Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    01. Ožujak 2018. 14:01

dzenny

Hvala vam,cure.. eto ja se toga nisam sjetila.. sad sam dragog poslala po kasice.. nadam se da ce je otvoriti.. probavala sam joj skupiti noge,aliii nista.. tak da se nadam da ce kasice pomoci.. jer kamilica mi je zaaadnja opcija..

Nadam se da ce pomoc 😉 L se uvijek nakon sljive otvorio

kleaiva
    01. Ožujak 2018. 14:36

Barbi ja mislim da ti nije fasada promocila vec ti je to od kondenzacije...vani hladno a u utra toplo i jos vlazno pogodno za gljive jer ti je namjestaj bio skroz uz zid.
    Imas sprej muffa killer u pevecu, bauhausu ...naspricas i nestane, i prek fejsa vis muffa je super. Nakon toga moras dobro posusiti i pokreciti bojom koja u sebi ima fungicid...npr. Jupol Citro. Meni taj jupol drzi 2 god i super je. Meni se zna pojavit al cim bude tockica ja sprejam da be ide dalje a pojavljuje mi se na kutu sa sjevernim zidom isto od kondenzacije jer ni bemam fasadu i u toj sobi mi nije nista blizu tog zida da se susi

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    01. Ožujak 2018. 14:37

I obavezno luftat propuh 4-5 puta na 2 min napravit bez obzira na temp vani. Prije se zgrije novi suhi zrak vec taj vlazni iz prostorije.

kleaiva
    01. Ožujak 2018. 14:39

Ja sam na farbanju!😊😊 uzivam i samo kaj ne zaspem😂 u sub imamo krstitke oa da bar na nesto licim na fotkama. I ivaj snijeg me zafrknuo jer sam kupila tamno plavu haljinu s ljubicastim i rozim cvjetovima a sad mogu u necemu pletenomkomotno ici😂😂

Bela
    01. Ožujak 2018. 14:40

Barbi koja faca.hahaha 
    Ja sam umirala od smijeha na te face, moja se sva tresla, ko da ju trnci prolaze. A ja ju slikala i smijala se
    Dena ne znam za narancastu tikvicu da ima.
    Mi smo zelenu papali, samo skuhala i smikslala. Mrkva joj nije bas isla, mozda zato jer sam gnjecila vilicom, bili su komadici. 
    Dzenny i mi imamo problema sad, po 4 dana prođe, puno je to i vidim da se vec 3.dan muci.
    Mozda bi joj trebala dati vise vode, ne znam. Ja joj dam samo nakon kasice da ispere usta. 
    Kako vi ostale dajete vodu?

• Barbi13
    01. Ožujak 2018. 14:45

kleaiva

Barbi ja mislim da ti nije fasada promocila vec ti je to od kondenzacije…vani hladno a u utra toplo i jos vlazno pogodno za gljive jer ti je namjestaj bio skroz uz zid.
    Imas sprej muffa killer u pevecu, bauhausu …naspricas i nestane, i prek fejsa vis muffa je super. Nakon toga moras dobro posusiti i pokreciti bojom koja u sebi ima fungicid…npr. Jupol Citro. Meni taj jupol drzi 2 god i super je. Meni se zna pojavit al cim bude tockica ja sprejam da be ide dalje a pojavljuje mi se na kutu sa sjevernim zidom isto od kondenzacije jer ni bemam fasadu i u toj sobi mi nije nista blizu tog zida da se susi

Hvala klea😘zracim stalno a ta strana zida je uvijek na udaru kise zvala sam covjeka koji nam je farbao danas ce doci nadam se da ce stat snjeg...uzivaj na pramenovima💇

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

dzenny
    01. Ožujak 2018. 15:16

Evo dragi je nasao kasicu,mix kruske i sljive.. dali smo joj malo,nije joj bas islo.. bilo je tu oni njihovi faca 😂😂 sad cemo vidjet hoce li joj pomoci..
    Bela,jao voda joj je bolna tacka.. stvarno se isto trudim da joj dam vode i cesto joj nudim.. ali za sada nije je ljubitelj.. vise je pljune vani nego unutra..

barbs
    01. Ožujak 2018. 15:52

Barbi, slažem se s Kleom.. .To je do kondenzacije. Imali smo i mi velike probleme i još nam se povremeno negdje stvori... palimo taj sakupljač vlage i to nas spašava... i to nas je i spasilo! Odlična investicija. Jest da dođe 1600kn, ali vrijedi svake lipe! Ako ti budeš i ofarbala... i s onim za vlagu pošpricala, mogu ti samo reći da će se kad tad opet vratiti... tako je i nama bilo. grozno...  ieto, blaženi sakupljač!
    I me, žao mi je radi klime! Ja sam potpuno zaboravila na Lidlovu robicu... a i da sam se sjetila 1. nisam imala auto. 2. snijeg je napadao XD XD XD
    Sanjchi, sretnih 4!!  Baš je slatka!
    Barbi, preslatka je i tvoja P!  Presmiješni su mi kad rade te face 
    Bela, super za papice i tko voli povrće?!  Ja sam ga zavoljela tek pred koju godinu hahahahaha
    Dena, jako mi je žao radi auta!  Vjerujem ti da si se nasekirala...
    Dzenny, kako se zove to na engleskom!? 
    Je l' bolje kupiti tu zvečkicu s gumom ili mrežom?
    Moji dečki spavaju, a mama sufraaaa 
    Evo, na 1708. stranici sam. 
    Dns je Diego jeo krušku i jabuku. Sutra bananu 

barbs
    01. Ožujak 2018. 15:53

I_me

😂😂😂😂😂

Odlična slika ahahaha
    Sličnu poruku sam poslala mužu jučer ahahahhaa

barbs
    01. Ožujak 2018. 15:58

dzenny

Ja ne znam sta da radim,sto se tice kakanja.. ona evo od nedjelje nije kakala,a pedica kaze daje normalno 5 dana sad da ne kaka.. dok je samo cikila,bila je i po 7 dana,ali uopsta nije imala znakova da se muci.. izbjegavam da joj dam kamilicu,a vise ne znam kako da joj pomognem.. iako,ona ne pokaziva znakove da je muci stomak.. samo mn to nije normalno..

Kompot od šljiva? ahbahaha sad vidim da su ti curke napisale isto  to je meni frendica rekla... a i sestrična... ako dođe do zatvora 
    Ja inače dajem samo ujutro. Na početku sam davala i navečer (2 dana), ali sada samo ujutro... mislim da ću ovih dana dati i navečer  Onu kašicu za laku noć  Treba se iskoristiti 
    Sretna, braaaaavo za P! 
    Dena i Dzenny, kad ste počele stavljati djeci u onu dudu voće? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.