Mamisita super sto ti hoce bocu, moja nece, seta ju po ustima i samo se smoci. Isto ju drzi ko velika ali ne sluzi joj za piti
Dam joj iz case plasticne nakon obroka i malo u toku da ispere usta. Ali popije malo.
Sanjchiiii Lucka je prekrasna curica😍
Barbi P je genijalna. Jedva cekam takve face.
Dena zao mi je zbog auta..ali bolje sad nego da vas je "ostavio" negdje na putu.
I ja sam kod frizera, prvi put u zivotu se idem farbat 😄 balayage
Prvi put!!?? Bravo, ti si bas ocuvala kosu. Ja se blajham vec 16 godina..sirota moja kosa. Ali zato idem dobrom frizeru koji mi jako pazi na kosu. Narucena 16.3 i isto jedva cekam..vec sam strasilo. A da ne pricam da imam 3 dlake na glavi. Kosa mi ispada za plakat. Sad kak mi se Toma uvaljao na jastuk sad pletem pletenice prije spavanja (iako sam i do sad spavala sa zavezanom zbog ispadanja) ali opet sve puno dlaka
Da, da, evo u 30 godina prvi put 😄 nemam sijede i kosa mi je prirodno u pramenovima pa nisam htjela, al sad me puklo za promjenom i po preporuci frizera radim balayage jer njega ne treba obnovljat pa ga mogu ili samo "izrezat" sisanjem kako kosa raste i vise ga ne radit ili ako.cu opet htjet, napravit ga. Uvijek sam odbijala.farbanje jer mi se nije dalo zezat sa izrastom, a toga u balayageu nema
Barbi ja mislim da ti nije fasada promocila vec ti je to od kondenzacije…vani hladno a u utra toplo i jos vlazno pogodno za gljive jer ti je namjestaj bio skroz uz zid.
Imas sprej muffa killer u pevecu, bauhausu …naspricas i nestane, i prek fejsa vis muffa je super. Nakon toga moras dobro posusiti i pokreciti bojom koja u sebi ima fungicid…npr. Jupol Citro. Meni taj jupol drzi 2 god i super je. Meni se zna pojavit al cim bude tockica ja sprejam da be ide dalje a pojavljuje mi se na kutu sa sjevernim zidom isto od kondenzacije jer ni bemam fasadu i u toj sobi mi nije nista blizu tog zida da se susi
Ej klea, možda blesavo pitanje...kad pišpricam, onda postružem? Jel da? Ma mi imamo malo u ćošku...sve kao čekat ću ljeto...ali ako mogu već sad...
Barbi ja mislim da ti nije fasada promocila vec ti je to od kondenzacije…vani hladno a u utra toplo i jos vlazno pogodno za gljive jer ti je namjestaj bio skroz uz zid.
Imas sprej muffa killer u pevecu, bauhausu …naspricas i nestane, i prek fejsa vis muffa je super. Nakon toga moras dobro posusiti i pokreciti bojom koja u sebi ima fungicid…npr. Jupol Citro. Meni taj jupol drzi 2 god i super je. Meni se zna pojavit al cim bude tockica ja sprejam da be ide dalje a pojavljuje mi se na kutu sa sjevernim zidom isto od kondenzacije jer ni bemam fasadu i u toj sobi mi nije nista blizu tog zida da se susi
Ej klea, možda blesavo pitanje…kad pišpricam, onda postružem? Jel da? Ma mi imamo malo u ćošku…sve kao čekat ću ljeto…ali ako mogu već sad…
Kad pospricas tockice bi trebale nestati.
Da vas pitam, s obzirom da dojim ne znam smijem li kod zubara primit onu inekciju? Moram otic popravit zub a ja bez inekcije ne mogu nista, uzasno se bojin zubara i najradje bi da ima neka inekcija za otic u zubara 🤣🤣 los zubar u djetinjstvu mi je utira strah u kosti za cili zivot 😩
Da vas pitam, s obzirom da dojim ne znam smijem li kod zubara primit onu inekciju? Moram otic popravit zub a ja bez inekcije ne mogu nista, uzasno se bojin zubara i najradje bi da ima neka inekcija za otic u zubara 🤣🤣 los zubar u djetinjstvu mi je utira strah u kosti za cili zivot 😩
Pojma nemam...valjda ce koja od cura znat
Evo cure,kasica je odradila svoje.. A se dobro 'istrpala' i sad zaspala.. 😊 hvala vam jos jednom..
Barbs,a kompot od suhi sljiva njima malima se smije dati ?? Jel stavljas secer ili samo sljive skuhas ?? Joooj,za dudu za voce.. stvarno se ne sjecam kako se kaze na engleskom,dragi je to narucivao.. ako sluuucajno naletim,napisem ti.. sorry.. ja A prije kasica nisam nista davala,cak ni preko dude.. tak da sam.joj pocela ovaj tjedan.. aa sta bananu smije od 5 mjeseca.. u mojoj tabeli pise da ide od 6-og,a neki kazu cak i od 9-og.. iako ja A je jooos necu davat,jer ionak je muci stolica..
Mamsita-cure su tu pisale,a i citala sam da kamilica nije dobra za bebe zbog crijeva.. mislim da je o tome pisala treca_sreca.. pa onda gledam ako mogu da joj kako pomognem bez nje..
Sortiraj odgovore
Najstariji