Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Ožujak 2018. 15:59

Hedge, ovaj odvlaživač! 

barbs
    01. Ožujak 2018. 16:01

Jedva čekam ponedjeljak i trening... Nisam bila eto od prošle srijede i već mi nedostaje i osjećam se grozno. NAPOKON me prošla ta prehlada... i još najavljuju ružno ovih dana... Kišu. Jedino lijepo vrijeme je nedjelja. Ajme. Spalit ću doma. Jučer smo na kratko izašli i to je bilo to 

barbs
    01. Ožujak 2018. 16:02

kleaiva

Ja sam na farbanju!😊😊 uzivam i samo kaj ne zaspem😂 u sub imamo krstitke oa da bar na nesto licim na fotkama. I ivaj snijeg me zafrknuo jer sam kupila tamno plavu haljinu s ljubicastim i rozim cvjetovima a sad mogu u necemu pletenomkomotno ici😂😂

Ajjjjj, lijepoooo! Uživaaaaaajjjj! 

• sretna
    01. Ožujak 2018. 16:03

I ja sam kod frizera, prvi put u zivotu se idem farbat 😄 balayage

barbs
    01. Ožujak 2018. 16:08

Voda - ja dajem žličicu, dvije dnevno... ne znam da li trebam više puta? 
    I mene zanima za kljunašicu  Diegu ju je dobio od sestrične...
    Mamisita, super vijesti...  i super za rižolino... 

• sretna
    01. Ožujak 2018. 16:10

Kljunasice imate od tommee tippee od 4 mj, nukove od 6 i dalje ne znam 😄
    Ja sam s L imala i TT i nuk, dobre su mi obje. A pocela sam mu jr davat sa 4 mj. Sad moram i P kupit

• sretna
    01. Ožujak 2018. 16:20

Mamasita, super za vjezbe i rizolino!

• Srnac
    01. Ožujak 2018. 16:27

Joj i mi se sa tom glupom kondenzacijskom vlagom drkamo. 
    Klea taj jupol je bijela boja ili neki bezbojan premaz? Jer je meni zahvacen zid u boji u spavacoj sobi. Taj muffa sprej ima li miris po kloru? Mm cim malo vidi da izbija sprica sa cloxom ali nakon toga se moramo preseliti sa spavanjem par dana u drugu sobu. Inace mi imamo dobru stiropor fasadu i sad na ljeto smo promijenili dio krovista i sve podaskali radi izolacije ali ta pvc stolarija koliko je dobra toliko ne dise i uvijek ti se vlaga stvara. I puno je bolje od kad luftamo cesce ali krace. Znali smo cijeli dan imati u sobi otvoren prozor ali bi bilo jos gore jer se ohlade zidovi.

• Srnac
    01. Ožujak 2018. 16:33

sretna

I ja sam kod frizera, prvi put u zivotu se idem farbat 😄 balayage

Prvi put!!?? Bravo, ti si bas ocuvala kosu. Ja se blajham vec 16 godina..sirota moja kosa. Ali zato idem dobrom frizeru koji mi jako pazi na kosu. Narucena 16.3 i isto jedva cekam..vec sam strasilo. A da ne pricam da imam 3 dlake na glavi. Kosa mi ispada za plakat. Sad kak mi se Toma uvaljao na jastuk sad pletem pletenice prije spavanja (iako sam i do sad spavala sa zavezanom zbog ispadanja) ali opet sve puno dlaka

luce <3
    01. Ožujak 2018. 16:35

Maslacak preslatki su ti mali pacici, a slika je vrh 😍
    Sanjchi sretnih 4mj lipoj L 💖
    Barbi u bas je zeznuto to kad vlaga udje u zid... Nadam se da vam nece bit veliki trosak... Ja kad sam na faksu bila imala sam problema u stanu s vlagom, a nisam bas imala novaca za neke skupe odvlazivace pa sam kupila ova dva na cili stan i bilo mi je super https://goo.gl/images/sB2eUV Petra je komedija, koju je facu slozila 😂
    Dena zao mi je zbog auto, butno da nikome nije nista...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.