Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    02. Ožujak 2018. 09:34

Dobro jutro!
    V spava drugu turu. Sutra idemo kod moje mame, jedva cekam da malo promjenimo okolinu. Kazu od iduceg tjedna proljece i zatopljenje 😊 
    Ja jos nisam nasla sto cu obuci za krstenje! A i malom moram jos naci cipelice i neku vesticu i jaknicu. Ovo je kompletic 😊

Danas je drugi dan rizolina. Nije bilo nikakve reakcije. Mogu mu onda danas dati da jede koliko zeli? 
    I jel smije beba piti Janu koja nije prokuhana?

Kiki156
    02. Ožujak 2018. 09:45

I me super za pikanje, hrabrica mala ❤️
    Giovi, cestitam na prinovi. Ne znam kako se zove to s braticima 🤔 mislim da je teta, ujo, strina i to jedino kad je prvo koljeno, mamina i tatina braca i sestre. 

dzenny
    02. Ožujak 2018. 10:02

Ni A nije pila vodu,prije nego smo otisle u bolnicu.. nije bilo potrebe,jer je samo dojila.. aa onda mi je tamo rekla doktorica,da joj podjem davat i vode zbog kaslja i slajma.. 
    Hendgehog,daa.. obavezno prokuhanu vodu.. aa eto ja nekad znam kupiti onu 'djeciju' mislim u onim malim flasicama.. caja ne dajemo nikakvog,jer voljela bi je nauciti najvise na vodu.. zato ni sokice ne dajem,jer se bojim da onda nikako nebi htjela vode,vec samo sokove..
    Zubar-znaci prije 5 god mn je slabo dolazilo na pomen zubara 😂 ja i dragi kad smo osli kod zubara,ja mislila pobjeci iz ordinacije 😂😂 kad sam sjela na stolicu,dragi me morao drzati za ruku.. 🙈🙈 i od tad mi svejedno kad idem njemu.. fakat,sad sa zadovoljstvom idem kod njega (tip je znaci kao glumac,i zgodan i lijep i mlad 😂)

• Romi
    02. Ožujak 2018. 10:02

Hedgehog

Jutro, ja ne mogu višeeeee. L ide spavat oko 9 jer je ono umorna, i super spava do nekih 4 (s jednim buđenjem…) i od 4, vidiš da joj se spava, pocica, preselim ju i probudi se za 20 min. Vidiš da joooj se spava. Ali ne, opet cica i opet u krug. Ona inače ima refluks, moram ju uvijek odmah odmah podignuti poslije dojenja jer joj inače sve izleti, ali nikad s tim nismo imali problema tijekom noći. Mislim da to nije ni sad problem. Što je ono regresija sna? Guglam sad malo….Čak razmišljam da joj u 4 napravim dohranu od 60 ml…da ju zasiti više pa da može bolje zaspat…ali strah me da ju ne razbudim kad ju dižem jer ona bocu pije dosta uspravno, baš zbog refluksa. Sanjchi, Romi - kako vama funkcionira noćno hranjenje?

Dobro jutro mame 
    Hedge moja se ne budi po noći za jest,npr. sinoć je pojela bocu u pola 10,zaspala u 10 i spavala jutros do 6 bez jela,u 6 se probudila ja sam ju uzela ponovo uspavala i spavala je još do 8,i jela je tek u pola 9 jutros.Ima takav ritam,ako je baš gladna i ne zaspi npr. to kad se probudi oko 6 ili pola7,onda joj napravim bocu i obično opet zaspi barem još sat vremena.

• Dena1009
    02. Ožujak 2018. 10:06

Jutro drage moje!
    Ja sam jucer zaspala prije V, mm ga hranil i stavil na spavanje i onda je samo mene pokril.😅
    Spaval je do 5, onda sam ga premotala, usisala nosic (opet smrca) i dala flasu, malo se poigral i natrag smo zaspaali. Poslje sam ga prebacila k nama, probudil se poslje 7 i skoro sat vremena je sjedil/lezal, igral se i prical sa medicom.
    Inace, V se sve vise postavlja na noge, kad ga hocu posjesti, upre se u noge da ga jedva posjednem. I jako prica sa igrackama.
    Hedg bas to, 99% brendova se radi po Kini pa je po tome tesko gledati. Nasa je kupljena u Mülleru, al ko zna odakle je.
    Balayage je super al ne za sijedi izrast, ja ga imam vec dugo jer ako ne dolazimo cesto mofu bez problema po par mjwseci biti tako.
    Ostalo sam zaboravila sto sam htijela komentirati jer pisem ovo vec 2 sata😥

url=https://lilypie.com]

• Romi
    02. Ožujak 2018. 10:09

Kiki jako je lijepo odijelce 
    Giovi i kod mene se isto samo prvo koljeno računa,znači djeci od mojih bratića i sestrični nisam ništa,samo rođakinja.
    Dzenny zgodan zubar rješenje za strah,mislim da se nebi ni Sretna bojala kad bi Kemal bio zubar,barem bi svaki drugi dan bi bila kod njega ili barem tjedno jednom 
    Sorry Sretna al nebi bila jedina,bilo bi nas više

dzenny
    02. Ožujak 2018. 10:11

Giovi-cestitke sta god da mu dodjes.. 😊😊
    I_me-bravooo za Emu..
    Ejj sto se tice spavanja,mislim da je kod nas bila u pitanju regresija.. jeerr stvarno lose mi je spavala mozda mjesec dana i evo 3 noci se vratila na staro.. znai budi se oko 3-4h i oko 7h.. 😎

• Romi
    02. Ožujak 2018. 10:14

Hedge i ja dajem prokuhanu vodu,i isto se bojim kupovine preko interneta tih stvari šta oni stavljaju u usta,al isto kao šta kažeš neznači ni da je bolje iz Dm ili Mullera,al nekako kao da mi je lakše jer mislim kako su oni ipak Njijemci opsjednuti kontrolom,pa barem je nešto provjereno i mislim da si nebi dopustili prodavat nešto ne provjereno,koliko toliko,iako ne,mogu ni oni sve znat.

dzenny
    02. Ožujak 2018. 10:18

Romi bas me nasmija.. vidjela bi onda,dosle bi mi do te granice,da bi same sb razbijale zube,samo da idemo kod Kemala.. kako vise gledam seriju,vece su sanse da  postanem Sretna br 2 sto se Kemala tice .. tipu ne mozes naci apsulutno nista da je manje lijepo.. savrsen je..

Giovi
    02. Ožujak 2018. 10:31

Da od strica sin je dobio sina...hahhahaha...ja sam mu...ja...😂😂 teta koja ce ga maltretirati kao i svoju...🤣
     Da je Kemal zubar mislim da bi vecina svaki tjedan bila kod njega...
    ono:doktore boli me zub. 
    Pa bili ste tu prosli tjedan zbog istog zuba. 
    Ma boli me kad vam kazem. Mislim da ce me i slj tjedan boljeti. Znate ono,hormoni,osjetljivi desni i to 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.