasiti više pa da može bolje zaspat…ali strah me da ju ne razbudim kad ju dižem jer ona bocu pije dosta uspravno, baš zbog refluksa. Sanjchi, Romi - kako vama funkcionira noćno hranjenje?
I moja to radi u zadnje vrijeme..
Zaspi u 21h. Probudi se u 4 za prvo cicanje i onda do 8-9 se budi svakih sat, max sat i pol.. pocica si malo, ja to kazem za zed i zaspi opet 😥. I onda bas cica puno oko 8-9 pa ustanemo.
Mi smo bile vadit krv. Nije ni osjetila. Blazeno vadjenje krvi iz prstica. Cak se i smijala doktoricama tamo.
Mi otkad smo krenuli sa kasicama tokom dana joj dam malo vode. Na zlicicu, 2-3 zlicice. Svakih 2-3h
Dvoumim se da joj kupim kljunasicu ili ne..
Maslacak-da stvarno se zove Evelin...😂😂 ali ne zbog gospodara nego je mama guglala sva imena na netu i trazila neko neuobicajeno a opet da nije americko. Bilo je ili Evelin ili Rea ali sto se blizio dan poroda,Rea me asocirala na ime psa pa je ostala Evelin...😂
Inace osim umnjaka i ovog nemam problema sa zubima,da pokucam u drvo,odlicni su...nisam bila ima 3-4 godine kod zubara do sad i bio je samo taj jedan za popraviti. U stvari jedini problemi koje sam imala su zbog ne strucnog osoblja a sto je najbolje taj koji je zaj...je isto privatnik....ali dobro,prosli je i to...😁
Da se pohvaliimo...braticu se sinoc rodio sin-Petar...prvo im je dijete i odradili su to u 2-3h...😊😊
Sad cekam detalje...
A sad mali glupo pitanje ali ja se nikad nisam kuzila....sta sam ja sad njemu (Petru)? 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji