Luce-za zubara stvarno ne znam.. najbolje je pozovi svog zubara i on ti bude rekao.. 😊
Kljunasice imate od tommee tippee od 4 mj, nukove od 6 i dalje ne znam 😄
Ja sam s L imala i TT i nuk, dobre su mi obje. A pocela sam mu jr davat sa 4 mj. Sad moram i P kupit
Sretna uzivaj kod frizera,i ja sam gledala od TT,i cine mi se bas lagane ,puno laganije od ovih drugih,i ja moram otic kupit
Klea uzivaj i ti kod frizera,ja sam jucer 2 sata bila,sisala sam se a sad se moram i pofarbat,za sad to radim sama jer nemam para toliko za frizera svaki mjesec i pol kad se pojavi izrast
makar se farbam u svoju prirodnu boju,kestenjasto smedu,al imam puno sijedih i onda to moram barem svakih mjesec i pol,najvise 2 izdrzim bez farbanja
Mamisita bravo za vjezbice i rizolino,moja nece nikako vodu,samo ju pljucka van,al zato sok od jabuke pije bez problema
Dzenny super za kakanje,moja L. je prije imala problema sa kakanjem,al sad od kad joj dajem kasice,kaka po nekoliko puta dnevno....kod nje je sve obrnuto
Maslacak zab. sam komentirat,super su ti pacici na snijegu,bas uzivaju,evo i kod mene konacno pada snijeg cijeli dsn i sve se bijeli,bas gustam u pogledu
Evo cure,kasica je odradila svoje.. A se dobro 'istrpala' i sad zaspala.. 😊 hvala vam jos jednom..
Barbs,a kompot od suhi sljiva njima malima se smije dati ?? Jel stavljas secer ili samo sljive skuhas ?? Joooj,za dudu za voce.. stvarno se ne sjecam kako se kaze na engleskom,dragi je to narucivao.. ako sluuucajno naletim,napisem ti.. sorry.. ja A prije kasica nisam nista davala,cak ni preko dude.. tak da sam.joj pocela ovaj tjedan.. aa sta bananu smije od 5 mjeseca.. u mojoj tabeli pise da ide od 6-og,a neki kazu cak i od 9-og.. iako ja A je jooos necu davat,jer ionak je muci stolica..
Mamsita-cure su tu pisale,a i citala sam da kamilica nije dobra za bebe zbog crijeva.. mislim da je o tome pisala treca_sreca.. pa onda gledam ako mogu da joj kako pomognem bez nje..
Ej, dzenny. Mislim da se to odnosi na ušećerenu kamilicu. Da ispire zaštitni sloj u crijevima. Prvih 6.mjeseci se ne preporuča ništa osim majčinog mlijeka. Ni čajevi ni voda. Zbog crijeva. Ali ako si uvela kašice ne vidim problem s čajem. Tak i tak poželjno je uz kašice davati tekućinu. Imaš hippov čaj. Od komorače, on je "navodno" i za probavu.
Hendgehog,sad ne znam da li je samo za slatku kamilicu ili opcenito za kamilici.. ali njoj itak smo slatka pomaze.. aa caj od komoraca sam joj vec davala ali nista.. tak da evo za sad djeluje kasica.. aa vodu joj pomalo i dajem.. jer tako su nam.rekli i u bolnici.. aa posebno je voda dobra ako dijete kaslje.. jer razrijedi sluz i lakse iskaslju..
Hello! Evo i nas s novim vijestima!
IMAMO ZUB!
Totalno sam u soku..iznenadio nas🤣
Evo odveli tetu na autobusni..gotov godisnji...i vec splanirali da mi zab3 tjedna picimo kod nje!
Bebuska,cure su premedene!
Sanjchi,Luce je ko manekenka_sretna 4 mj!
Mislim da Petra ima onu slatku facu za kasicu!
Vi kod frizera..nadam se da ste uzivale!
Vlaga? I nas zeza..sad je muz nesto novo isprobao..zasad je ok..al vidjet cemo.
Hendgehog,sad ne znam da li je samo za slatku kamilicu ili opcenito za kamilici.. ali njoj itak smo slatka pomaze.. aa caj od komoraca sam joj vec davala ali nista.. tak da evo za sad djeluje kasica.. aa vodu joj pomalo i dajem.. jer tako su nam.rekli i u bolnici.. aa posebno je voda dobra ako dijete kaslje.. jer razrijedi sluz i lakse iskaslju..
Bitno da je kakala! 😂
Dzenny - bravo za kakanje!!! 😄
Tko je pitao za zubara??
Smije se inekcija. Ja bila nedavno i dobila bocku za zub 😊
Cure koje se sisate svaka cast.. i ja bi mohla opet otic i sisat se i ofarbat napokon.. samo sto se ja neckam da se vtatim na kratko pa odgadjam stalno
Hello! Evo i nas s novim vijestima!
IMAMO ZUB!
Totalno sam u soku..iznenadio nas🤣
Evo odveli tetu na autobusni..gotov godisnji…i vec splanirali da mi zab3 tjedna picimo kod nje!
Bebuska,cure su premedene!
Sanjchi,Luce je ko manekenka_sretna 4 mj!
Mislim da Petra ima onu slatku facu za kasicu!
Vi kod frizera..nadam se da ste uzivale!
Vlaga? I nas zeza..sad je muz nesto novo isprobao..zasad je ok..al vidjet cemo.
Juhu hu hu huuùuuui bravo za zub! 😆😊
Sortiraj odgovore
Najstariji