Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    01. Ožujak 2018. 12:53
    Hahahaha jabucicu sam joj dala
    Hahahaha jabucicu sam joj dala

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Dena1009
    01. Ožujak 2018. 13:18

Barbi hahahaaa, sok i nevjerica😅😅
    Bela i mi smo danas tikvicu tamanili. Kakvu ste vi? Ja sam doma kuhala onu narancastu.  Papal je skoro sve i onda je dobil jos malo marelice za "desert".😉
    Dzeny ja dajem nekad i dva puta. Znaci, za veceru, ako nam bjezi sat dva za flasu prije spavanja, dam mu malo kasice ali neki isprobani okus, obicno jabuku, to ga drzi onda taj sat-dva do flase.
    Sanjchi trebali smo danas ici ali smo odgodili zbog auta. Izgleda da sutra putujemo. Bas mi se neda, odgovara mi malo da nije sve na meni. A s druge strane fali mi nas mir.

url=https://lilypie.com]

• sretna
    01. Ožujak 2018. 13:29

Sanjchi sretna 4 mj! 😚 medena je skroz!
    Barbi 😂😂😂😂 
    P je smazao 140 g mrkvice i zganaca  😄
    Ja mu za sad dajem samo 1x dnevno kasicu i tako ce biti bar do 5 mj, da mu ne opteretim zelucic. Inace, od kad jede kasice svaku noc kaka, svaku!!! Inacr nije kakao nocu 

dzenny
    01. Ožujak 2018. 13:33

Ja ne znam sta da radim,sto se tice kakanja.. ona evo od nedjelje nije kakala,a pedica kaze daje normalno 5 dana sad da ne kaka.. dok je samo cikila,bila je i po 7 dana,ali uopsta nije imala znakova da se muci.. izbjegavam da joj dam kamilicu,a vise ne znam kako da joj pomognem.. iako,ona ne pokaziva znakove da je muci stomak.. samo mn to nije normalno..

I_me
    01. Ožujak 2018. 13:34

😂😂😂😂😂 barbi presmijesna jeeee 😊😊😊😄😄

I_me
    01. Ožujak 2018. 13:36

dzenny

Ja ne znam sta da radim,sto se tice kakanja.. ona evo od nedjelje nije kakala,a pedica kaze daje normalno 5 dana sad da ne kaka.. dok je samo cikila,bila je i po 7 dana,ali uopsta nije imala znakova da se muci.. izbjegavam da joj dam kamilicu,a vise ne znam kako da joj pomognem.. iako,ona ne pokaziva znakove da je muci stomak.. samo mn to nije normalno..

Daj joj krusku. Kruska otvara.. mozda pomogne..

• sretna
    01. Ožujak 2018. 13:37

dzenny

Jesi probala onako koljena da joj skvrcis na trbuh dok lezi i malo drzat? Moj se tako posteno isprdi kad ga muci i pokaka. I ja nisam ovo nikad radila, ali znam da znaju nadrazit toplomjerom u guzu pa se onda pokakaju

• sretna
    01. Ožujak 2018. 13:42

Dena zao mi je zbog problema s autom ...
    Dzenny ako ste na kasicama, daj sljivu

Barkleys
    01. Ožujak 2018. 13:55

barbs

Hedgehog

barbs

Hedge, ne znam po cemu je Pula idralna za mlade i za djecu i roditelje 😂😂😂😂😂 ovdje kruha bas i nema 😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Ja necu apsolutmo davati nista iz boce 😁 To mi nije ni pedijatrica preporucila. Na zlocu i ajmoooo…. jedino moje mlike

Dojila sam L, a dnevnik upaljen u drugoj sobi, ugl kao jedini grad u hrv koji ima pozitivnu demografsku sliku. Puno mladih, posla itd. 😂😂😂

"seriii, seriii, moj golube bijeli" ahahhahahahahahahhahhhahahahahahhhaa
    ako se tako moram izraziti
    BARBI,UUUUZAAAAAAAS!!!! Mi smo se s time borili dok nismo kupili odvlazivac i on nas je spasii!!! Groznoooo!!!!
    Eeee onu ZVECKU imaju i u Mulleru… moram kupitiii 😍

Barbs, koji ste odvlaživač kupili?

dzenny
    01. Ožujak 2018. 13:59

Hvala vam,cure.. eto ja se toga nisam sjetila.. sad sam dragog poslala po kasice.. nadam se da ce je otvoriti.. probavala sam joj skupiti noge,aliii nista.. tak da se nadam da ce kasice pomoci.. jer kamilica mi je zaaadnja opcija..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.